Gaaaaaaaaah

Okej, jag är inte lugn alls. Detta är sjukt overkligt. Jag flyttar till Sydney imorgon. Jag har inte ens fjärilar i magen, därför att inget känns verkligt! Det kommer väl komma ikväll när jag ska sova. Sova... det kommer jag inte göra mycket inatt. Upp kl 5 och sedan åka iväg till Landvetter halv sju. 10.20 går planet till Amsterdam och därifrån vidare till Hongkong.

Jag kommer sakna så många här hemma! Min älskade syster, Emelie, Angelica, mamma & pappa, brumma och valle och en massa fler! Men vi ses snart igen. That's for sure.

Kanske inte bloggar nåt mer innan vi åker nu, så kika in på Australienbaby.blogg.se och följ oss därifrån! Jag kommer uppdatera från denna bloggen också ofcourse. SEE YA!

I cannot think straight!

Åhåååå, imorn åker vi! IMORGON! Packade med mamsen igår, vår våg är konstig. Men men, nu väger väskan 20.1 kg och det är ett hektos övervikt. Det jag är mest orolig över nu är:
1. Ifall något plan är försenat, vi har nämligen inte mer än en och en halv timme på oss i Hongkong.
2. Att jag blir tvungen att släpa på handbagage 7 kg, laptop 4 kg och väska typ 2 kg. Men men, vad gör man inte för att flytta till andra sidan jorden?

Fastighetsgubben har mailat igen och han ska hjälpa oss på fredag att hitta lägenhet!

Idag är det sista packningsrycket, städa hela rummet grundligt, träffa diverse personer för ett sista hejdå.

Sen är det bara att åka!

tjopp

Sista utekvällen i thn summeras såhär:

Mycket folk
Meza
Michael Jackson-låtar i mängder
Thrillermoves på dansgolvet
Goda drinkar
Australien-kaka

   

I'll come back

Ännu ett tårfyllt hejdå, till min fina fina syster. Jag kommer sakna dig så förbannat mycket, men snart kommer du till Sydney och DÅ ska vi dansa dansa dansa!

Ikväll ska vi göra Trollhättan FÖR SISTA GÅNGEN PÅ ETT ÅR! Jag tänker göra så galna saker. Och så har jag en röd klänning. Det är allt man behöver.

Lovar att ta en massa kort!

SO LONG, O'LEARYS FOR THE LAST TIME BABES!

up all night, up all morning

Alltså. Det är som om jag skulle tagit något konstigt inatt. Jag och syster bestämde oss för att ta en öl, en öl blev två plus vin plus drinkar. Helt plötsligt trängs vi i vimlet på Butlers.
Kommer hem vid ett, slocknar vid halv två. Sen vaknar jag kvart i fem och typ kissar och dricker vatten. OCH INTE FAN KAN JAG SOMNA OM. Så nu sitter jag här, har nyktrat till visserligen men har ont i huvudet och kroppen är jättetrött men huvudet är piggt. Och jag som måste vara superpepp ikväll på vår avskedsfest.

Det är väl stress och nervositet inför tisdag, men ändå. Ett par timmar till sömn hade inte varit fel. Men äh, jag är ju ung och piggus. Tänker gå på en uppfriskande powerwalk vid en anständigt tid, ja typ vid nio eller så. Klockan är fan bara halv sju nu. Sex and the city får underhålla mig.


can you feel it now?

Jag styrde stegen mot gymmet trots noll motivation, credd till mig!!
Nu är jag nydushad och väntar på mamma som kommer med gottis och syster.
Det blir väl öl, film och typ naturgodis ikväll.
För naturgodis blir man inte tjock av. Det är sant! Jag åt en massa (MASSA) naturgodis konstant i en vecka. Varje dag. Och jag gick ner två kilo. Eller så biter inte naturgodis på mig. Lucky me.

Nu babblar jag. Men på tisdag! PÅ TISDAG! FLYTTAR! JAG! TILL! SYDNEY!

PUSS!

