läs inte min blogg. Läs den här i stället!

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5147525

tack hej

pop-parteh

Mina armar värker redan från morgonens pass. Uuuäääh.

Ikväll är det som sagt p-parteh i göteborg. Jag ska vara full och inte bry mig om jag har läppstift i armhålan och hår som flyger överallt. Tequilafyllerier åt folket.






önskade denna låten ikväll. om den kommer ska jag dansa på borden. promise

pretty hairdo

Lyssnar på göra-ont musik och tänker tillbaka, det känns inte ens verkligt längre. Det känns bara som en avlägsen dröm.

Ikväll ska vi på popklubb i Göteborg, efter mina överambitiösa vänner gjort högskoleprov. Haha. Tänk om man hade den disciplinen....

make me feel like I'm the one who moves you, the only one you see


humor




HAHA

All I want is you

Alltså. Det är INTE OKEJ med 1 decimeter snö i slutet av mars!! JAG FÅR ALLVARLIGA PSYKISKA STÖRNINGAR AV SÅNT HÄR. Utbrast ett högt stön när jag vaknade imorses så mamma trodde jag var döende eller nåt.
Fast hon behöver ju inte vara så arg över snön. Hon och pappa åker till London och syster imorn.... jag vill också! Jävla svenskaprov som är i vägen. Förbannelse över Håkan.

Fick avreagera mig lite på gymmet förut iaf, jag är starkare i armarna som fan! SÅ AKTA ER FÖR MIG om ni går hem en mörk natt.

Nu ska jag äta blåbär och slappa i soffan. Ikväll supa eller mysa. Det är fint att vara ung alltså.

sing me to sleep

godnatt, somnade precis i soffan framför dokumentären om Josef Fritzl. Sjuk människa. Sjuk värld.
Ja, det verkar som jag fått min kvälls-trötthet tillbaka, och det ska jag ta vara på nu! So, godnatt och imorn är det fredaag
baby!



... och då kommer jag säkert vara ungefär detta skick;


Helloo, lover


beauty and the beast



Vackraste kärlekshistorian någonsin. Jag grinar varje gång.


Jag dissade historiaboken till förmån för dammsugaren idag. Japp, dammsuga är roligare än sverige under 1800-talet. Var på jymping innan dess, och fick mig ett gott skratt. Hihi.


Nej nu ska jag se klart på Skönheten och odjuret och antagligen grina lite till. Tacka vet jag Disney.

redredred


would you put your arms around me? I won't tell anybody


Kom på en grej förut. En kväll för några veckor sedan satt vi på Strandis och drack vin. Så kom vi på att vi skulle ställa frågor till 118 100. (Jättebra infall, verkligen. Det kostar typ 10 spänn / sms.) Anywho. Vi frågade "vem är bäst i sängen i hela Sverige?"
Vet ni vad idioterna svarar? "Vi på 118 100 är övertygade om att kudden är bäst i sängen, med en bra kudde får du en god natts sömn!"

På frågan "Vilka flingor är bäst att göra ett par byxor av?" svarade de att musli var det bästa. Vanliga "flakes" skulle nämligen gå sönder om man satte sig ner. Vad skulle man göra utan 118 100?

no, i will never stop loving you


California waiting

Jaha, så någon trevlig tjomme ville att jag skulle uppdatera mer. Said and done. Frågan är bara vad som nu är så intressant... egentligen. Förutom att jag är en cool, smart, unik och fräck individ. Jag skulle läsa min blogg visserligen. Det är den bästa på marknaden goddammit!!

Så, nu har vi fått utlopp för lite narcisistiska tankar också. Jag har jobbat ikväll och hårinpackat mitt hår. Det har blivit så sletet att jag vet inte vad. Jag ska förresten spara ut det. JAPP, dags för lite förändring! Nu ska vi har långt, rött hår med lugg.

Såhär såg jag ut senast jag klippte. Jävligt snyggt, jag säger inget annat. Men det går ju inte att variera så mycket. Nej nu är det långt som gäller!





make me feel like I'm the one who moves you, the only one you see...


What-to-do-after-school



Jahapp, sitter här med mitt eftermiddags kaffe med kanel och har precis skickat in en anmälan till Dietistprogrammet i Göteborg till hösten. Jag var behörig men kommer med all säkerhet inte in, läste utanför syon att man skulle ha 18.0.. HALLÅ nja det har jag då inte. Men fan vad kul det skulle vara att bli dietist, det är ju faktiskt något jag är sjukt intresserad av, hur kost & träning påverkar oss. Den som lever får se. Söker hur som helst bara för att se ifall jag kommer in, det blir inget plugg för mig i höst kan jag säga!!

får nog bli en springtur snart tror jag. puss på den.



