2009, my heart belongs to you

2009.. tar slut imorgon. När 2008 var slut bestämde jag mig för att det var SLUT på hjärtekrossande historier, dumma beslut och naivitet. 2009 var mitt år, bestämde jag där dyngrak på lipz dansgolv.
Började ta tag i saker och ting, livet skulle gå ut på att ha kul. Åkte till Alanya på studenresa, absolut roligaste resan.
Slet mig fram på posten hela sommaren, tänk att jag faktiskt pallade hela sommaren. Tog beslutet att åka hit.
Jag tog studenten.
Blev som vanligt kär ca en miljon gånger, fast det där hejdået som var tvunget att sägas innan jag åkte hit sticker fortfarande i magen.
Naiviteten kvarstår.

Samt oförmågan att hantera vin i för stora mängder. Omdömet är fortfarande lika dåligt efter tre glas vin. Blir fortfarande kär i allt som rör sig, sånt som tar slut efter två dagar och då gråter jag i en timme och tror att det betydde mest i hela världen, efter ca en och en halv timme är det bra igen.
But hey, that's just the way I am.

Imorgon blir det middag med underbaringar, fyverkerier och sedan fest.

okej mjukbrallan, inget mera vin

Haha, hur många känner igen?

Äntligen sol idag, åkte till Coogee med Agnes Jacob & Elin. Häärligt. Ikväll blir det The Gaff, snatta absinth av kinesen (okej kanske inte) och på med nya linnet så kör vi! Uppvärming inför nyår.
"Vafan är folk klockan är ju halv elva??" Okej kan liksom inte sluta nu. Har man varit femton en gång i tiden så har man.
Jag saknar min syster så in i bajskukgetanuset!! KOM HIT, spendera alla sparpengar och KOM, så ser du hur mycket det är värt det! Du kommer också gå ner på knä och fria till Sydney!



(Jag är så jävla snygg, som visas här nedan)




I know it's over, still i cling

 

Sing me to sleep

Vad vore jag utan Smiths?
Don't feel bad for me
I want you to know
deep in the cell of my heart
I will feel so glad to go

sing to me

Förlora ALDRIG dig själv igen
Bli ALDRIG beroende av någon annan
Lägg ALDRIG ditt liv i nån annans händer
Kom alltid ihåg att vad som än händer, så har du alltid DIG
Prioritera aldrig bort dig själv igen

Löften till mig själv, 03/01/2008

Behövde påminna mig själv lite.




would you be an outlaw for my love?



won't you let me know what you're thinking of?

every endless night has a dawning day

When your soul is tired, and your heart is weak, do you think of love as a one-way street?

Julen kom och gick. Julafton på stranden och jobb på kvällen. Juldag med julfest hos Agnes chef. Annandag jul, shopping och myskväll. Jag är nöjd. Jag har inte ångest längre, den har äntligen lättat. Ångest måste vara den absolut värsta känslan, känlsan av maktlöshet. Sorg - då vill man bara ligga hemma och gråta och älta, ilska - då gäller det bara att ställa sig och skrika allt man har rakt ut. Men ångest.. den där tomma känslan, det sticker i magen och man får svårt att andas.
Men allt löser sig, alltid.

It's that emotion that fills me tonight,
and a silence falls between us
as the shadows steal the light


it always comes a little too late

Åh. Spenderat dagen med mig själv och bara mig. Låg på Bronte Beach till sisådär tre, kom på hur hungrig jag var och tog bussen tillbaka - MAT!
Bestämde mig sedan för att upptäcka lite, gick till Centannial Park utan att titta på karta först. Kunde varit bra att gjort det innan. Men när jag väl kom fram svettig och härlig så var det så vackert.
Ett gigantiskt parkområde omgiven av palmer och i bakgrunden solen som var på väg att gå ner bakom skyskraporna. Jag powerwalkade ett tag innan jag begav mig hemåt på lägenhetsjakt.

Japp, vi måste flytta för Agnes ska farmarbeta i en månad. Ush, jag kommer sakna henne brutalt. Jag hatar hejdå! Men hon kommer ju tillbaka. Fast en månad är en evighet ju!!

Partybåt på nyår spikat. Hela natten. 800 pers. Ibland är det bra att kunna flörta lite.


i just lied to get to your appartment

can't you see I'm trying?
I don't even like it
I just lied to get to your appartment
Is this it?

Alltså. Åh. Sydney, sydney, sydney. En kärlekshistoria, den bästa kärlekshistorien i kärlekshistoriernas historier. Ni vet inte vad ni missar.
I think we should disagree.

saknad.

okej bubbel. Bara en massa bubbel. När allt känns som en berg och dalbana. So far from where I'm determined to go.
And I wish I knew the way to reach the one I love.


the sanest days are mad

You can tell I have never really loved
you can tell by the way I sleep all day


för mycket strongbow, för mycket gott sällskap, för mycket dans. 02.20. Ett fint klockslag. Jobba 12-16 imorn.