A promise to myself

Denna morgon var nog droppen för mig.
På tisdag flyttar jag till Australien, och det är nog precis den nystart jag behöver. Jag behöver rensa ut mitt huvud, börjar på noll igen. Jag vet att det säkert är omöjligt, men jag tänker försöka.
Jag ska sluta vara så hård mot mig själv, uppskatta saker och ting för vad det är. Kanske har jag haft för mycket tid att tänka denna arbetslösa månad som passerat, det är inte bra för mig att ha för mycket tid för mig själv. Jag blir galen. Som för ungefär tio minuter sen då jag slängde omkring kläder och saker som låg i mitt rum, tills det såg ut som det gör nu. Världskrig ungefär.

Men jag tänker ändra på det här nu. Vill man, så kan man. Jag vill.

Hey,

, är det torsdag så är det. Amarula ska drickas med glitterprytt sugrör.


Nervositeten

Gaaah! Okej nu börjar jag bli nervös. Har börjat packa nu och skrivit klart grunden till mitt CV. Tänk om planet är försenat? Tänk om det är jättemycket turbulens? Tänk om vi inte hittar till transfern? GAAAAH.

En bra grej är dock att när jag nyss kollade min lönespec på internetbanken så visade det sig att jag kommer får nästan tusen spänn mer i lön än vad jag räknat med! WOAH!

Växla pengar till AUD var det ja! Later!

Ge lina, veva in, ge lina, veva in...

Hähä, nu ska jag och raddan med disney filmer stänga in oss på mitt rum!

 

 




Leka DUNK med en MUNK!


But it sure feels good

Godmorgon, onsdag! Ibland vaknar man på rätt sida bara. Magen känns bättre idag, och illamående har i alla fall inte börjat än. Får hoppas det uteblir helt.
Ätit världens godaste frukost med nybakat postenbröd som pappa hade med sig från jobbet och Activia.
Och på fredag kommer syster! Och på lördag ska vi ha avskedsfest! Och på TISDAG FLYTTAR VI TILL AUSTRALIEN!

Today's agenda: Promenix med Valle - Fikus med Emelie - Träna med Agnes - Sortera kläder som ska slängas / tas med till Australien


Bästa dagen!
Det är nästan fyra jävla månader sen nu.. helt sjukt.


No, please, no!

Åååh nej. INTE NU IGEN. De senaste dagarna, den senaste veckan snarare, har jag mått super och inte varit uppblåst eller mått illa. Men så idag. Har sura uppstötningar och mår illa som en gnu. Ätit frukost och sedan en skiva bröd på eftermiddagen och utöver det två frukter. JAG HATAR DET HÄR! JAG VILL INTE MÅ ILLA MER, jag vill kunna äta ordentligt så jag orkar träna och, öh, LEVA! Är det NÅN som vet hur man botar detta? Jag vill inte mer.

sommar 2009, bildsammanfattning

En superbra sommar, trots regn och mycket post.
En sommar att minnas.


nedräkning

Okej, igår satt jag och Agnes och skrev packlista inför Aus. Fan, jag hatar att packa! Varenda gång när jag rest har man åkt hemifrån och haft ångest över att man kanske glömt något. Detta kommer ju vara 100 ggr värre när man ska vara borta ett år.
Det är väl där min städ-och-ordningsgalna mamma kommer in i bilden. Jo, ibland är det allt bra att hon är ett kontrollfreak.

Idag blir det plånboksletande på stan, rensa ur bland mina strumpbyxor, träning och lite mer filande på mitt CV.

Imorn ska jag ta tag i det första packandet.

EN VECKA IDAG!

he's everywhere

Michael Jackson är ju död. Det vet väl 99 % av jordens befolkning vid det här laget.
Sen han dog har han varit överallt, musiken toppar listorna och folk laddar ner dokumentärer om hans liv varje dag. Including me.
Men något jag tycker är coolt är hur mycket folk börjar klä sig som honom! Detaljerade axlar, paljettvästar och läderhandskar.
Gilla, gilla. Michael will live on forever folks.

Jackor från topshop



Michael on stage




Ja, det finns en viss likhet...

I'll see you in a year, or fifty

Idag är det måndag. Det är den 21 september och den 29 september åker jag till andra sidan jordklotet. Hur mycket har jag inte tjatat om det här nu, jag vet, men det känns fortfarande helt overkligt. Att när vi går av planet och känner den australiska luften så är det ett helt nytt kapitel i våra liv, helt tomma sidor som väntar på att bli fyllda med upplevelser.
Idag eller imorn ska vi skriva CV, allt närmar sig med stormsteg.

