London life

Flyttat in i vart nya rum, det ar jattefint med stooor garderob och egen tv. Men fy fan for att slapa cp-tunga vaskor i tunnelbanan, over kullerstens gator och gud vet vad... Mina armar skakar fortfarande av anstragning - kan inte mala naglarna haha. Problem. Puben runt hornet (bokstavligen) soker personal sa vi har varit dar och pratat med managern, ska lamna cv senare. 
Jag sokte hundpromenerar-jobb igar. Heltid. Hundar. Pa. Heltid. Kommer sakert aldrig fa det, men jag forsokte sa gott jag kunde i det mest klyschiga fjaskande personliga brevet. Ljog ihop lite att jag volontarade som katt och hundpassare i Australien. 
 
Akte London eye igar. Det var haftigt, men knappast vart varken kon eller pengarna. Man kan val lika garna aka hogt upp i en skyskrapa? Men det var coolt hur som helst. 
 
Annars sokt personlig assistent-jobb och barjobb. Ska kika pa brevbarare ocksa. 
 
Ikvall ska vi dricka Sainsbury's finest - Cava for 5 pund. Plus var Henkell vi kopte i frankfurt. Kolla fyrverkerier och ha det fint!
 
Saknar min fina syster. Vi hade nagra sjukt bra veckor i Trollywood, fick nastan klippkort pa Pitchers och gick langa promenader. Men snart kommer hon hit har jag bestamt for vi har plats for madrass pa golvet minnsan!
 
Bilder kommer.... 
 
Ciao och gott nytt aaaaarrrrr!!
 

In with the old

Klarar inte av spotlifes hysteriska reklam och sega sidor. Går tillbaka till gamla hederliga blogg.se.
Flyttar till London idag, satsar på att försöka skaffa mig något sorts liv igen. Rutiner, rutiner, rutiner är jag sugen på.
Tillbaka till packningshysterin nu, ses i London!

RSS 2.0