sleepless in maida vale

Sov tre timmar inatt. Borjar bli lite misstanksam om jag har nagot slags mentalt handikapp. Ar det normalt att grata, skratta och skrika under loppet av en timme? Forst ledsen, sen glad, sen arg. For.... ingenting. Valdigt lite somn och valdigt liten aptit. Det sjuka ar att inget ar fel i mitt liv just nu. Allt ar perfekt. Kommit in i rutiner med traning och jobb. Valdigt bekvam i jobbet och det kanns knappt som ett arbete. 
Uhm, jag kommer val over det har ocksa. Jag hatar folk som sjalv-diagnoserar sig. Men... jag googlade lite och det visade sig att jag ar typ halv-psykopat. 
I alla fall, nar jag ar uppe i varv ar jag UPPE I VARV. Kan arbeta som en myra i 13 timmar utan mat eller rast. Vilket gor att nedgangarna ar ganska sa extrema de ocksa.... Hmm. Whatever det ar ju inte sa att jag ar sjuk i cancer (ta i tra). Varre saker har hant. 
 
Dessutom ar syster har imorgon. Jag har redan borjat storstada och fundera pa vilket vin vi ska dricka imorgon kvall. Tesco's finest! 
 

quarter life crisis

Glommer typ bort bloggen. Nej ush, jag glommer aldrig bort bloggen saklart. Men det har varit lite hektiskt har det senaste. Cricket-madness med fulla och dumma rikemansbarn som trashade stallet, 52 timmars arbetsvecka osv. MEN. Pa lordag kommer min syster!!!!! Det ska bli sa jakla roligt!!
 
Och ikvall ska vi se Six60! Helt javla fabulous. Tror det mest kommer vara kiwis dar. 
 
Igar var det springa-utomhus premiar for mig. Blev en 50-minutare i Regents Park som vi bor 10 min fran. Sag sa sjukt manga ankungar att jag blev alldeles till mig. Ankungar maste vara bland det sotaste nagonsin. 
 
Har i ovrigt lite livskris. Hjalp. 
 
 
 

sweet tuesday

festival, gym, sol och cava. Bra dag.









Another day another dollar

Shit och hjalp, det ar sondag redan. Fan vad laskigt nar tiden gar sadar i ultrarapid, nar man ar helt saker pa att det ar lordag och inte alls sondag. 
Igar serverade jag fransman. Jag hatar fransman, efter alla daliga erfarenheter i Wellington med dom. Men igar traffade jag dom trevligaste fransmannen nagonsin! Hur sota som helst och hjalpte mig bara tallrikar och grejer. Dricksade 5 pund dessutom. De kunde knappt prata engelska men det ar ju galet hur langt man kommer med ett leende, peka och visa. 
 
Anyywaaayyysss. Public holiday har imorgon vilket betyder att det kommer vara massor med folk har idag. Forhoppningsvis aven massa dricks. 
 
Funderade pa att slapa mig ur sangen och ga till gymmet men naaaaeeee...... Fan jag drar imorgon istallet. 
 
 
Vi akte till Richmond tidigare i veckan! Gud vad fint det ar dar! Langt ute i zon 4 och precis vid Themsen med sma mysiga batar. Vi lag och solade i graset och det enda som fattades var en iskall flaska prosecco, men det far man tanka pa att ta med sig nasta gang. 
 
 
Richmond!
En pojkvan och en valp. Det sotaste ar nar hon ar nere i pben med oss, hon borjar alltid skaka jattemycket, antagligen for att det ar sa mycket folk runt omkring. Men sa haller man om henne och stryker henne over ryggen och da slutar hon och borjar pussas istallet. 
 
 

RSS 2.0