ajaj

Aaaaaj mina fotter. Aaaaj min rygg. 14 timmar med en yttepyttig 20 minuters rast ar inte kul... Desto mindre nar man inte fick tid att ata. Smallt i mig en wrap plus tva rostmackor nu Nar det ar allt man atit pa hela dagen ar det faktiskt inte sa mycket. Gud att den har dagen ar over. Tack Universum.
Ska soooova i fan minst 13 timmar, borjar inte forran 17, yaay inget prepp-skift!
Checkar ut nu.
GODNATT

trying to get rid off my ghosts

Ledig dag idag. Imorgon dubbelpass. Angest. Oppna sjalv igen. Angest. Far reda pa provresultat imorgon. Angest. 
 
Sa javla hungrig dessutom. Anda har jag atit en wrap till lunch och grot nu. Skulle latt kunna ata en pizza nu. Men det finns inga pizzapengar. Ett glas mjolk kanske. 
Det regnar. Det ar varmt igen, men det regnar. 
Gah. 

Happy sunday?

Okej. Pluggat i fem timmar idag. Forhorde mig sjalv pa allt forut och jag kunde nastan allt. Det enda jag stakade mig pa var priserna, och det kanns inte som att det ar prio ett! Maste val vara mer viktigt att kunna beskriva viner, ingredienser till cocktails och kunna skillnaden pa olika tequilas? 
Jag ska oppna sjalv imorgon. Snyft. 
Igar var vi ute en svang, det var Australia day och vi hade bada begart att ha kvallen ledig sa da kande jag att jag inte kunde banga bara for det dar jakla barprovet. Men det blev inte riktigt som vi tankt oss, L's kompisar var for fulla eller nagot och svarade inte nar vi ringde. Hade akt over halva London for att komma dit sa vi kande oss javligt sura dar ett tag. Men det blev ett glas vin, sen akta vi in till London och Soho och hangde pa en riktigt cool irlandsk pub som var som en labyrinth, och till sist en gaybar, Vi lyckas alltid hamna pa gaybarer. 
Sen akte vi hem och jag sov tills klockan 13 idag, valbehovligt efter en jakla jobbvecka... 
Nagot som ar konstigt dock. Jag drack inte speciellt mycket igar, dessutom gick det nastan en timme mellan varje drink, plus tre glas vatten, ANDA hade jag huvudvark imorses. Rejal sadan. Alltsa, kan man ens vara bakis om man inte var full kvallen innan? Elller ar det bara jag som lyckas med det?
Oh well. L har lovat att forhora mig en gang till nar han kommer hem fran jobbet. Imorgon kommer vara en javlig dag... Men omm 24 timmar ar imorgon slut. Far forsoka tanka sa. Och om jag failar provet sa vet jag i alla fall att jag verkligen forsokte. 
Ska kolla ett avsnitt av The Walking Dead nu for att trosta mig sjalv. 

fml

Jag har sa javla mycket stress-angest att jag vill krakas.
Kom precis hem fran jobbet, ska upp om 7 timmar for att aka dit igen. Nar fan hade dom tankt att man skulle ha tid att plugga?
Jag visste att jag tog mig vatten over huvudet. Kommer faila provet, bli sparkad och sen far jag borja om igen.
Och folk skriker sa javla hogt utanfor fonstret. "HEY TOOOMM!!! TOOOOOM!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMM!!!!!"

FUCK YOU AND FUCK TOM JUST LET ME SLEEP

Nar ska jag fa ordning pa mitt liv och slippa san har skit? Aldrig?
 

thursdayz

Jobbade 14 timmar igar. Har sjuuuk traningsvark idag, i laren och armarna. Hade nastan glomt vilket javla traningspass det ar att jobba i baren. Bara tunga sopor, backar, is osv upp och ner for massa trappor. 
Idag ar jag ledig och ska spendera dagen med att plugga margaritas typ.. Prestationsangest. Nar var sist gang jag pluggade infor ett prov?? Fyra ar sen? 
My gaaad. 
Anywho. Tvattat min stackars jacka som blir sa javla skitig hela tiden. Smog pa varmen pa hog temperatur sa att den hinner torka tills imorgon. Sscchh. 
Ska fortsatta kolla pa Torka inte tarar utan handskar sen. Jag vet att jag ar sist med att kolla pa den, men hallaaa svt play funkar inte i Uk och nu forst finns den pa youtube! 
 