Jag måste lära mig surfa! Jag har gjort det en gång tidigare, för fem år sedan på Jersey, det var så sjukt kul och jag måste lära mig på riktigt!

Idag: Hundrastningar, lämna tillbaka film och andra ärenden på stan, träning, skriva CV. Försöka iaf.


goodbye, once again

Ett till hejdå. Ännu en gång stå och hålla om dig och verkligen försöka njuta av sista minuterna i din famn. Även om jag var mycket mer förberedd den här gången, och försökte stålsätta mig, så ekar tomheten efter att du åkt alldeles för mycket just nu.
Men jag vet att det kommer ordna sig, in one way or another. We will be alright.

Men jag hade en helt fantastisk, undebar och perfekt helg, tack.

right back

I'll be back soon, myser just nu alldeles för mycket för att uppdatera.
Men Håkan Hellström, picknick vid slussarna och grillning är lite summering.

puss.


really, I should stay away




Lugg, någon? Jag tycker lugg är fint men den gillar inte mig och jag gillar inte den. Vi kanske borde skiljas här?

this is how you make feel

speachless.

Tre nya klänningar, fullkornspaj med champinjoner och världens bästa sällskap ikväll. Det är en bra dag.
Nu ska jag ta en långpromenad och lyssna på Kings of leon.

I will wrapped my arms around you, 'cause I know it will be fine.

we are the world

Läste i GP idag att man ska starta ett pilotprojekt nästa år som innebär att man skickar unga kriminella till Nicaragua där de får jobba ideellt. Jag tycker det låter helt fantastiskt, att man inte tappar hoppet med de unga och skickar dom direkt till nåt grått fängelse - där de säkert blir ännu argare när de kommer ut.
Killen som startat projektet får hela tiden frågor om ifall det finns risk för ännu en "värstingresa".
Det var nämligen så att för en tid sedan skickade man iväg ett par kriminella på en segelbåt längs med Atlantkusten så det skulle lära sig segla. Det slutade med att de hade knivhuggt en av brottslingarna och även kastat deras övervakare överbord.
Ja hallå, de kanske inte ens intresserade av segling. Jag hade nog gjort ungefär samma sak om någon tvingat mig lära mig att om en segelbåt.


Men jag tror på projektet i Nicaragua, vi får aldrig tappa tron på människor.



Ikväll!!

just tell them that it's human nature



Och redan imorgon, ännu tidigare än planerat kommer det kännas ungefär såhär. Ganska exakt 24 timmar. Det känns helt overkligt.

Det kommer bli en bra helg.


I had a funny dream

Samtal utanför Slottskogen:

En viss syster: -Han är sådär senig du vet, liksom om man skulle koka honom och äta honom skulle det vara segt kött och...
 Tystnad.

Jag: Tystnad.

Syster + Jag: Hahahaha!

Japp ibland tänker man för högt alltså.

Har haft ett mysigt dygn med spansk skräckfilm som skrämde skiten ur mig, promenad i slottskogen och tittat på sälar, pingviner och älgar!
Vaknade med en spinnande Riz bredvid mig också, åh världens mysigaste katt. Brumma har en del att lära.

Önskar jag hade fritidskort och kunde åka till syster precis när jag kände för det. Vilket skulle vara typ varje dag visserligen.

Weeeei, glada nyheter är verkligen aldrig, aldrig fel! Nu kommer jag skutta omkring resten av dagen och lyssna på Belle and sebastian.


Soon oh so soon

Idag är det exakt två veckor. Om exakt två veckor, exakt denna tid, sitter jag på ett flyg från Göteborg på väg till Amsterdam-Hongkong-Sydney.

Idag blir nog en bra dag, ska på ett bra station/medel pass i eftermiddag, lite ärenden före det och sedan antagligen åka tåget till syster. Ååh, jag vill träffa Riz nu nu nu! (Nejdå Anna, jag hälsar inte på bara för Riz skull. Men nästa om han nästa gång råkar slinka ner i min väska är det inte mitt fel)

Nej, nu blir det mer Vännertittande!

bild

Jag i lördags, sista partykvällen på ett tag. Trött på det där nu. Trött.