... and what do you do? Well you just SIT THERE

you are my only

Let's run, run, run down the mountain side

Utekväll igår ja, drack en massa vin och sedan dansade med Elin och hennes inneboende tysk. Det var en fin kväll. Kom på hur mycket jag saknar bara.
Två veckor är inte så mycket? Väl?

I övrigt spyr jag på allt som har med julen att göra just nu. Får jag inte vara hemma med min syster och spela tomb raider, äta knäck och kolla på kalle anka så kvittar det faktiskt.


just gotta find the way back from bar to bed

Eheee, lots of pleasent valley, saknad, dans, ännu mer pleasent valley, rosa drinkar och ännu mera dans. Det var ju fint. Jag saknar. Fan fan fan.
Ush Maria inte skriva blogginlägg full.
Uhm.
Jo. Kvällen: Köpa vin -> gå hem till Elin -> dricka vin> bjuda med hennes galna tysk inneboende -> dansa på 3 monkeys och sidebar -> gå hem i fylletankar som man inte ska tänka.

nu ska vi bara hitta till sängen and then it's all goooood..



... in the hood

If this is life, I'm okay with it



Still I spend all my time just thinking about you

 


This charming man

Missade Luciatåget som Agnes skulle vara med i idag för att jag fick jobba över. Bummer. Men mer pengar i alla fall.
Så fruktansvärt trött, käkade frukost kl 9 imorses och fick mig inte nåt mer i magen förrän när jag kom hem från jobbet nu kl 18. Käkade feting portionen med pasta tomattooo och alla vet ju hur det är: först vara auschwitz hungrig + äta massor = cepe trött i hela huvudet.
Och jag måste dusha. Det. Är. Så. Långt. Till. Badrummet.
Jag ska till the woods ikväll, äntligen äntligen äntligen. Och dricka passion pop och kolla sugiga skräckfilmer. Perfect night.


still ill

So much for a night out! Vi köpte vin, gick hem till Jacob och Elin, jag kände hur jag sakta började somna inombords och började fundera på att spara vinet men följa med ut ändå. Slutade med att dom bestämde sig för att göra egen pizza, och jag vandrade hemåt till min SÄNG! För helvete vad trött jag är. Känns som jag är bakfull ungefär. Jag är nog inte lika tuff som jag tror, att jobba först 10-15 och sen 22-04.30 för att bara sova tre timmar efter är att ta i lite. Så nu ska jag sova en hel natt och inte vara bakis imorn på jobbet! Första söndagen på jobbet som jag faktiskt inte kommer må illa av att hälla upp öl.


och som Abba så fint uttryckte en gång i tiden
"I wasn't jealous before we met, but now every woman I see is a potential threat"

ibland kan dom slå huvudet på spiken dom små rackarna

one step at the time

LET'S
GET
LOST
TONIGHT

Jobbade elva jävla timmar igår, fick 56 dollar i dricks. DEN DU!
Kom hem 05.30. Upp 11 och åka till Bondi, jag är bruuuuun
 
jag behöver seriöst vin nu, även fast jag ska jobba imorn

herrå



det här är jag när jag var på gayhumör

there is a light that never goes out

To die by your side, is such a heavenly way to die

Känner du mig, genom antennerna och satelliterna?
En sån dag idag. Hundra känslor, prata med mamma och syster på skype och inse hur mycket man faktiskt saknar dom. Inse att det faktiskt finns en vardag här i Sydney också.
Jobba elva timmar imorn, pengar ja tack.

Smiths ikväll, och hoppas på sömn. 

you took my heart, I think you took my soul
leaving me stranded, all inlove on my own

angående att ha spotify igen

Är det man väldigt narcisistisk och egocentrerad om man söker på "Maria" på spotify och lyssnar igenom alla låtar där alla sjunger om dessa Marior som är så fantastiska?

Jag låtsas i alla fall att dom sjunger om mig.

I get so high, I don't ever want to come down

The most important relationship you'll ever have, is the one you have with yourself. Never forget that.

Lite mer lugn idag. Jag är här i Sydney, jag har ett roligt jobb, underbara rumskompisar (minus kinesen) och jag kan åka till stranden när jag vill. (När jag har råd, vill säga)
Så allt annat kan väl egentligen bara få bli som det vill? Varför spendera massa onödig tid på att fundera när man kan spendera den tiden på saker som man faktiskt får något ut av, som att ligga en hel dag på stranden till exempel.
Bondi var underbart idag. Agnes jobbar imorn, as Julia, så jag funderar på att dra dit ut med min mp3 och somna lite. För sova lär jag inte göra inatt. Jag sover inte på nätterna längre, that's just how it is.