holy fucking pancakes

Okej. Om jag overlever, eller snarare klarar av, det har jobbet ar jag bast. Gick igenom typ allt idag med en annan bartender och det ar fan inte lite fancy det har. Finns ungefar 11 olika margaritas, och typ 30 olika cocktails over huvudtaget och jag ska lara mig alla utantill. Tills pa mandag. Da har jag namligen ett bar-test. Yepp. Det har ar seriosa grejer. Da ska jag kunna allt om alla javla tequila sorter, deras mexikanska ol, och saklart alla cockatils och viner. JAG DOR. 
Har dessutom dubbelpass imorn, sen langt pass pa fredag, nastan hela dagen pa lordag sa det ar typ bara sondag jag kommer ha tid att plugga pa. Wish me luck typ. 
Jag har aldrig jobbat pa en san har fin restaurang forut. Maten ar gudomlig och alla cocktail ingredienser gors dagligen pa plats, de pressar sin egna lime juice etc. 
Dessutom ligger den bredvid Jamie Olivers egna restaurang. Did I mention jag maste ha vast och slips? 
Haha hjalp vad har jag gett mig in pa!?
Tack gode gud att jag kopte med mig en Bulmers hem
 

I has a job, for real

Shit vilken sondag det var igar.
Den borjade kasst, var genomblot och sur efter en installd intervju. Kande mig samst och ville egentligen skita i alla provjobb och ga hem och lagga mig. Sjalvklart gjorde jag inte det.
Forsta stallet var den mexikanska restaurangen med fantastisk lon och fantastisk dricks. En svensk tjej jobbade dar som verkade supertrevlig. Tankte att jag kan lika garna ga hem, det har jobbet far jag aaaaldrig.
Ivag till nasta stalle och intervju, han var jattenojd med mig sa han, och erbjod mig ett provjobb i veckan.
Nar jag gar darifran ringer mexiko-restaurangen och ERBJDER MIG JOBBET. Helt sjukt. Han sa att pa en bra vecka blir lonen (inklusive dricks) 14 pund i timmen. (!!!!!)
Ca en timme senare ringer andra staller och sager att de garna vill ha in mig tidigare eftersom jag var precis den dom letar efter och fragar ifall jag kan komma in imorgon (idag).
Borjar nya jobbet imorn men ska anda ga till provjobbet idag anda, utifall det ar helt fantastiskt dar. Who knows.
Fick sjukt mycket bekraftelse igar i alla fall och ar glad som en get!

before the storm

Gaah stress-sondag. Upptackte precis att jag maste ha vit skjorta pa det forsta provjobbet, inte svart! Sa nu maste jag forsoka hinna till primark mitt i allt det vart lokala primark oppnar inte forrans 11! Skjut mig.
Kan idag bara vara over tack?
Kan inte ens gora nagonting innan 11. Bara ligga har och vara stressad.

Sad fat unicorn

Ungefar sahar kanner jag mig idag.
Gick omkring i tre timmar (med nordanvindar som piskade i ansiktet) och vantade pa att svenska tjejen skulle ringa om adressen. Gick nastan hela vagen till Chelsea, men nar klockan blev 15.15 insag jag att hon inte skulle ringa.
Tankte ta tunnelbanan hem men overvagde vad jag ville lagga dagens 3 pund pa; tunnelbana eller mat. Var svinhungrig sa det blev mat.
Nar jag kom hem kunde jag inte rora mina fingrar. Helt seriost de var stelfrusna. Forsokte ta av mig jackan men det gick inte, var som en val typ. Spolade varmt vatten i 10 minuter och fick tillbaka kanseln.
Visade sig att hon hade sagt fel dag till mig. Hon menade imorgon. Inte idag. Sa imorgon har jag en intervju kl 12, intervju + provjobb kl 15, sen en till intervju kl 18. Utspritt over hela London.
Men jag ar inte bitter.