öhm, glad var jag i alla fall. Tydligen.


something I can't have

Jag var sju år när Titanic kom på bio. Såg den när jag var kanske åtta år för första gången, på video. Jag kommer ihåg att jag inte kunde sluta gråta efteråt och även om jag bara var åtta år så visste jag att det var det som var meningen med livet, att få det som Jack och Rose. Om jag inte fick känna så skulle jag dö, det visste jag.






You're the closest to heaven that I'll ever be

Åh, på fredag. Veckan kommer vara en enda slutspurt till fredag.
Att få känna dig igen, en gång till innan... Det känns helt ovärderligt. Och det tänker jag låta dig veta den här gången, hur speciell du är.


förresten..

om sisådär två veckor kommer ni mestadels följa mig australienbaby.blogg.se !

Men vi börjar inte på riktigt med bloggen förrän vi kommit iväg, sen måste vi snygga till den lite också. Two weeks left!

pajdeg

Jag hade en ikon på skrivbordet märkt "pajdeg". Därav överskriften.

Igår var det mammas 50-årsfest och jag och Anna agerade vindrickande värdinnor. En diskmaskin som inte fungerade och en vaktmästare som var på oss om en vattenläcka hindrade inte släkten från att dansa till två. Fast vad vet jag, jag smet vid halv tio efter en massa gratis vin.
Dansade resten av kvällen med Agnes, Julia, Emelie och Angie.

Och idag är jag lycklig, så ofattbart lycklig, jag tror jag måste sätta mig ner. It's all you, you, you.


you and I collide

I worry I won't ever
see your face
light up again



I'll be waiting, I promise.


Friday

Tänk om jag jobbat på posten nu, då hade jag varit på väg hem typ exakt nu, sjungit tyst för mig själv och känt mig odödlig för att det är heeelg! Fast när man inte har nåt jobb så är fredagar ganska bra ändå, alla andras fredagskänsla smittar av sig lite.
Och ikväll kommer syster!!

Visst är det okej att dricka Bailys mitt på dagen? Det är ju så gott.



on the other hand

Det enda man behöver för att må lite bättre är:
Tre Bailys med mjölk
En x-cider
Ett glas vin
Vänner på strandgatan

och nu ligger jag under täcket och kollar på Vänner.
Ångesten är för tillfället undangömt nånstans.

mmppffff

Åh, snälla nån jag orkar inte mer. Detta tär verkligen på mig.
Kan jag få hamna i koma och vakna upp den 29:e?



restless

Jag är jävligt trött på att vara arbetslös nu.
Speciellt eftersom det ger alldeles för mycket tid till att tänka.
Nu ska jag nog gå en promenad till stan för att hyra en till säsong av Vänner.

Jag har ont i magen. Idag känns ingenting lätt.

Under the iron bridge

Jag citerar Julia Roberts karaktär i Notting Hill, när hon fått gråta ut en stund hos Hugh Grant:

"Today's been a good day. Wich under the circumstances was unexpected."

För jag satte mig på tåget till Göteborg, mötte upp systern på stationen och sen har dagen bara varit helt fantastisk. Tänk att någon kan få en att må så bra! Bjöd på chailatte, bakade kladdkaka åt mig och drack öl med mig. Det där om att man bara ska omge sig av människor som får en att må bra stämmer verkligen. Och jag hoppas bara att dom hinner inför lågpris flyg till Sydney innan jag åker dit, så att hon kan pendla sisådär varannan helg. Please, Ryanair?
Och så har människan världens mysigaste lägenhet också, jag kommer åka dit så många gånger jag bara kan innan det är dags för andra-sidan-jorden!

Och på något sätt känns allting lite lättare idag. Jag känner mig liksom mer tacksam idag, över att jag ändå fick den där fina sommaren. Och om allt går som det borde, så kommer det blir ett fantastiskt möte om ett år.


please keep me in mind

Fly the ocean
in a silver plane
see the jungle
when it's wet with rain
just remember when
I'm home again

you belong to me


no words left

Finns så mycket jag skulle kunna säga. Men vad tjänar det egentligen till?

Drack en cider på strandgatan förut med bästaste Agnes, började må lite illa. Min kropp tycker inte om att äta längre. Den behöver inte äta. Verkar det som.

Imorgon ska jag till Hisingen och syster i alla fall, jag är redan där mentalt. Det är så otroligt avkopplande att åka tåg, ska sitta med min trogna mp3 och glo ut genom fönstret. Sen ska vi dricka öl och äta kladdkaka! Det är verkligen välbehövligt. Ush, ska jag behöva lämna min syster om tre veckor? Nej, för det går billiga flyg till Sydney hela tiden. Så det så.

