En syster är en gåva, en ovärdelig skatt

Klockan är 02.07 en lördagsnatt. Precis avslutat ett dubbelpass, har tre Stella i mig och det är snart dags att sova.
Tänker på min syster.
Vet ni?
Hon är den bästa jag vet. Hon är så otroligt smart (jag blir ibland rädd för jag kan knappt gångertabellen och hon kan räkna ekvationer och analysera texter skrivna på typ 1400-talet).
Hon är dessutom den snyggaste kvinnan jag sett i mitt liv, ni som träffat henne vet jag vad pratar om. Böljande, axellångt hår som alltid blir perfekt eftersom hon har självfallande lockar.
Dessutom är hon det bästa bollplanket i världen. Jag har tråkat ut henne med oändliga historier om pojkar, pengar och baksmällor genom åren. Och inte enda gång har hon varit ointresserad.
.
Rickard Wolff sa en gång "håll hårt i dina syskon, dom är den bästa länken till ditt förflutna, och antagligen dom du kan lita på mest när du blir gammal". Om jag är säker på något, är det att jag kommer ha min syster där när vi är gamla, tjata om att när vi var unga, så var ungdomarna faktiskt hemma vid rimliga tider en måndagskväll (ähum).
.
Hon är den bästa jag vet i hela världen, min bästa vän, som jag lyckligtvis har som syster.

day off

Torsdag och ledig dag. Helt underbart. Sjukt kasst dock att vi jobbade tills stängning igår kväll, och ska börja 07.00 imorn. Minsta möjliga timmars ledighet. Oh well.


När vi var i Bournemouth.

no words

Har egentligen inte så mycket att skriva om. Otroligt skönt att jobba arslet av sig igen, samtidigt som det är... ja, jobbigt.
Lyssnar på Michael Jackson och önskar att han fortfarande vore i livet.
.
Önskar jag kunde fråga framtids- Maria om råd. Om jag kunde fråga Maria, 45 om livsval, då skulle jag ge hela min nästa lön till feed the world - projekt. Fan, det borde jag göra ändå.
.
That's how you make me feel.
.
Har typ inte nya bilder då jag gett upp med att använda en riktigt kamera, alldeles för bökigt osv.

Leave now or live and die this way

Det är höst i England. Vinden är högljudd, löven börjar falla och det regnar tre gånger om dagen. Varannan kund beställer varm choklad istället för iskall öl och jag måste köpa en halsduk.
But all I really want is you to be real.

worn out

Jag är väldigt trött vill jag lova. Vi gjorde lunch idag och det var... fett jävla kukjobbigt-stressigt. Mitt största mål för 2013 blir att aldrig mer jobba i denna bransch.

Det är helt sjukt hur det varierar mellan pub till pub. Spyr galla på gamla, sura och rasistiska människor just nu dessutom.

Jag måste hitta ett sätt att bli helt nöjd med tillvaron. Jag tror att jag måste acceptera att jobbet aldrig kommer vara superroligt, men så länge man har sköna arbetskompisar löser sig allt.

Anyways. Imorgon är vi lediga och då ska vi hitta på något roligt. Vad vet jag inte riktigt än.

Börjar få livskris. Måste ha ett mål. Vill egentligen plugga, men då måste jag plugga i Sverige annars kostar det typ fem miljoner. Vill inte plugga i Sverige. Gah.

Måste till dagens andra jobb-pass nu.



Här bor och jobbar vi btw. Vi bor längst ner till vänster, fönstret precis vid staketet. 

Dull

Förlåt för otroligt dålig bloggning från min sida. Blev liksom kastad in huvudstupa i jobbet.
Nu har vi i alla fall paus från jobbet, ska strax tillbaka för dagens andra pass. Skrapat ihop 38,5 timmar på tre dagar, och stressmage som bonus.
Imorgon är vi leeediga dock och ska åka till Bournemouth! Ser verkligen fram emot detta, det ska bli fint väder dessutom. Jag tänker dricka öl i solen och äta fish n chips i en park.
.
Funderar på vad man kan jobba med i livet egentligen. Jag måste ha ett jobb som inte är sönderstressande, och som man inte måste sälja sin själ till. Eller, jag skulle kunna sälja min själ om det var något jag brann för. Typ som starta en Cheeky Muffin-kedja... Mmmh planer planer.

need to get out

Vi gjorde vårt första pass på jobbet igår. Jag fick bara servera eftersom de tror på män bakom baren och tjejer i servering. Gah.
Hatar servering och de är väldigt petiga med allt, men skit samma vi ska jobba ihop en sparkassa och sen dra till London och aldrig mer jobba i denna branschen. Starta eget företag. Jag måste vara min egna chef. Dessutom skulle jag vara världens bästa chef.
Nu ska vi gå en powerwalk innan jobbet, ciaoooo

