is this it

(Okej, varning. Alla som tror att jag typ blivit rådumpad eller något, lugna er jag har bara lite pms. Inget farligt.)

FYFAN VAD JAG HATAR MÄN. JAG SÄGER BARA FÖRSÖK ATT ANVÄNDA STORA HJÄRNAN SOM SITTER LITE HÖGRE UPP ÄN LILLA HJÄRNAN NÅN JÄVLA GÅNG. JAG FÖRSTÅR VERKLIGEN ALLA NUNNOR, LESBISKA OCH DE SOM LEVER I CELIBAT FÖR MÄN ÄR FAN BARA BAJS.

OCH JA DET GÄLLER SPECIELLT DIG BRETTFANSKAP, KOM NER FRÅN DINA HÖGA HÄSTAR, DU JOBBAR I EN JÄVLA BAR OCH ÄR TYP 40, INTE SÅ JÄVLA COOLT VA!!!
TJEJER ÄR VERKLIGEN DE ENDA PÅ JORDEN SOM HAR LITE VETT I HUVUDET
UTOM MÖJLIGTVIS MIN PAPPA
MEN DET TYCKER VÄL ALLA TJEJER



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH

sometimes I wonder why I'm even here

Fredag, ledig-dag. Snart blir det in till stan för att fika med Julia, bästa bästa tjejen. Sov hemma hos henne & hennes man i onsdags, grymt fint hus! Eftersom han är kock bjöds det på en himla god pastarätt och sen vin i massor.

Försökte titta på Dorian Gray igår, helvete vilken besvikelse. Dumma dumma mig, klart att man inte kan göra rättvisa för den boken. Måste nog läsa den igen för att sudda bort minnet av filmen. (Anna, vad du än gör, se den INTE.)

Längtar tillbaka till i julas när man kunde (eller snarare var tvungen) åka till stranden varje dag och se hur man blev pepparkaka. Å andra sidan kunde man aldrig ha på sig nåt annat än minimala shorts och linne och öppna skor. Och eftersom den australiska vintern inte verkar bli värre än 17 grader (på kvällarna!) så är det faktiskt helt okej.
Utom när det regnar. Som i onsdags, seriöst åskregn hela dagen, läste att det kommit över en halvmeter regn på en dag.

Jag förklarar härmed ett krig mot kackerlackor, det absolut äckligaste, vidrigaste djuret som funnits på jorden. Det är INTE okej att hitta en kackerlacka på sin väska när man slutat jobbet och ska gå hem. DÖ!

still i cling

treat her kindly, though she needs you more than she loves you

seriost vad skulle jag gora utan morrissey. morrissey och julia. och tva flaskor vin.

-kan du jobba tva extra skift denna veckan?
-alltså okej men jag kommer vara förbannat bakis
-alright don't worry about it..

TVÅ FLASKOR VIN SENARE KAN JAG INTE STÄNGA AV CAPS LOCK



VAD HAR JAG SAGT OM RÖTT VIN MARIA? IT GIVES YOU A HEADACHE


i just lied to get to your appartment. is this it?

iiissss thiiis iiiiiit?


strokes fever



good night














ps julia är bästr





jag är ledig imorn
det är fint

och du han sa att han verkligen menade det

how can you stop the rain from falling?


.. och jag vaknar med den tanken varje dag


dom vet ingenting om oss

Ah, myshelg med en tripp till canberra (som var mindre lyckad, kanske) och en heldag med skräckfilmer. Vaknade upp och regnet öste ner, japp bara att åka till videoaffären och ladda upp, på med flufftofflor och myskläder.
Jag längtar tills vi åker till nya zeeland nått förbannat nu!
Och jag längtar tills ikväll när jag slutar jobbet så jag får krama världens finaste igen.

this is it

saknar denna tjejen himla mycket.


what difference does it make?

Läste i sydney-versionen av metro igår att det är vetenskapligt bevisat att man är som lyckligast efter man fyllt 50, man har ingen karriärstress, hinna med småbarn, hitta partner osv. De som var 20-30 kände sig deprimerade med jämna mellan rum medan de över 50 nästan aldrig kände sig ledsna.

Jo jag kommer nog pusta ut när jag är 50. Då kanske man äntligen får lite respekt. Var på en jävla tab-kurs igår och det var mer för såna som hade 2-3 års erfarenhet istället för typ ingen som jag har. Men tack för att du skickade mig på det chefen och utsatte mig för pinsamhet efter pinsamhet. Ta gärna reda på sånt innan.

Bytte skift på fredag så jag slutar vid nio, då blir det party och på lördag ska vi dra oss till huvudstaden! Yay. Sen hela helgen ledig, och fyra skift nästa vecka kommer INTE tacka ja till fler.

Jag börjar få panik över visum, kan jag få vara rik snart eller??


that's life, that's what all the people say

"Njut av styrkan och skönheten av att vara ung
om 20 år kommer du titta på bilder av dig själv
och minnas på ett sätt du inte kan föreställa dig idag
alla möjligheter som stod framför dig
hur fantastisk du egentligen såg ut, du är inte lika tjock som du tror"

Rikard Wolff är bäst.

Australisk vinter gör en förvirrad, tar på sig varm tröja och byxor, kommer ut och så är det 25 grader. Jahapp upp och byta till shorts.

vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Uppdatering:

Jobbar, jobbar, jobbar. ÄNTLIGEN få lite credit från chefen, när jag bara tackar och tar emot när han ger mig 12-timmars skift och sex skift i rad. Han har äntligen fattat att jag är jävligt bra på det jag gör.

Bokat flyg till Nya zeeland i augusti, nu jävlar blir det bungyjump, sagan om ringen-turistande och njuta av riktig semester.

Imorn vill jag gå på g-spot friday på grumpy's och hälsa på dani, fun fun.

Jobbar med väldigt härligt folk. I lördags när det var typ dött så skickade alana iväg mig för att köpa sushi, tog ca en halvtimme, och gav mig ändå den vanliga halvtimmes rasten senare. Dessutom drack vi massa öl efter stängning samtidigt som vi fixade med pokermaskinerna. Fint.

Det börjar bli kallt. Sprang i morses, och det kändes sådär uppfriskande att det gör lite ont i halsen av all kall luft man andas in. MÅSTE köpa varma kläder i helgen.

Går in i väggar med mera på jobbet hela tiden. Har blåmärken över hela benen och lite på armarna. Luke säger att jag ser ut som en förrymd brottsling.


I miss you, you know

Jobbade 50 timmar förra veckan, och nästan lika många denna vecka. Hoppas bara på utgång på onsdag så jag kan få dansa lite.

I övrigt saknar jag er där hemma så mycket att det har kommit både en, två, och tjugo tårar det senaste. Vill så gärna bara kunna ha bakisfrukost med Emelie & Angie på espresso house, gå långa promenader med min syster, borra ner huvudet i Valles päls.

May be surrounded by million people, I still feel all alone

Och när man behöver en axel att gråta mot, vad gör man då egentligen?

men men, sparar alla pengar jag tjänar så jag kan åka snart. Snart snart snart.

RSS 2.0