 
Brumma har tagit över platsen i min säng efter älskade Busan. Eller snarare på min mage.. där ligger hon skönt. Myskatten.

you, who stole my solitude

På Ark-humör idag. Puss.

Trött efter träning så här en måndagskväll. Var sedan tvungen att knåpa ihop mitt jympapass inför imorn, haha. Blir nog fint.



did you expect a lovesong?

Gammal kärlek rostar aldrig...



Ååh, jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar er!
Igår var jag & Agnes på spelning med Sylvesters (trummisen) nya band. Vi kommer dit ganska tidigt, då är det folktomt i princip, OCH TRE METER IFRÅN OSS sitter han. Efter mycket om och men plus en cider, gick vi fram och pratade med honom. TACK AGNES för att du tog första steget, jag hade fan aldrig vågat. Där stod vi och pratade med honom en stund. Helt insane. Tänk om jag vetat de alla nätter i högstadiet som jag drömde om en sådan stund.

underbar kväll.

Spring

Vaknade halv åtta, jag blir galen på att jag alltid vaknar så tidigt. Jaja, drack lite kaffe och 09.00 var jag på friskis, först mage och ryggträning och sedan lite jympa. Nu sitter jag här och är mööör som en säl, men frukosten smakade förbannat gott sedan kan jag lova.

Det är vår idag och jag njuter.
Mysig kväll igår också, tack till tjejorna.

Åååh solen lyser så sjukt härligt, det får bli en promenix snart!

Ibland önskar jag att jag bara kunde få ta det lungt och slippa tänka, släppa ångesten och tillåta mig själv att gå utanför mina förbannade ramar. Att det inte behöver vara under full kontroll hela tiden. Men önsketänkande är väl önsketänkande...


Efter studenten



Arbeta på barnhem i Thailand....




Eller arbeta med HIV/Aids i Ghana...?

Volontärarbete, 8 veckor på någon av dessa platser. Ghana verkar såååå lockande just nu, men Thailand är ju Thailand. Barnhem eller HIV?

keep me posted

Det blir jämt så här. Why do I even bother?
Så fort man börjar ta det lungt, man släpper taget bara lite, tappar kontrollen för en sekund och sen är man där igen. Ja, varför ens bry sig?
Nu hoppas vi på lite sömn, och smiths i mp3n förstås.

Heaven knows I'm miserable now.

höj volymen och njut.



I've got faith in you.



Who hears when animals cry?




And the flesh you so fancifully fry
is not succulent, tasty or kind
It's death for no reason
And death for no reason is murder

there is a quick and easy way, you say?

Mmm mysmåndag. Efter träning kaffe och sex and the city. Till och med lite plugg, duktighetsfaktorn stiger!
Satt och tänkte lite på krogfenomenet förut. Det är rätt sjukt. Man betalar pengar för att komma in, hutlösa priser på sprit där inne och en massa odrägligt folk (mig själv inräknad) som spiller drinkar och kramar främlingar. What can I say... Jag älskar det.

Läste Solo lite förut, de hade ett par väldigt bra synpunkter på när man definitivt ska ta sitt pick och pack och gå hem från krogen!
Man ska ringa taxi hem när;
-  Du tycker att dansa i bh känns som en superkul idé
- T jejen som du just hade ett djupt fyllesnack med visade sig vara din spegelbild
-  Jordnötterna du äter visade sig vara ciggfimpar
-  Alla killar ser ut som Johnny Depp
-  Ditt kvart-i-fem ragg har gått hem..

Sedan kom jag på några själv också. Tagit från egna erfarenheter.

- Du vill till varje pris dansa på baren, men lyckas inte riktigt klättra upp utan att ramla x antal gånger
- Du inleder varje samtal med "asså, jag säger inte det här för att jag är full, men...."
- Du hickar hysteriskt. There's no stop.
- Du har ringt ditt backup-strul... fem gånger. Utan svar.


okej, jag tar av mig kavajen

Ojoj, hela kvällen igår präglades av flashbacks från lördagen. Haha, som när jag absolut skulle supa Emelie under bordet, "kom med här nu så ska du se att du blir lite full" och så vidare. Jag tänker inte kolla min internetbank. Inte under några omständigheter, jag tror inte jag kommer överleva den chocken. Nej jag tänker handla osv som vanligt tills något/någon säger stopp inga pengar kvar. Mmm bra metod.


