yaaayyy

Officiellt slutat pa JJ's!! Varit pa supermysig middag med Luke, at halloumi pa stengrill med sallad. Sen lite cider pa det. Nu ska vi stada lite for imorn ska vi packa ihop allting, till var forvaringsrum i city, sen ut pa en sista kvall med folket fran jobbet. Det blir halloween tema och jag tankte vara antingen zombie-zorro eller zombie-michael jackson. Sen flyttar vi ut och sen aker vi til AUCKLAND! YIHAY!
Tittade pa en ny lagenhet idag ocksa, bara 20 dollar mer i veckan och den ar myyycket finare, har allting inkluderat, storre kok osv. Forhoppningsvis kan vi spika denna innan vi aker sa slipper vi oroa oss over det nar vi kommer tillbaka. Nu maste jag stada lite till!

counting down

Raknar ner allt just nu, sex dagar kvar i Wellington innan vi aker, tva skift kvar pa JJ's, fem natter kvar i lagenheten... Det ska bli sa otroligt roligt. Sen har vi fatt en otrolig lattnad nar det galler pengar, jag har lyckats spara ihop ca 3500 dollar och nasta vecka far jag min sista lon + all semesterersattning vilket kommer gora att jag kommer aka harifran med typ.... 5000. Och det ar bara min del.
Naja pengar loser sig alltid, det ar nagot jag lart mig i alla fall.
I mandags var vi ute pa hospitality fest, en bar hade stangt for allmanheten och oppet bara for de som jobbar i barer. Det var helgdag i nz och Wellington var som en spokstad, utom dar for dar var det fullt liv. En av managerana ropade ut i en mikrofon att alla far gratis drinkar i en timme for att vi jobbat arslet av oss i tva manader under rugby vm! Hade sa sjukt roligt.
Nu ska jag dusha och sen ga och handla med min fina pojkvan.

break away from tradition

Tisdag och jobb på schemat, räknar ner nu. Hann även med en gym runda imorses (kan man säga imorses när det var vid tolv?) och handlat lite. Gjorde nyttig-lunch med omelett och grönsaker. Ska detoxa rejält ett par dagar och bara äta supernyttigt och inte dricka någon alkohol. Få ordning på magen igen, den har inte varit glad på mig det senaste med för mycket stress och långa arbetstimmar.
Idag firar jag och Luke två år! Sa jag att tiden går för fort? Vi ska i alla fall fira imorgon för han jobbar hela dagen idag.
love

baksidan med att resa runt,

,är att man träffar så otroligt många härliga människor som man måste säga hejdå till snart igen! Jag vet att vi kommer tillbaka till Wellington efter roadtripen, men sen tar ju mitt visum slut... Åh.
I lördags efter jag slutat kollade vi på Wales-Frankrike matchen med ett par stycken från mitt jobb. Jag höll på Wales för att världens sötaste tjej från mitt jobb kommer därifrån och vi målade röda drakar på kinderna. Sen förlorade vi och då dränkte vi våra sorger i öl. Haha inte riktigt men nästan.
Kul helg i alla fall och på söndag är det rugby final, tack och lov är detta slut! Jag har bara 8 skift kvar på JJ's... galet att det har gått så fort! Jag har jobbat där i sju (7!!!) månader! Tiden går alldeles för fort.
Från i lördags. Jag var inte full, jag var faktiskt bara mitt uppe i en mening!

lazy

Blir alltid så himla lat timmen innan jobbet. Borde diska men jag orkar inte. När jag är ledig däremot så har jag all energi i världen till sånt.
Var på gymmet förut och såg världens tjockaste människa gå i 10 min på löpbandet och sen gick hon hem. Jag vet att det är elakt bla bla men jag förstår inte hur man kan äta sig så tjock att man är lika stor som 3 normalstora människor.
Jag klippte lugg i helgen och jag tycker nog inte om det. Eller det är okej när jag har nersläppt hår men inte uppsatt. Får se. Behöver införskaffa ny plattång och sen kan vi se hur det ser ut.
Babblar på som vanligt.
Skulle vara fint att sluta tidigt ikväll fast det är omöjligt.
Den första totalt automatiskt styrda bilen har anlänt. Behöver man ta körkort då? Om jag bara skaffar en bil som kör sig själv behöver jag aldrig ta körkort. Det finns ju så mycket roligare och intressantare saker att lägga tid och pengar på. Dessutom är det mer miljövänligt att åka buss. Bra plan Maria.
den här skjortan bor jag i förresten. Jobbskjortan. Har inte på mig något annat, förutom när jag sover eller på de ovanliga lediga dagarna.

another rainy day

Tror jag blir galen. Väntar och väntar på att den riktiga våren ska börja och så regnar det VARJE lediga dag. Bra ursäkt att ligga inne hela dagen och kolla på vänner antar jag.
Min enda lediga dag denna vecka, börjar bli så otroligt trött på att jobbar 6 dagar i veckan med flera dubbelpass. Har tack och lov bara två och en halv vecka kvar, sen är det roadtrip. Jääääj!
Ska dra till gymmet idag, har ju knappt hunnit gå dit det senaste med allt jobb.
Sen handla lite, gå hem och spendera resten av kvällen i sängen. Ska försöka ordna skype med mina päron snart också, vi måste skypa en eller två gånger innan vi åker på roadtrip för sen kommer det bli omöjligt!
ett par veckor sedan på rugbymatch,
tack gud för att rugby vm snart är över! Med Australien i semifinal, jippi!

jobbajobbajobbbaaa

Gjorde 15 o en halv timme igar med 10 min rast, ar inte det slavarbete sa sag? tillbaka pa jobbet om 8 timmar sen ska jag dricka vin med arbetskompisar som fan. Austrlalien ar i semifinal och Luke vann 1700 dollar pa ett bet idag. Pengar rullar in! Sova nu, tankte bara meddela att jag lever aven om det ar knappt

ledigonsdag

Är ledig idag och jag känner mig jättesjuk, såklart. Jobbade 55 timmar förra veckan, hälften av dem på helgen. Vissa chefer "glömde" att jag började kl 10 på söndag så jag fick stanna till 23,15. Så jag är så utpumpad nu, fick nog på måndag när jag gick till jobbet lite bakis och dessutom sjuk. Så var det fler personal där än vi faktiskt behövde och då fick jag nog och sa att om de inte behöver mig så går jag hem för jag mår kasst och jag har jobbat 13-timmars skift med 5 minuters rast hela helgen. Och sen gick jag hem.
Ska lämna in min notice på fredag och sedan säga adjö om två o en halv vecka! Ett par dagar efter det blir det roadtrip. Det kommer bli helt legendariskt!! Bara det faktum att vi inte ska jobba på en hel månad är ju fantastiskt.
Igår åt vi middag på ett jättemysigt mexikanskt ställe. Jag har ätit en massa skit de senaste dagarna men ibland så känns det som att man behöver det. Åt pizza efter jag drog från jobbet i måndags och jag lovar att min kropp mådde mycket bättre av det än om jag ätit sallad.
Nu ska jag attenda till min ledigdag med världens bästa luke.
den finaste

RSS 2.0