Kul fakta i ovrigt - soker man pa "sad fat unicorn" pa google sa kommer bland annat en bild pa Madonna upp. Haha.
 

It's the crazy ones that's got the good pills

En viss pojkvan ar duktig och jobbar dubbelpass idag. Vilket betyder otroligt mycket tid for mig sjalv. Forhoppningsvis ska jag ta en kaffe med ett framtida jobb. En svensk som behover en nanny pa helgerna. Det skulle bara bli typ 15 timmar eller nat, men eftersom lonen skulle vara 10 pund i timmen skulle det inte gora sa mycket.... Skulle verkligen behova det tror jag. Ett jobb dar man faktiskt far nagonting tillbaka forutom en kommentar i stil med "det ar for mycket is i den har drinken, nu kan jag inte dricka den". 
 
Hur som helst. Ar det normalt att kunna ALLA Sex and the city-avsnitt utantill? Alltsa, sa fort titeln pa avsnittet kommer upp i borjan vet jag exakt vad som hander, jag kan minst 5 repliker fran varje avsnitt. 

winter

Det snoar idag. Pa riktigt. Skulle ut pa en powerwalk men snon piskade ilsket i ansiktet sa jag vande och gick hem.
Nu har jag sokt 11 olika jobb istallet. Som en maskin. Skrev ett personligt brev som var riktigt bra, kopierade och sen spammade hela Gumtree.com.
L har fatt lon i alla fall sa vi har rad att kopa mat. Inte fel att ata mat alltsa!

dramaqueens

Ibland, en gang var tredje manad eller mer sallan, gar jag in pa bilddagboken. Eller dayviews som det heter nu. Mest for att forsakra mig om att alla bilder som jag en gang la upp finns kvar. Dom finns bara dar, tyvar. Inte pa nagon dator eller usb. Snalla bilddagboken lagg inte ner.
Hittar sa manga fina bilder pa nar jag var ung. Ack, nar jag var ung.

 
Har hade jag endast druckit juice i tre dagar. Var nog darfor jag blev full pa en endaste 4,5 cider. 
 
Gick en fotokurs och detta var ett av manga slutresultat. Alltsa hur fan kunde jag bara fa G? Javligt snygg bild om nagon fragar mig. 
 
 
Hade kort har med lugg och bar alltid skjortor med nagon blommig kjol till. 
 
 
 
 
 

too many wrong turns

Alltsa. Hur kallt kan det vara nar man har pa sig pojkvannens tjocktroja, min egen tjocktroja, tva linnen, strumpbuxor, mysbyxor tjocksockar och mossa INOMHUS och fortfarande fryser?? Mina fingrar ar is! Okej jag fattar att man ska spara pengar pa varme, men for fan?? Nar jag skulle byta om fran mina vanliga klader till varma vinterklader holl jag pa att do. Det kan inte vara mer an 10 grader har inne. Dessutom tvattade jag sanglinnen forut som aldrig nansin kommer torka.
 
Every now and then, I get the feeling I've taken too many wrong turns. 

Hold on!

Vanta lite nu... Inte kan det vara sa att jag fyller 23 i ar? Nej det kan inte stamma. Markligt eftersom kompisar pa facebook som ar fodda samma ar som jag fyller 23 i dagarna. Synd for dom.

Ska promenera in tll stan idag, printa cvn och forsoka att inte frysa ihjal. Minus 2 grader tydligen.

Den har killen ar saknad. Hela tiden. 
 
Och den har tjejen. 

No thanks

Ush jag kanner mig bara ledsen nu. Utnyttjad. Har sammanlagt jobbat 3 skift gratis i London. Det jobbet kunde ju ta sig i roven, fan heller att jag jobbar for mindre an minimilon, forsta veckan gratis, och sen tillslut efter tva veckor far typ 200 pund? For 12 skift? Fuck off. Dricksen skulle ju varit bra sa han, haha. Fick med mig 2 pund efter dagens skift. Fy fan. Har sokt ungefar 15 jobb pa gumtree nu.
Ska ata lite mer choklad nu och tycka synd om mig sjalv.

En gang i somras, pa strandgatan. 