Jag vet inte hur fan jag ska ha håret. Har en hel del funderingar;
 

Jag som skulle spara ut håret. Nja, gick inget vidare. Jag vill ha det rött också! Eller superblont. Seriöst, jag vet inte. Kan man fråga frisören vad man skulle passa bäst i? Eller är  det nördigt? Jag tycker eldrött hår är såååå snyggt, men det skulle vara en större förändring med uberblont. Jag fan inte. Vad skulle vara coolast??



hangover from hell

Nja så bakis har jag inte varit. Ont i huvdet och hungrig som en kossa, åt dagens första mål vid 17.00 känns friskt och bra. Mår illa. Uäääh.

Var en sjukt fin kväll igår. Träffade härligt folk. Puss

Nu ska jag sova och skolka engelskan imorn, eh.

sweetness

Åh vad jag tycker om er, sötvänner. <3
Agnessötan & Emelie-pemelie räddar kvällen.

gick hem i ett litet skimmer igår. Lyssnade på jobbig musik och råkade trycka på "skicka"... auoch. Fast det konstiga är att jag känner inte att det gör så jättemycket. Jag bryr mig liksom inte så där överdrivet mycket längre verkar det som. Framsteg I suppose?


flickorna var söta igår på bowlingen!

Big in japan

Hoho, låt som påminner om alla Turkietnätter. Vill tillbaka. Vill inte ha fem cenitmeters snötäcke i mitten på mars. Det är
inte rättvist.

Är insnöad idag. Kan inte ta mig till skolan. NEJ jag tänker inte försöka mig på att cykla, igår tog det 25 min att ta sig hem. SÅ NEJ. Men friskis kan jag allt ta mig till hähä. Dubbelpass på frisko istället för lektioner, jag klagar inte!
 




















Där var det varmt.... 43 grader tror jag. Ååååå

how it should be,

Tänk vad bra det var om man kunde fråga en killes ex om alla hans dåliga sidor Typ; vad ska jag akta mig för? snarkar han mycket? får han konstiga ryck mitt i natten när man själv bara vill sova? Det borde finnas typ en sida på nätet eller nåt där man kan hjälpa varandra. Där nuvarande flickvänner eller dejter kan fråga gamla ex om vad som EGENTLIGEN är fel med killen, så slipper man onödig smärta och jobbiga situationer.
Typ; Jaha, han äter alltså bara bacon till frukost? Synd där. Jaja nästa...

Jag hatar killar som äter bacon till frukost.
1. Det är ett dött djur. En söt gris var det från början, som blev berövad sitt liv för att du ska få din äckelfrukost.
2. DET KLIBBAR och blir fettfläckar överallt.
3. Det luktar illa
4. Det är MAT, man ska inte äta mat-mat till frukost. Man ska äta frukostmat. Som fil, gröt, mackor. Inte mat.

some girls are bigger than others.

Smiths-morgon i vanlig ordning. Lyssnar på första låten jag hörde med dom, har lite nostalgikänslor idag igen.
All I ask of you, is the one thing that you'd never do.


På lördag är det äntligen club feber igen, med dans på borden och shotbrickor! Och på fredag åker Anna till Frankrike, jag är lite avundsjuk, men hon kommer få det sjukt kul, that's for sure!



whatever happends, please don't forget me.

your right to fuck whoever you want!!

Ibland blir jag så jävla arg. Jag trodde vi kommit över stadiumet där tjejer som ligger med olika killar blir kallade slampor och där killar som ligger med många tjejer blir kungar. Dessa tankar började röra i mig med anledning av en fucking jävla kuk tidning som inga tjejer borde läsa!
Det är fan inte lätt att vara kvinna idag. Nej, jag tycker inte att det är en klysha för det är inte så jävla lätt att vara smal men ändå inte vara tråkigt och bara käka sallad, verka cool och "jag-bryr-mig-inte" utåt men ändå aldrig få ha någon kroppsbehåring över huvudtaget, vara vältränad men ändå aldrig orka gå till gymmet (du ska ju inte bry dig) och ha en kort foxy kjol utan strumbyxor, även om du knappt kan röra dig i den utan att visa forbidden areas.

