friday night in

Fredag kvall, och shit pommes jag ar ledig. Jobbade till 18, blev erbjuden ett par drinkar av en av vara locals, men icke, jag tackade nej. Maria Eliasson tackar nej till after work drinks. Ring tidningen.

Maste fa ordning pa livet. Ska boka Sverige resa snart, om inte bara for att fa traffa familjen igen, men for att fixa nytt id-kort dessutom.

Lite trott pa konstiga manniskor jag inte forstar mig pa.

Imorn djavulsdag, sen ledig sondag och mandag. Om man inte vill att ens personal ska bli less pa jobbet, varfor later man dom gora anus-skiften hela tiden da?

Ska kolla arrested developement nu och vanta pa att Luke ska komma hem.

Att bero pa ingenting, fran var kryssning i hostas.

something inside of me

Vaknade for 2 timmar sen. Total utmattning igar. Jobbat 13 timmar fyra dagar i strack. Inte haft tid att tanka, ata eller forsoka organisera allt som jag maste organisera. Panikangest igar ocksa dessutom, vet inte varfor men det varade bara i ca 1 minut sen lyckades jag tranga undan det. 
Irritation over kortsynta manniskor. 
 
Jag vet inte. 
Egentligen vill jag till Bryggumsgatan. Fa avslut. 
 
Aka ut i Europa och vela runt.
 
Forsvinna over horisonten. 
 
 

14 years of Valle

Den 28e maj 2013 var det dags for  Valle att saga adjo och bjabba till en sista gang. Det ar dags nu, tankte han nog. Nu far det vara nog med alla jakla ekorrar som man anda aldrig fangar, och den dar faniga orangea katten som alltid ska tjomma efter nar jag gar ut med husse och matte. Dags att vila under sitt lilla trad i tradgarden pa Bryggumsgatan 50, lite langre denna gangen. Och vi vet ju, alla vet, att det var dags och att det var lite pa overtid. Men vilket svart hal han lamnat bakom sig. 
Man kan aldrig forbereda sig pa nagot sadant, aven om vi visste innerst inne att han var inne pa sitt sista ar. Men vi har forlorat en familjemedlem, min alskade lillebror, och jag tror aldrig att jag kommer laka. 
.
Om ett par ar kommer jag skaffa mig en hund, en liten valp som jag kommer bli galen pa. Och jag kommer tanka pa min Valle-lalle hela vagen, och namnet kommer antagligen bli Nightcap, efter den fina Border Collien som gjorde min bardom, tonarsliv och en bit in pa vuxenlivet sa fantastiskt. 
Alskade Valle, vi ses snart och halsa Busan sa lange! (Jag halsade pa henne i drom for inte sa lange sen och det verkar valdigt fint dar ni ar nu, med enhorningar och allt!!) 
Men det svarta halet kommer inte att forsvinna tills jag far gosa in mig i din pals igen. 
;
Tills dess, blir jag paminnd om hur fantastisk du var med en tatuering pa min vanstra handled: Valle. 

RSS 2.0