it was a sh.... he.

Helgen har varit valdigt stressig hittills, sjukt mycket att gora pa jobbet. Men det ar ju skont, saklart. Hunnit med gym dessutom, och har varldens traningsvark idag. 
En rolig sak ar att fina valpen, Sammi, inte alls ar en hane. Det ar en tik. Vilket ar lustigt for hon har.... vad som liknar bevis pa att hon skulle vara en hane. Men nej, de var till veterinaren igar och det ar en tik. Valdigt mysko att uppfodaren inte hade mer koll. Men ja, good booooyyyy har forvandlas till good giiiiirrlll!! 
 
Det har blivit lite kallare igen, vilket tog bort mina fantasier om hogsommar varme tills augusti. Over 20 grader tidigare i veckan forvanlades till 13 grader och regn. Meh. 
 
 
Blev valdigt nostalgisk forut nar jag kikade igenom facebook bilder. Ah, JJ's!! Fan vad roligt vi hade det dar. 

it was me

Har ledig dag! Tillsammans med varldens finaste pojkvan dessutom! Ska gymma, njuta av varen som faktiskt kommit, kopa ny telefon och bara njuta. Har inte varit ledig pa en vecka sa kanns verkligen riktigt fint. 
 
Kanske Shoreditch ikvall, eller bara maida vale. Ah, vad jag alskar Maida vale. Alla snobbar med deras snobbiga hundar, till den hemlosa killen som sitter utanfor Tesco och ibland fragar snallt ifall han kan fa lana pubtoaletten. 
 
 
En san har skulle inte sitta fel heller. 
 

oh hello

Oj hjalp vad langesen det var sen jag bloggade. En hel del har hant. Mina foraldrar var pa besok, vilket var oerhort fint och fantastiskt. Vi drack ol,beklagade oss over den fruktansvarda kylan, drack mer ol och ja, umgicks. Jobbigt nar de akte igen forstas, men vi ses ju saklart igen snart!
Sen bestamde jag mig for att jobba med Mark & Lucy, och sluta pa javla stressjobbet. Tva veckors notice, samtidigt som jag jobbade pa Eagle, runt 60 timmar forra veckan sammanlagt i jobb. Men nu ar det bara Eagle som galler och det ar sa himla perfekt. Vi bor ovanpa puben och har fixat sa mysigt i vart rum. Mark o Lucy har dessutom skaffat en VALP. Som ar sa underbart sot att man smalter hela tiden, jamt. Forutm nar han kissar i ens kna forstas. 
Att jobba har innebar mest att snacka med the locals, lasa en bok och saklart halla ol. Fan vad bra det ar. Jobba med ens kompisar som chefer ar sa himla bra. Jag vill dom val och dom vill mig val. 
 
 
OCH!!! Min syster kommer hit i maj!!! Vi ska sitta ute i var beer garden och dricka ol i solen & prata om livet. I can't freakin wait!!
 
 
Har ar Sammi, varldens finaste Jack Russell valp. 
 
 

RSS 2.0