Det är väl inte så jävla lätt att vara kille heller. Nej det förstår jag.
Speciellt inte när det finns underbara snälla killar där ute som faktiskt bryr sig, som inte vill ha sex upp och ner och som kommer med varm choklad när du är sjuk, trots att du ser ut som ett offer av galna kosjukan. Som får ditt hjärta att hoppa upp och ner varje gång han tittar på dig, som tar din hand och leder dig genom täta folkmassor, som håller för dina ögon när ni tittar på en skräckfilm (även detta skulle göra mig föbannad, jag älskar äckel-päckel scener! ) och som varje gång han tittar i dina ögon säger saker som du aldrig trodde du skulle få höra, utan att säga ett ord.
Killar som dessa gör det värt att vara tjej ibland, även om det jag skrev här ovan är förbannat jobbigt ibland, så gör sådana killar att du inte tänker äta sallad varje dag, raka armhålorna tills det blöder eller köpa för små kläder och hoppas att du snart kommer i dom, sådana killar kan lära dig hur underbar du är, precis som du är.

Även om man inte ska behöva en kille för att inse detta, så kan faktiskt underbara killar som dessa faktiskt ge dig en skjuts på vägen ibland. En knuff i rätt riktning.

Jag tror ni förstår tillståndet jag befinner mig i.

Jag tänker aldrig sluta göra precis som jag vill.


It's not your birthday anymore

 Nu har jag bestämt mig, när nästa lön kommit blir det klippning och färgning, RÖTT VILL VI HA!



Satt och var sjukt nostalgisk här igår kväll. Lyssnade på Håkan Hellström och tänkte på alla somrar med Anna, när vi åkte upp till hennes stuga, alla galna fester med studsmattor och multivitaminjuice. Helt plötsligt vaknade man en dag och så är det tre år sen den där känslan fanns.

Vi trodde att allt var kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva.

En lektion idag. Jobbigt. Träning senare, of course!

and by the way;

There's no longer need to be kind to you.


så är det med det.

wicker park



Detta är den vackraste filmen någonsin.

frukost med flicksen nu!


Baby can't you see I've been trying every night to hold you near me?

all for one person.

(fanfar)
JAG ÄR KLAR MED PROJEKTARBETET.


och imorn är det mysfrukost på espresso med angie&em!

sunday bloody sunday

Myshelgen var ett faktum. Strandgatan i fredags med diverse fyllon (emelie, angelica & mattias var inte medlemmar av nyktra klubben) fast jag drack bara 2 cider. Stolt. Balklänningsletande igår med Asra, hon hittade en supermysigfin blå klänning! Kom hem på kvällen, trött as hell. Det var också Angie & Em. Resultat: hemmakväll igår!
En helt nykter helg, woah!



Idag födelsedagsfika för Emelie, hoorrayyy för tjejen!
och obligatorisk söndagsträning förstås.

och nu längtar jag till lördag... loning for that feeling.

PROJEKTARBETE NU. INGET YOUTUBE-ANDE, MARIA!

fucking-hot






letting go of your past

Vad glad man är att ha sina fina vänner ibland. Mys på strandis ikväll, kolla balklänning imorn med Asra och sedan födelsedags kalajs för Emeliepemelie!

I övrigt fylls jag med lyckokänslor och blir sådär härligt svävande, ler åt det mesta och allt känns pretty ok. Sprang överraskande länge på bandet förut för jag tänkte liksom inte ens på hur trött jag var, all thanks to lyckokänslor!
Borde firas med bärpaj och vaniljvisp ikväll, för att göra avbrott i godisförbudet. Berrypie god's gift to earth.

love, peace and harmony

All I ask of you, is the one thing that you'd never do.

Jag har en sak att säga till dig nu: I AM DONE.  punkt.

vad gör man inte när konversationer nattetid blir till nattens höjdpunkt? helt plötsligt får man slå undan allt det cyniska och kanske riva ner murarna och släppa in, jag har nästan glömt hur underbart det är att vara totalt sårbar inför någon.

På lördag firar vi söt emelie, och det ska vi göra ordentligt! Pusstjejen blir 19. Vi börjar bli vuxna allihopa nu...



kom tillbaks

Jag vill ha min katt. Jag lovar att inte bli arg om du puttar upp dörren när jag ligger och sover så att jag väcks, du kan få jama hur mycket du vill på nätterna bara du kommer tillbaka och låter mig få hålla om dig?

