in the midnight hour

Sjukt. Jävla. Askallt. Mitt i sommaren och det blåser isvindar!! Var tvungen att ha jeans. JEANS! Jävla nonsens. Imorgon ska det bli varmt igen i alla fall. Men det spelar egentligen ingen roll för vi drar till Fiji på söndag. Elva dagar på stranden. Bara dricka drinkar, sola och snorkla. Men först ska man ju ta sig igenom julen och jag önskar verkligen jag kunde få jobba på julafton och helst hela julhelgen men man vill ju inte göra nån besviken. Julen är dum och jag tänker fortsätta ignorera julsånger och julgranar överallt. Inget Sverige, inget kalle anka, ingen familj - ingen jul.
jag kan ju alltid dricka en white russian sålänge
(nej jag är inte full. Faktiskt. Det var min andra drink men att springa
iklädd flip flops i ösregn och isvindar gör sitt till frisyren och humöret)

fox in the snow

Konstig dag. Kunde inte sova nåt inatt, hostade som ett djur. Efter att L åkte till jobbet på eftermiddagen diskuterade jag med mig själv, ut o springa eller vila. Googlade lite hur farligt det egentligen är att träna med förkylning och hosta. Inte farligt alls, så jag drog mig.
Fick sånt enormt magkramp mot slutet av turen, slängde mig i sängen med skor på och allt när jag kom hem. Sov tills åtta på kvällen och när jag vaknade hade jag ingen aning om vart jag var nånstans. Insåg att jag somnat utan att dusha efter springturen. Lite bättre i magen nu i alla fall.
Vad är det med den här paniken jag får ibland? När vi var ute i lördags så tog vi in på hotell i stan för att lyxa till det med lukes födelsedag och allt. Vi gick hem vid ett på natten, gick och la oss och allt var frid och fröjd.
Tills luke vaknar av att någon skriker helt hysteriskt, panikartat. Han inser att det kommer från toaletten och där satt jag. Skrek och skrek, hade panik. Vaknade inne på toaletten och hade ingen aning om vart jag var, det var kolsvart där inne och jag hittade inte lysknappen eller dörrhantaget. Trodde jag var inlåst i en källare. När jag hörde luke banka på dörren vaknade jag ur vakuumet och fattade vart jag var.
Men vad fan hände kan man ju fråga sig? Läskigt var det ju i alla fall. Ordet panik har fått ny innebörd för mig nu!

i just wanna stay up all night with you

Lyssnar på U2, man kan höra sjukt bra härifrån. Andra och sista kvällen de spelar i olympic park.
Jag är fortfarande sjuk. Åt en skiva bröd med två klyftor av rå vitlök på förut. Stinker antagligen vitlök nu (kan inte känna någon lukt för är så täppt), men det funkar alltid för mig. Vitlök är botemedel mot förkylning!
Oprah Winfrey är här och det är hysteri. TOTAL hysteri. Varenda nyhetskanal, femton gånger om dagen, pratar om hur fantastiskt det är att hon är här. Som värsta skvallertv, glöm nordkorea och fokusera på OPRAH! Hade verkligen aldrig gått till så i Sverige.
Nu spelar dom Vertigo!
På söndag ska vi åka till palm beach och ha picknick. Mys. Vi åker till Fiji nästa vecka. Nästa vecka. GAH.
Kaos på jobbet. Perfekt. Blir nog till att jobba julaftonskvällen och L kommer döda mig.

sicknesss

Har gått och blivit förkyld. Bara en lätt förkylning med halsont och täppt näsa, men jobbigt ändå. Vila idag, inga promenader eller nåt, ibland känner man bara att kroppen måste vila.
I lördags var det lukes födelsekalajs och vi åt en supergod middag och drack en massa drinkar. Stoppade två dollar i en pokermaskin och vann 80 dollar, tjoho sa vi och beställde dyra cocktails.
och om 13 dagar åker vi till Fiji, can't wait. Nu: kurering med film och viiila.
världens finaste.
puss på att vinna pengar!