Morning glory

Jäklar vilken skön säng vi har! Sovit som en stock inatt invirad i ett tjockt duntäcke.
Idag blir det introduktion på jobbet, inte säker på om vi ska jobba idag dock. Börjar definitivt imorn hur som helst.
Måste. Ha. Kaffe. Nu!

we'll never be tired of england

Vi har alltså kommit till plats i vårt nya hem i Ringwood. Det var bättre än vi trodde - vi har eget badrum, stort kylskåp med frys och en gigantisk dubbelsäng. Ska ta kort när jag orkar.
Internet är fruktansvärt segt så jag vet inte hur mycket bloggande det blir, säkert en del utkast som publiceras fem dagar för sent. Oh well.
.
England är ju precis som man vill att det ska vara, mysiga gubbar som säger "Yes love, just a second love, sorry love?" varannan mening och cider som tar tio minuter att få efter man beställt eftersom dom måste producera den först (inte riktigt men nästan.). Puben är väldigt mysig och alla verkar trevliga, får oss en ordentlig indroduktion imorn dock.
Jag tror jag blivit FÖR härdad. Jag är inte nervös alls. Jag vet ju att om det är skit kan man ju bara packa ihop och åka med nästa taxi. Så länge ens jobb inte är viktigt för ens karriär och verkligen kan ta en någonvart, som typ jurist, så kan man dra ifrån ALLT. Man ska aldrig acceptera ett halvdant jobb, det tar ju upp så mycket av ens tid att man måste trivas med det.
Nu ska jag ta en Becks och sen sova. (Vi köpte ett 6pack för fem pund! Sverige har kvar att lära!)
Saknar alla i Sverige, fast på ett annat sätt. När jag bodde i Australien och tänkte på alla där hemma blev jag oftast så ledsen att jag tvingade mig själv att tänka på annat - men nu känner jag en annan saknad. Beror på att jag kan åka hem precis när jag vill, det går bussar, tåg och flyg. När som helst. Såg att man kan åka buss till Göteborg för 130 pund tex. Så trust me, vi ses snart!!

n


Unicorns crossing


On a plane

Vad det nån som någonsin såg Snakes on a plane? Nu när man sitter på ett plan skulle det ju vara ganska obehagligt. Fast värre med spindlar. Kanske så jag kommer göra min debut som regissör? Spiders on a plane.
Anyway.
Vi bestämde oss för att prova ett gammalt dött nya zeeländskt kort när vi köpte dricka på planet, och det gick. Ett kort vi aldrig kommer använda igen. Så vi fick en typ uppenbarelse från högre makter, och bestämde oss för att beställa champagne och cashewnötter. Riktig champagne dessutom. 105 kronor glaset. Like a boss.

unicorns

Om jag köper en cykel i England får den bara se på det här sättet.

Ggggaaahhhh.

Frustration. Ligger minus helt plötsligt på kontot. Eftersom klädaffärer, krogar mm inte drar pengarna förrän FYRA dagar efteråt.
Så nu funderar jag på att bli helt hormonfri och inte betala 270 spänn/ 3 månader. Det är dyrt och tråkigt att lägga pengar på sånt!
Ska hur som helst packa det sista idag och sen flyttar vi till GREAT BRITAIN BABY!!

no energy

Okej, hemma efter strapatser i Sthlm med syster och efter lipz igår kväll med Anna. Jag hatar att säga hejdå. Men syster älskar London så jag hoppas hon kommer snart.
Idag har min kropp protesterat rejält och jag skulle kunnat sova heeela dagen tror jag, men packning och fixning och tvättning kom i vägen.
Har noll energi. Vill egentligen åka på en rehabresa tror jag. Men kan knappt bärga mig att åka från det här landet, den här staden. Depression hade varit ett faktum om jag fortsatt leva här.
Nu måste jag fortsätta packa I guess, so long.

Stockholm

Hos syster i Sthlm, solen skiner! Av någon anledning har det alltid varit kallt och miserabelt när jag varit här så förhoppningsvis håller solen sig kvar. Tysklandsfärjan var helt otrolig, vi dansade på däck med tyska gubbar, varav en hette Fritz (!!).
På måndag flyttar jag till England och jag är inte beredd alls! Men freakin excited är jag ändå!!

live to be free

Precis bokat kryssning, kielfärjan. Varför inte liksom när det går på 1200 för två pers. Jag älskar att vara spontan och att jag har en spontan pojkvän.
Magontet verkar ha gett sig för idag i alla fall, hoppas och tror att det försvinner på ett bra tag efter sista jobbpasset ikväll.
Sen bär det av bortom Sveriges Gränser igen! Åh, på ett sätt vill jag alltid leva såhär. På ett annat sätt vet jag att jag kommer tröttna. Inte än.

RSS 2.0