Whatever happend to romance?

Jag saknade att ha en katt på min kudde inatt. Hoppas du sover gott nu, älskade busansnusan..

Ingen kan vara romantisk längre, alla ska bara ligga och supa, ingen vill hålla hand längre.
Utom du, fast du är långt långt borta...
Well I wonder, do you ever think of me, the way I think of you?

Fan att du fick mig att börja hoppas igen. japp, typ så det känns just nu.


puss.

Det är väldigt tur att man har fina vänner som muntrar upp en, med desperate housewifes-kvällar och annat. Puss.

My last goodbye

För några minuter sen åkte pappa iväg med Busan. Jag har grinat som jag vet inte vad och det var som att säga hejdå till en gammal vän.
Jag kommer sakna att du kommer in till mig varje kväll och lägger dig på min mage och jamar för att du vill att jag ska klappa dig. Jag kommer sakna dina knasiga ryck när du jagar fjärilslarver stora som råttor. Jag kommer sakna hur skönt det var att hålla om dig och borra ner huvudet i din päls och låta tårarna komma när jag varit ledsen.
Du har funnit i över 16 år av mitt 18 åriga liv. Jag kan inte komma ihåg när du inte funnits i mitt liv.

Här fick du aldrig jaga fåglar för då blev alla dumma arga, se till att fånga riktigt många fåglar och möss nu!

<3


stay with me

för alla nätter du hållt mig varm och låtit mig gråta i din päls.




stanna på jorden lite till.

where is my mind?

Jag vill inte fundera över jobbiga saker, jag vill inte skriva projektarbete, jag vill inte gå i skolan. Jag vill ta studenten och leva lite nu! 12 års skola börjar verkligen kännas nu. NU FÅRE FAN VARA NOG SNART

Jag vill vara ekonomiskt oberoende och dra mig iväg på lite strapatser. Nej istället blir det posten i sommar och lågkonja-depp all over the world när jag tar studenten.

jag har ont, kan du hålla om mig lite igen?

Confusion



 känner du mig, genom antennerna och satelliterna?

Hey dance for me

Var på meza igår och skakade lite, först drog ett par billiga cider & drinkar på backstage och sedan elektroklubb med HISTORIENS SÄMSTA GARDEROBSPERSONAL och shakyshaky som vi så fint uttryckte det. Sades väldigt många roliga saker denna gång, jag minns till exempel en rökpaus utanför meza där vi skulle briljera med våra bästa skämt och det sades härligheter som "Vad är det för skillnad mellan en elefant och en åsna? EN ELEFANT ÄR STÖRRE HAHAHAHAHA" och så vidare. Väldigt fin kväll over all och jag är helt befriad från bakfylla.

Dagen har spenderats på Espresso house med Emelie Angie och Mattias där vi körde bakisfika och berättade allt om gårdagen. Emelie till exempel som sa; "Jag drack fan inga cider igår, bara öl o sprit"
Angelica svarade med: "Emelie du köpte två cider på Meza det första du gjorde"
Em: "Åh fan."

I övrigt har jag ont i hjärtat och är förvirrad.

one night, a magic rush

FÖLJANDE INLÄGG SKALL LÄSAS MED ÖVERSEENDE DÅ JAG ÄR FÖRBANNAT FULL OCH KÄNSLIG OCH KLOCKAN VISAR PÅ 03.00 EN LÖRDAGSNATT.


Det är så konstigt hur allt bara kan förändras över en bråkdels sekund, man bara plockar upp den där bärbara elektroniska apparaten som också går under namnet mobiltelefon och allt bara förändras. Man känner hur pulsen ökar och först kommer det där glädjeruset som sedan stillas när man inser hur mycket lidande som orsakats av meddelanden av liknande slag och då ersätts lyckan med tårar som bara väller upp och vill komma ut men stoppas av en enorm viljestyrka. Sen kommer frågorna, varför nu? Varför kunde inte bekräftelsen och svaren komma när jag behövde dom, när jag varje dag låg inne och tittade på filmer som påminde, varför måste allt komma nu, när jag gått vidare så gott det går? Kanske är det så, att när man är redo att gå vidare och slutar bry sig så börjar istället universum bry sig och fuckar till det för dig.

Vad ska jag göra?

Hjärnan säger nej, men hjärtat skriker ja

RSS 2.0