valborg, fest och nedräkning

Ikväll är det fest. Som vanligt.
Fan vad jag tycker om mina vänner. Vad vore man egentligen utan sina vänner?
Får aldrig glömma det.
det gör mig egentligen ingenting. vad är korta förälskelser, ett par månader av intensiva känslor? allt för att sedan glömma och försvinna.
nej nu ska jag ta studenten snart och bara tänka på mig själv. Vad jag vill. Utan att behöva ta hänsyn till någon annan.

Saaalty leeaves

Idag har vi pratat massor om studenten. DET ÄR 6 JÄVLA VECKOR KVAR INTE ENS DET KANSKE 5 O EN HALV! Hihi jag är knepp-pepp.¨


nåt såhär kommer jag se ut 7 juni. + SNYGGT hår, brun kropp och snyggt smink.



och jag vill ha din ryggrad här.


vad gjorde vi ända fram till juni?

och när vi njöt av ungdomens skimrande dagar satt du ensam i mörkret


jag har haft en superb helg. Fredag var bakisdag med film, lördag shoppade jag med Anna och sedan sjukt kul utekväll med Emelie och även Angelica, Anna och hela gänget som varit på födelsedagsmiddag innan.
Och allt känns ganska okej, ganska perfekt. Underbart.


jag tänker dock inte kolla min internetbank......

ska vi dela folköl?

Ikväll ska jag festa. Jag ska dansa loss med Emelie och Angie, och glömma den jobbiga ångesten som nu lättats, tänka lite på dig och kasta med håret. Det lilla hår jag har. Innan dess ska jag förfesta själv (det är verkligen KUL, på riktigt, drick vin och dansa omkring i underkläder och håret i rullgrejor med kings of leon på högsta volym) sedan möta upp Em & Angie i stan.

kom tätt intill.

lack of sleep.

ångestångestångestångestångestångestångestångest


sweetness.

jag har ett par trogna läsare som kikar in här fast jag inte skriver NÔT. Jag känner så mycket. Jag har förälskekänslor över mig, studentlängtan och skolarbeteångest. När jag skriver blir allt en enda röra.

Det är lite jobbigt fast på ett bra sätt. Alla dagar kantas av starka känslor. Jag är lite rädd. Kanske blir det som förra gången. Kanske inte. Låt oss ta språnget in i det okända?



.

Your arse an' all.

ångest, beslut och framtidsvisioner

Jag tar studenten om 7 veckor. Det är ingenting. Och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har fått ett mail från en familj i Australien som vill ha mig som deras Aupair i 10-12 månader. Det känns så sjukt skrämmande. Jag vill inte plugga i höst, VILL INTE! Men alla tjatar hål i huvdet på mig och finanskris och så vidare. JAG VILL INTE. Jag vill upptäcka världen lite först, jag är inte redo....

How I dearly wish I was not here

Och sedan kan allt se så mycket annorlunda ut i dagsljus. Ångesten stillad, Morrissey i högtalarna och man kan känna ett visst lugn.

Imorgon är det skola. Sista veckorna innan studenten. Sedan väntar.... allt.


vi firade våren hela helgen.


and as I climb into an empty bed

oh well, enough said.

hur kommer det sig, att så fort man råkar släppa taget lite grann, för två sekunder så ersätts pirr med ångest? När blev jag sån här? För bara något år sedan kunde jag kasta mig handlöst utan att tänka speciellt mycket på konsekvenser, jag kunde sluta tänka och bara känna, och nu är det så mycket tankar och känslor att allt bubblar över i en enda ångestladdad röra. Man kanske verkligen måste ta tag i sig själv först? Ta tag i allt det där som skapar ångest, lära sig vem man är? Man lär sig av sina misstag var det nån som sa, men hur många gånger kan man göra om ett misstag innan man lär sig av det? Kanske, kanske ska inte alla var med någon, kanske ska vissa göra vissa saker helt själva, utan den där personen, för att annars kan ångesten så lätt ta över.

Kanske är det på grund av dig. På alla de förväntningar som byggdes upp över en enda ojämförbar individ, som sedan lyckades krossa alla mina förväntningar och hopp med råge. Kanske.


and I can feel the soil falling over my head.

graderna sjunker så fort överallt

jag är på skrivarhumör.

helt plötsligt sitter man där, en torsdag i april, och det slår en att man faktiskt är vuxen mycket mycket snart, studenten knackar på dörren om två månader och livet med resor och arbete kommer ta vid, äntligen kan vi göra det där vi alltid pratade om, bli dom som försvann, och man inser hur mycket man trivs med allt, med sig själv, och att våren faktiskt tog över efter den konstigt långa vintern med hjärtesorg och andra kriser, man känner på något sätt att man bara vill välkomna livet med öppna armar, alla förändringar kanske skrämmer många, men förändring är precis vad jag behöver,

snart blir det varma sommardagar.

truth or dare!

Hey hey, jag är ledig tjej!
Och tyckte det passade bra med ett litet rim tydligen.

Jag vill festa. Shotta och dansa. På lördag. Hold on.

TILLS DESS.....

br>

.. detta är så roligt jag jag kissade på allvar lite grann i byxorna. Liten liten droppe


all hard work work.

hade världens bästa helg. Ute HELA lördagen, promenerade i 1,5 timme med Emelie och hade sedan filmmys. Fest i fredags, shopping igår. Och så massa träning förstås. Emelie har börjat joina mig, wuhuuu!

och nu är det påsklov. Eller, för mig - postlov. "Haha". Jag jobbar med andra ord, så de närmaste dagarna kommer se ut såhär: jobbba->hem->träning. Sen orkar man inte så mycket mer. Men snart är jag också ledig!

underbara vår. I have been waiting for you. 2 månader kvar till studenten, sedan ledig hela juni, sedan 6 veckor på posten. Ledig hela juni... åh vad jag längtar.


snygg kan man vara på fest. ehe.
 


angel, down we go together

Angel, Angel
dont take your life tonight
I know they takeant that they take in turn
and they give you nothing real for yourself in return
and when they've used you
and they've broken you
and wasted all your money
and cast your shell aside
and when they've bought you
and they've sold you
and they've billed you for the pleasure
and they've made your parents cry
I will be here
BELIEVE ME
I will be here
...believe me
Angel, dont take your live
some people have got no pride
they do not unterstand
the Urgency of life
but I love you more than lifeI love you more than life
I love you more than life



RSS 2.0