Vad skulle man göra utan musik egentligen?
Nu har jag lyssnat på samma låt tre gånger i rad och det är "skönt" att borra ner huvudet i kudden, lyssna på texten och mentalt vrida tillbaka klockan tills i söndags. Eller när som helst när du fortfarande var kvar här, nära...

16.38

nu ska jag på ett station/medel-pass. God help me, jag är inte riktigt redo att vistas bland folk nykter känner jag. Jaja, det finns ju alltid toaletter.

I'm just one among thousands heartbrokened girls

Jag är din perfekta klysha.
Spenderade gårkvällen med choklad och fucking Titanic.
Och morgonen i en sliten t-shirt och en säsong av Vänner.
Ingen aptit, ingen ork, ingen lust.

And I should be celebrating, why aren't I celebrating?

They say you don't really know what you've got 'til it's gone

Ush. Dagen fortsatte i samma töcken, fast med tröstande människor som fanns till hands. Åh, söta Agnes som hade köpt en Schweizernötschoklad till mig när jag mötte upp henne vid Willys.
Jag tänkte man kanske kan göra som Pheobe och killen från Minsk i Vänner? De träffas ju typ två år senare och är fortfarande superinlove?
Om ett år!

Och på onsdag ska jag hälsa på syster på Hisingen, woho! Behöver ett stycke syster att prata med, och kanske fem stycken öl.

the power of goodbye

Har haft en väldigt bisarr dag, det känns som om jag vandrar omkring i ett töcken. Trodde aldrig det kunde göra såhär ont att säga hejdå till någon. Jag ville verkligen inte, varenda cell i min kropp skrek att detta var helt fel, att du inte skulle gå ut genom dörren och försvinna.
Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. Annat än under täcket och lyssna till Morrissey's kloka ord. Men jag skulle mycket hellre vrida tillbaka tiden och lyssna på dina andetag istället.

Jag saknar dig. Och det har bara gått fyra timmar sen vi sa hejdå.


And tonight I will climb into an empty bed.

where is my mind?

Klockan är över fyra. Jag kan inte sova. Det är jobbigt att vara sjuk för hela kroppen är i uppror.
Så varför sätter jag på datorn? Varför är det så svårt att ligga i sängen och bara vara?
Vara själv med sina tankar.
Man måste inte sysselsätta sig hela tiden. Ändå gick jag på toa när jag vaknade - fast jag inte var kissnödig. Gick ner och drack mjölk - jag var inte ens sugen på mjölk. Läste lite ur min bok, och nu skriver jag här.
Nej, nu tänker jag vara ensam med mina tankar, och vara helt sysslolös.

Stay for me

Det finns så mycket jag vill säga. Så många ord som vill bubbla ut ur min mun att så fort jag lät en enda liten enkel mening åka ut så kände jag tårarna bränna bakom ögonlocken. Det är väl just det, att när man säger meningen som grott i ens huvud länge, när man säger den rakt ut, det är först då den blir verklig.

Egentligen är det inte sorgligt. Det är ett avslut, men avslut för ju med sig så mycket mer än bara avsked.
Jag vet att jag snart kommer få känna sanden under tårna, dansa som om morgonen aldrig skulle komma och njuta av solens varma strålar långt, långt härifrån. Det är underbart. Men för att få uppleva det måste jag offra något annat underbart och det gör ont i mig.

"if it's ment to be, you will find me"

Men tänk om allt kommer vara annorlunda och inget som förut?
Ingen vet. Jag kanske inte ens lever då, jag kanske har dött i svininfluensan eller krashat med flyget.
Men jag vet,
att jag kommer sakna dig.

chucklet?

11.20

Åh, jag tittar på mat och godisbilder på Google. Allt för att försöka få tillbaka matlusten, och hey det verkar funka! Jag mår ju inte illa idag så jag tänkte försöka äta ordentligt idag. Ååhåhå skulle kunna döda för lite choklad... vänta! Jag tror vi har mörk choklad hemma, om jag känner min pappa rätt!

