våren var som vackrast när du kom till mig

Två år sen jag åkte hemifrån med tre underbara tjejer, bästa beslutet jag tagit hela livet.
.
Jag jobbar mest hela tiden och har inte så mycket tid över, men om fyra veckor drar vi på roadtrip och då jävlar!
Vi var på Usa - Australien matchen i fredags, drack öl och hade det fint. Australien vann förstås! Så jag har allt något av ett liv utanför jobbet, också.
Gått på promenader i solen har jag också hunnit med.

we didn't care, we were the pretty ones

har sådan sjukt mysig nostalgi dag, tittar på gamla musikvideor och lyssnar på gamla låtar.
När man var 16 och allt man ville var att dansa, skratta och man levde för helgerna. Att sitta uppe hela söndagsnatten och prata om den fantastiska helgen man hade och alla pojkar som fick en att fnissa. Minnen som aldrig försvinner.
När jag lyssnar på den här låten kan jag riktigt känna lyckoruset genom kroppen jag hade på en fest, när jag fick dansa med den jag ville och hela livet var perfekt.


about never looking back

Har aldrig njutit av att bara vara så här mycket någonsin. Gymmade en sväng, handlade, tvättade. Började slöglo på vänner och sen stenslocknade jag. Vaknade två timmar senare med dreggel på kudden och mosig känsla. Helt underbart att kunna göra så och ha all tid i världen.
Lediga dagen idag.
Sen ska jag ha en huskys när jag blir stor. Om mitt liv går åt helvete och det slutar med att jag lever arbetslös i en hydda i skogen, så har jag det att falla tillbaka på. Min fina husky som jag ska gå långpromenader med varje morgon och omsorgsfullt kamma bort vinterpälsen på våren, vara hur tålmådig som helst även om det släpper flera kilo päls.

ehhehehehalk

Så sjukt jävla trött. Om jag överlever rugby vm, påminn mig om att aldrig arbeta såhär hårt igen. Två skift gjorda igår och fick gå hem halv fyra efter 15 timmar. Sov fem timmar och nu är det dags igen. Jag borde sätta upp ett tält på jobbet, det är ju knappt någon mening med att gå hem. Tisdag nästa vecka är min heliga dag, enda lediga dagen och jag ska vara i sängen hela dagen det lovar jag.
eeehhh kaffe nu sen jobb kul hej

another sunny day

Solar i sängen, solen skiner in från det fina vädret och in på mina ben, jag kommer säkert ha en rand när jag går upp. Ska till jobbet snart, lång-pass idag och dubbelpass imorn. Oooorkar inte. Sen långpass på söndag också. Men nu är belöningen inte så långt borta... 6 veckor kvar till vår ROADTRIP!!! En hel månad utan jobb eller stress. Åh jag vill nuu!!
.
Har grym träningsvärk i magen och benen från igår. Det är så himla svårt att uppehålla träningsvanor när man reser som jag gör, så denna gång kommer väl bli som alla andra gånger - tränar stenhårt medans jag har gymkort och får tillbaka min magrutor, sen ut och resa igen och så försvinner dom igen. Haha. Så håller det på.
I alla fall tills jag bosätter mig nånstans och kan utbilda mig till typ personlig tränare. Då ni!
Jobbet kallar nu...

happy days

Efter en galen jobbvecka är det nu dags för två dagars ledighet! Skrapade ihop nästan 50 timmar. Denna vecka blir väl inte speciellt nådig heller, har ett dubbelpass på lördag...
Fast det är en otroligt skön och bra känsla när man avklarat ett 12-timmars pass och en lång vecka. Man känner att man verkligen jobbat. Och eftersom det är mycket turister här nu pga rugby vm så blir det mycket dricks! Nya zeeländare är de snålaste människorna på jorden, men turisterna ger dricks i alla fall.
.
Idag har jag gymmat och städat lägenheten med min andra halva. Sen myskväll med filmer och en cider <3.
.
för att vi är störda och konstiga tillsammans
en sån här skylt borde vi ha på mitt jobb, det står
rule #1; Bartender is always right
rule#2; If bartender is wrong, se rule #1
Kunde inte vara mer sant.

nu börjas det

Första galenskapkvällen ikväll.. Jag kommer vara trött på söndag.
Det där med att inte dricka gick sådär, vi gick på bingo i onsdags och hoppsan. Uhm.
Jag var ju glad i alla fall! Det var en fin kväll.
Som sagt.. vi vann bingon fast det behövs kanske inte nämnas.
puss!
.
Ska göra iordning en sallad nu, sedan jobbet.

now today tomorrow and always

Precis ätit min grötfrukost med maasssaaa kanel på. Det absolut bästa man kan äta på morgonen.
Vaknade med sinnesjuk träningsvärk i armar och axlar, kan knappt hälla upp kaffe utan att gny lite. Fast det är ju skönt såklart, och inte stoppar det mig från att dra till gymmet idag också!
Min enda ledig dag denna veckan, och min man börjar sin lediga vecka idag också. Jäj!
.
Jag vill gå på hemmafest. Jag är på detox för tillfället och dricker ingen alkohol de närmsta två veckorna men sen vill jag gå på hemmafest.
.
Förresten verkar det som det blir en jäkla massa resande i april. Wellington - Sydney - Thailand/Bali - London - SVERIGE. Japp i april blir det hemvisit på obestämd tid! Efter det vill jag bosätta mig i Australien, det bästa landet att bo i.
Jag på en medelhavsrestaurang. Sjukt coolt med stora statyer och fontäner inomhus!

söndag

Är så otroligt mosig och seg. Även fast jag sov till 11 så blev det bara 6 timmars sömn, är så över att jobba till fyra på morgonen.
Idag är jag i alla fall ledig och ska njuta så otroligt, sista lugna dagen innan två månaders galenskap börjar. Gaaah.
Fast det suger ändå för luke slutar jobbet snart och börjar igen vid tolv ikväll och då måste han ju sova däremellan vilket betyder att jag måste vara knäpptyst eller gå ut i sju timmar. Är bara på kass humör känner jag, behöver göra något roligt. Gå på bio själv kanske? Ehhh nja.

ohmygosshh

Phett jävla trött på jobbet. Kommer vara så cepemycketfolkstressigt nästa vecka. Första matcherna i rugby vm. Har bara en dag ledigt och så blir det såklart jobba till stängning och sen tillbaka fyra timmar senare för att jobba dag. SUUG!! Om vi inte får rast så säger jag upp mig. Jag tänker inte jobba 12 timmar utan rast igen. Det är så kasst betalt att jag antagligen knappt kommer märka nån skillnad ifall jag inte jobbar alls.
Sen jobbar Luke natten (jag får inte kalla honom L längre för han tycker att vi kommit längre i vårt förhållande än så.) och jag ligger här ensammen, klockan tre på natten alldeles yrvaken. I vanliga fall när jag slutar jobbet såhär sent väntar han ju hemma och kliar mig på armen tills jag somnar.
Nej, ska upp och gå till gymmet imorn. SOMNA NU MARIA.
.
bäst tillsammans.

RSS 2.0