ARG

Sa. Javla. Arg. 
Nytt job jovisst. Jobba forsta veckan gratis, nagon? Slutar du innan tre manader far du BETALA FOR DET. 
Jag ar sa javla forbannad! Javla pisskukfeetdhnkakdkgnncmdkd!!

I has a job

Fick jobbet pa puben runt hornet. Ar glad, men litee orolig. Mindre an minimilon, och 6 dagar i veckan. Hmm... Ska fortsatta soka jobb som en dare!
Trott idag. Det snoar dessutom. Inte okej, London. Inte okej.

Nagon ringde pa dorren forut. Var dorrklocka later som ett brandalarm. Helt seriost. Vi fattade inte att det var dorren forrans ett par dagar sedan. Undrade varfor brandalarmet gick igang hela tiden...
Hur som. Forst bankade personen pa dorren. Som en galning. Bankade i sakert en minut. Sen ringde dorrklocka. Och sen banka. Bad till universum att nagon annan skulle oppna. Hande inte. Fan heller att jag oppnar. Slackte lampan och slutade andas typ. Sen tillslut forsvann personen.
Jag ar saker pa att det var Satan.

Ja, jag har forbi for att oppna dorren for framlingar. Svara i telefonen nar ett okant nummer ringer ska vi inte ens prata om. Angest.
 
Keep calm and think of Siberian Huskys. 
 

restless

Sjukt rastlos. Vill ut och dansa. Sa fort jag smalt min Ryssland-portion av pasta. Eller ,inte for att jag kommer ga ut och dansa. Vore dumt om man inte hade rad med mat nasta vecka. Eller imorn for den delen. 
Har varit har inne sen jag kom hem igar, 24 timmar nu. Forutom en kort promenad till affaren. Rastlos. Som. En. Gnu. 
 
Synd att min lila-rosa sminkning ska ga till spillo. Snyft. 

you lost me

Promenerat i 3 timmar idag, check. Sprang typ en timme av den tiden, for jag blev sa sjukt kissnodig. Haha. 
Ensam ikvall, med en Becks, laxsallad och Dark knight. Could've been worse. 
Provjobb pa lokala puben pa sondag! Har en kansla av att jag kommer jobba dar. Far val duga tills vidare. 
 
FUCK det ar kallt har inne. Max 16 grader. Skojar inte. Sa fort fingrarna ar utanfor tacket blir de iskalla. Elementen ar pa ungefar en timme pa morgonen, och en pa kvallen. For att spara el. Kallt. 
 
 
New years! 
 
 
Edit. 
Kollat makeup tutorials i tre timmar nu. I strack. Ar det mitt kall? Ska sminka mig regnbage-style imorgon. Maste utreda detta. 
 
Ar for ovrigt besatt av denna kvinnan lite. 

darker

 
"But why? Why him??" 
"He asked me nicely!!" 
 
<3 this blog;
 http://rodeo.net/niotillfem/

yay

Intervju idag och imorgon ska jag till puben runt hornet, bokstavligen! Tva min fran vart hus. Hade varit bra. Fast intervjun idag verkar vara ett bra stalle ocksa. 
Oh well, snart nappar det val for mig ocksa.... 
Prmrose Hill! 

haha


Aint nobody got time for that

Promenad som vanligt, intervjuer som vanligt, massa mat som vanligt.... Och sedan en Singha pa det. Gud vad jag alskar thaimat. Gillar inte Thailand speciellt men thaimat ska jag nog gifta mig med.

Alltsa. Mat efter en dag av promenarande hit o dit... I die. 

job hunting

Var pa intervju idag for ett mysigt hotel, vill haaa det jobbet!! Fast jag vill ha det jobbet jag provjobbade for igar ocksa. Ghhahaaa. Ska pa en annan intervju pa onsdag ocksa. 
 
Nagot som ar intressant ar att jag har borjat ata sa sjukt mycket. Vi har ju gatt typ tre timmar varje idag, idag var vi ute i sex timmar. Gick in till stan genom Kensington Gardens, till min intervju, sen pa museum, sen Harrodds, sen gick vi hem igen. I alla fall sa har det gjort att jag har borjat ata typ dubbelt sa mycket som innan. Ar typ hungrig hela tiden. Ikvall at vi i all fall nudelwook med oyster sauce och massa gronsaker jag doooor vad gott. 
Man marker typ aldrig av de andra som bor har. De haller sig mest for sig sjalva, vilket ar skont. Koket ar nastan alltid ledigt nar vi ska laga mat. 
 