I see a storm bubbling up from the sea
and it's coming closer

where am I now, baby where do I sleep?

It's all good.

Jag klagar inte.




I want you so badly, but I can't go any further than this.

Loud, loutish lover

Jag blir alldeles för ofta alldeles för intim och privat på min blogg. Men det skiter jag i, för att skriva av sig gör det faktiskt lättare att ta i itu med ångest och beslut. Man läser inlägget om och om igen och försöker se det objektivt, och sen ibland, ja faktiskt ibland, så får man en uppenbarelse och tänker ja!

Love is natural and real but not for such as you and I, my love.

Jag vet inte varför det känns såhär, jag har bara känt av det här en enda gång i mitt liv tidigare men jag har alltid trott att det var för att jag var en naiv tonåring som inte visste bättre. Men nu har jag den känslan igen, oron. Oron att allt bara ska rasa samman. Känslan av att gå in i ett töcken när jag inte får andas in den luften, när jag inte får känna den underbara värmen, allt annat sätts inom parantes och blir en nedräkning. Jag har alltid försökt leva i nuet, men det är så svårt när man längtar hela tiden.

Att det kunde gå såhär, vem kunde ana.... jag som åkte hit med helt andra inställningar och under helt andra omständigheter.

Att hela tiden längta, att känna på riktigt att man kan springa två mil NU bara för att det är värt det, att inte kunna andas ordentligt förrän värmen känns runt hela min kropp. Jag vet inte. Kanske är det på riktigt nu. Kanske inte.

Imorgon åker vi ute till Bondi beach och jag ska försöka att slappna av.

 

 


love will tear us apart, again

Joy division och Pleasant valley-vin, ja tack. Jobbade igår med feber, men körde på värktabletter och sen dansade jag och tjejerna bakom baren så mycket att det blev 20 dollar i dricks, tackar och bockar.
IKEA idag med köttbullar (ja, för julia och agnes del då) och marabou. Trevligt värre.


Jobba imorn, utgång ikväll, I love my life darling.

I THOUGHT YOU WERE THE HANDYMAN? - Slår aldrig fel.


Men du sover ju, du hör ju inte på?

Jag tror starkt på att ha kakan och äta den. Varför måste allt vara antingen eller egentligen? Varför måste man spara i hundra år för att ta sig dit man alltid velat åka? Varför inte bara åka med den lilla summan man har och sen what the hell det löser sig?

Varför välja, when you can get both!


nu lyssna bassolon av mr walker, åååhhhåååå

let's go crazy for each other

let's go steal some fancy cars!

Ajaajjaajaj, huhuhu ibland sätter man sig i knepiga situationer men jävlar, ja nu jävlar är det inte lite trassligt! MEN JAG GILLAR DET! 
Helvete, helvete, helvete, kan inte fel vara rätt ibland?
Jo.
För nu känns det som är fel väldigt väldigt rätt.

och jag fick lön idag, nu jävlar blir det ett par nya kläder!



let's get waisted let's get stoned!

Waking up with your arms wrapped around me

I wish I had two paths I could follow
I'd write the ending without any sorrow


På order av Asra, mer uppdatering! Vad gör jag inte för min fina Asralooove.
Det regnar i Sydney idag. Och jag känner för att skriva, så där jag kunde göra förut - inte tänka utan bara skriva.

Hur vet man något egentligen? Hur kan man vara säker på att något är verkligt? Jag har så många gånger trott att den här gången är allt annorlunda, ingen kommer gå ut ur det här förkrossad eller ångestfylld. Men så många gånger innan som jag haft fel. Efter ett tag blir man avtrubbad, du tror att allt bara är oseriösa spel, inget är verkligt längre. Det gör fortfarande ont av brännmärken från tidigare, så för att skydda sig sätter man upp en mur och en fasad av att jag bryr mig ändå inte. Men sen, helt plöstligt som en blixt från himlen en vanlig fredagskväll i Sydney, känner du det där som du inte känt på så länge, så länge. Känslan av maktöshet, ångest av att skiljas, ångest av att saker och ting inte längre är under min kontroll.
Jag antar att det är saker som hänt tidigare som gjort mig till kontrollfreak, jag måste ha kontroll över sitautionen annars kommer jag ligga där överkörd och sönderstyckad.
Men nu. Nu.
Jag försöker, åh jag försöker verkligen att bara lyssna på det som är logiskt, men hur lätt förändras människor egentligen?

Så därför tänker jag inte fundera över det ikväll, ikväll trycker jag på paus.


RSS 2.0