.... updt:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

11.33

Och sen ska jag nog göra dinkelpannkakor! Whooppaaa mat är gott



sickness

Godmorgon, jag har gått och sjukat ner mig. Min hals värker as hell och jag hostar som en kossa. Faaan, jag som hade bokat in mig på temapasset i eftermiddag! Jaja vad gör man.
Lyckades få ner en supergod gröt med russin och nötter samt en smörgås med vitlök på till frukost åtminstone. Vitlök is the shit om man vill bli frisk! Sen ska jag be mamma köpa c-vitamin och glass. Glaaassss!
Whiskey ska väl vara lenande för halsen också? Hmm, får nog tänka en-två-tre-fyra gånger innan jag provar det....

Okej. Inte lika mycket panik över mitt hår idag. Det gula har mestadels ersatts av blont. Får väl bara vänja mig.


okej, jag vågar. prepare to feel sick

HATES IT.






27 days

Uuush jag mår så jävla freaky. Är helt utkörd i hela kroppen (var visserligen på gymmet men chillade mest och visade Agnes allting, hon fick göra the hard work ;), och orken är lika med noll. Försökte mig på att göra spenatsoppa med ägg förut, men sen började jag få sura uppstötningar och det mesta hamnade i papperskorgen.

Nån som vet vad fan det här är? Konstant illamående och oförmåga att äta "vanlig" mat, bara kunna äta typ yoghurt och juice etc? Det är inte trevligt ska jag säga. Samt en extrem vätskeansamling i kroppen.
Och nej jag är inte gravid.

Mamma och pappa är iaf hemma från sin lilla färja-resa till Tyskland och mamma hade köpt med sig Bailys till mig, she knows me too well! Så imorn blir det avskedsfest och dricka Bailys med iskall skummad mjölk... delicous.

 

gult, gult fult fult hår. Nej jag vågade inte visa i färg för det blev ÄNNU värre i kameran.

jag behöver en kram...

Uuhuhuhush. Okej dagen har haft några ljuspunkter; min syster. Och ett härligt jympapass.

I övrigt. Blev genomblöt när jag gick hem från Ica. Mår illa av all mat och har bara fått ner frukt och yoghurt i magen. Har fortfarande gult hår. 
Har samma omkrets som Jupiter.
Valle blir stirrig av regnet och tror att det åskar.

Det är för långt kvar till Australien och jag är redan sjukt trött på att vara arbetslös.


Nu jävlar ska jag klaga.

Idag är en sån där riktig pissfittkukarsel-dag. Jag hatar det mesta idag, jag hatar att det blåser och regnar varannan minut bland annat.

Så när man har såna dagar får man faktiskt KLAGA. Och det är väl det jag gör nu.
Jag känner fruktansvärt jävla skitful idag. Visst, man kan ha fuldagar men JÄVLAR idag känner jag mig som Uruk-hai.
Jag känner mig skitfet (jaja, det är bara en känsla blablabla men det är fan lika jobbigt för det - försök intala min uppblåsta mage att det bara är en "känsla"), mitt hår är så jävla apfult - blekte det ju igår. Och det är gult. Nu tittar jag på bilder på brunhåriga kändisar och undrar varför i helvete jag inte kunde hålla mig till det härligt chokladbruna..
Mitt hår är också sjukt slitet nu. Och tunt. Och fult. Och fult.
Och Brumma gnäller.

Det enda som är bra idag är att syster är hemma. Men hon måste plugga.

Vill till Australien NU.

wednesday;

Frukost
Valle-prommis
Städa
Handla
Luncha
Valle-prommis
Gym + Jympa
Mysa
Sova


öhm.

Hairstyle

Jahopp, hemkommen från gymmet och ätit en god frukost. Klockan är bara nio... den här dagen kommer gå segt.


Jag tänkte bleka håret lite mer idag. Känner verkligen för att se totalt annorlunda ut nu, jag vill inte ha kort brun page med lugg längre, jag vill ha axellångt blont hår. Jag tröttnar alltid på mitt hår, hur det än ser ut känns det som. Men nu känner jag för att vara blond!



VAFAN?

Jahapp, nu ligger jag här. Klarvaken. Halv sex vaknade jag. Blir så jävla trött på mig själv.
Ska antagligen dra till gymmet klockan sju, det kryper i mig. Och nej, jag har ingen jävla aning vad det är för fel på mig.

RSS 2.0