at night

'

chrisstmaaasss

Hittade lite julklappar i brevlådan och blev alldeles löjligt glad. Tack mamma pappa!!
Imorgon är det världens bästa Lukes födelesedag och det blir middag, drinkar och dans på kvällen efter jobb osv.
och bilderna från inlägget innan är från en liten liten strand 10 min från Manly. Det var helt galet fint där!
nu har min kära pojkvän åkt till jobbet och jag ska springa och posta brev (kolla i brevlådan nån gång nästa vecka mams och papps..) baka cupcakes, och städa en massa.

let's live forever


natten är ung, vi kan slå sönder några timmar ihop

Tråååk. Varför ska min pojkvän jobba kvällen jämt, när jag jämt jobbar dag? Hade varit en perfekt kväll för en cider och en långpromenad i kvällssolen. Fick bli gymmet istället, och planerar in ett andra greys anatomy maraton ikväll. Julias mamma kommer imorn och jag är grymt avundsjuk, tänk om mina föräldrar skulle komma imorn. Och min syster. Fy fan vad jag saknar henne. När ska jag få visa dig sydney? Du får bo på vår soffa!
Jag vill ut och dansa nu också... dammnnniit!!

make sure life's a party and make sure you wake up without remembering a thing

Gyllene tider på hög volym, dammsugarn i högsta hugg, kall pepsi max och mjukis shortsen. Blev helt fylld av endorfiner efter träningen idag och så fick jag värsta städrycket. Skrubba dushen och dammsuga mattan. (Jag hatar fortfarande helttäckningsmattor, när ska världen utanför sverige fatta att DET ÄR INGEN BRA IDE!!)
håhå. Helgen var ganska lugn, jobbade lunch fredag-lördag. Lördagskväll med lite strongbow och greys anatomy, och söndagen var solig och fin så då blev det sushi med Julia och sen kaffe och cider i solen. Sen vann jag och L 20 dollar på pokermaskiner! Jippi. Kunde man äta sig mätt denna veckan också!
och nu är det kvällen. har nästan så mycket energi att jag skulle kunna gå ut och springa en runda till. men kanske inte.
på lördag är det världens bästastes födelsedag och då blire parteh serdduu!! Slå klackarna i taket och på bowlingbanan.
vill åka till queenstown igeeen! tänk när vi bor i wellington då kan vi ju åka dit varannan helg för det kostar typ 50 dollar.

ordinary girls, happy knowing nothing

Jag ligger i en säng utan sängkläder. Madrasser är väldigt omjuka. Sängkläderna är i torktumlaren, oroa er inte så fattig är jag inte att jag tvingats sälja sängkläderna. Hade det kommit till det stadiet, hade jag sagt att de var av egypitsk siden och sålt dom för 2000 dollar för datorn vill man ju inte sälja.
Saker omöjligt att leva utan:
Havregryn
Kaffe
Fläkt och luftkonditionering
Kahlua
Luke.
För ett år sedan jobbade jag på grumpys. Luke skulle åka till Thailand snart och jag undrade hur jag skulle kunna överleva två och en halv vecka utan honom, och utan hans frukost pannkakor.
Jag vill jobba bakom baren igen. Idag på jobbet tittade jag helt seriöst med avund på bartenderna som hällde upp öl. Jag ska jobba på en cocktailbar i Nya zeeland nästa år.
jag orkade inte släpa mig ut idag. Varför göra av med massa pengar ute på en nattklubb när man kan vara hemma, tvätta sängkläder så dom luktar gott när L kommer hem, dricka strongbow och kolla greys anatomy?
hör du sången dom spelar på radion? varje ord verkar handla om dig.
detta var typ två dagar efter han kom hem från thailand och jag var så himla lycklig. januari tror jag.
och jobbade varje fredagsnatt med dessa tjejor. som jag saknar en massa.

here we go again

Myyys! Allt är bara så himla mys. Julia börjar på mitt jobb, en massa härliga kvällar med Julls och min karl, och varma vindar. Fast himla massa regn också det senaste. Men men. Powerwalk på två timmar idag, efter jobb. Börjar jobba fem dagar i veckan nästa vecka, braa! Lite extrapengar till Fiji och lukes födelsedag. Han kommer bli så glad för sin present och det gör mig alldeles varm när jag tänker på det. Snart är det jul och det suger att jag inte kan fira med min familj iår heller. Men jag lovar, att nästa jul ska vi vara tillsammans, på något jävla sätt. Antingen hem till Sverige eller släpa hit dom.

RSS 2.0