Gick forbi Little Venice som vanligt idag nar vi gick hem. 
 
 
Otroligt mysigt omrade! 

And that's the way it was

Provjobbet gick bra igar, for bada tva. Det var varlden harligaste manniskor och mysig pub. Enda ar att hon kanske inte kan ge mig tillrackligt med timmar. Hon skulle ringa upp en annan pub med samma agare och se ifall de kunde "dela" mig... Gah hoppas. L blev erbjuden jobb efter sitt provjobb iaf! Men han ska pa intervju imorn forst och sen besluta vad som blir bast. 
 
Haha jag gick vilse pavag dit dock. Efter en timmes velande i centrala London kom jag fram, nastan i tid. Sen nar jag skulle ga hem gick jag vilse IGEN. Lokalsinne nagan?
 
 
 
Igar tog vi ett glas vin efter allt stahej. Det var gott. 
 
London by night, fran London eye. 

Sunday

Okej, L ar pa provjobb och jag ska provjobba kl 15. Gaah. Jag hatar verkligen att borja nytt jobb. Men det verkar vara en helt okej pub i alla fall. Vi gick in dit i fredags for att ta en ol, och da visade sig att tjejen i baren var svensk. Sa jag sa "du kan inte fixa mig ett jobb da?" och sa "jo det kan jag nog" och happ happ sa fick jag traffa managern och fixat provjobb. Gott. 
 
I onsdags var jag pa intervju for kundtjanst jobb. Verkade helt okej. Ingen erfarenhet behovdes. Gick pa intervjun, blev kallad till en andra intervju och"observations dag" pa 9 timmar (!!!) dagen efter. Det hela luktade valdigt skumt, googlade saken och fick fram att det ar fett lurendrejeri. Dom far det att verka att det ar typ kontorsjobb, nar det i verkliga livet ar knacka dorr, och provisionslon. Darfor kallar dom tillbaka en pa 9 timmar "observations dag" for att aven om man da fattar att det ar ett skitjobb, sa har dom fixat 9 timmars gratis arbetskraft. Jag gick tack o lov inte tillbaka. 
So much for att soka dagjobb....
Vi har i alla fall hunnit med en del de senaste dagarna. Gick in till Hyde park och Winter Wonderland, gick forbi Little Venice som vi bor typ 20 min ifran, och London city saklart.
 
 
 

2013

2013 later sa himla konstigt. Som ett mystiskt, ufo-ar. Sant man ser i filmer. Men det ar pa riktigt och igar firade vi! Vi var forst pa L's kompisars hotellrum och drack cava. Sen gick vi och at mat och jag at en helt sinnesjukt fantastisk robetssallad, och smalt camembert ost till forrat. YUM. Sen begav oss vi mot fyrverkerierna, sag folkmassorna, tankte fuck this shit, sa vi gick till narmsta pub och skulle kolla fyrverkerier darifran. Sag inte sa mycket utom typ tiotusentals folk som knoddes nere pa gatorna. Vi tankte tack o lov att vi inte ar dar nere. 
Sen blev det lite casino och sen tunnelbanan hem (som var gratis hela natten!). Bra nyar helt enkelt. Vi fick dessutom aka cykeltaxi till fyrverkerierna! 10 pund skulle han ha far en 5 minuters tur. Haha, kanske inte bast spenderade pengarna. 
 
Idag har vi vandrat omkring i vart omrade och det ar helt fantastiskt! Vi gick till en park dar det fanns loparbana, utomhusgym och tennisbana. Massvis med hundar runt omkring dessutom. Och ekorrar. 
 
 
En stor rudolf. 
 
Cykelkillen hade masker och hattar som vi lanade. 
 
Vi var glada. 
 
Vi kollade fyrverkerier i trappan. Eller forsokte kolla i alla fall. 
 
 
Och idag motte vi en ekorre i parken. 

RSS 2.0