why don't you find out for yourself?

Okej nu är jag sugen på att åka nånstans, typ cairns, vara ansvarslös, dricka alkohol och dansa hela natten. Nu är det bara all work and no fun. Hmm.

En annan gång hade jag långt brunt lockigt hår, en viss gammal kompis tyckte jag såg ut som nån från 40-talet och ville ta kort. Á la 2007.



Jag viiilll inte jobba imorn, men slutar vid åtta och då kanske Dani vill med till world bar... kanske... ansvarslösheten kallar på mig!

För övrigt är jag så trött på medelålders män att jag kräks snart. Min chef som är så himla rolig när jag råkade ta lilla ishinken istället för den stora när jag skulle hämta is och skyllde det på min hårfärg. Då kunde jag inte hålla inne längre och sa "ja men då färgar jag håret svart då så får vi se om det gör någon skillnad. Ska bli spännande."

FLER KVINNOR ÅT FOLKET TACK.

when a moment changes your life

Fråga. Finns det någon sorts oskriven lag på att alla chefer får bete sig precis hur som helst mot sina anställda?
"Skaffa körkort." SKAFFA MEDKÄNSLA DIN TJOCKA ÄCKLIGA TÖNT

Bättre dag på jobbet idag i alla fall efter igår.

Någon har förresten kommit på lösningen på att all hårborttagningskräm luktar skunk. Köpte en sådan förut som var parfymerad med undebrar hallondoft. Ja då har vi löst det problemet, det var väl inte så jävla svårt?

imorn kommer elin och jacob tillbaka till sydney! och jag är ledig!

Och ikväll får jag pussa på min L, kan behövas kan jag säga. 


En kväll i somras var jag brun, hade lockigt hår och skulle gå på Lipz med Asra för att dansa till Michael Jackson.
saknar den tjejen..


you

allt jag vill ha.


the grass is no more greener on the other side

Jag har officiellt blivit dum i huvudet.


Och nu helt plötsligt ska man välja, när man innan inte ens visste ifall man hade något val överhuvudtaget. Det är väl nu man ska blunda och känna efter, och inte tänka.

Har snart varit här i ett halvår, hur fan kan tiden gå så fort? Och jag slutar vara tonåring om mindre än ett halvår. Fuck.


midnight

Jobbar på på nya jobbet, har dessutom bara två stängningar denna veckan och resten är dagskift. Tänk att alla chefer inte är assholes. Fast adam har ändå ärrat mig och så fort nya chefen är i närheten blir jag livrädd och skitnervös. Hmm .
530 dollar i lön förra veckan, det är liksom en overklig summa för mig som inte tjänat mer än 350 nån gång under hela min vistelese här. Så det fick bli en ny rosa mp3! Wuhu.

Sydney är varmt och härligt, och L sa att dom senaste fem vintrarna har det inte var under 18 grader nån gång förutom på natten. Jag är ju inte den att klaga...

solkräm

rikard wolff alltså.

Palm Beach idag, tog 1,5 timme att ta sig dit i skumpig buss - men det var såå värt det. Åh vilket paradis. Väl gömd paradisstrand. Dit åker jag igen. Fast utan föräldrar då... dom åker hem imorn. Fy fan. Jag säger bara mina vänner, bestämmer jag mig för att stanna här så blir det en semester hem i sommar. Ja, nu när jag tjänar pengar på riktigt så tänker jag komma hem ett par veckor för att få lite svensk sommar.


baby i miss you

Mina underbara föräldrar är här när hela sydney livet blir annorlunda. Det är så obeskrivligt skönt att ha dom här.
Luke kommer på onsdag, kommer äntligen få sova då. Att sova tre timmar per natt när man jobbar tio timmar varje natt blir lite jobbigt i längden. Men inatt är sista natten, sen ledig tre dagar och sen är det onsdag och jag får somna i en varm famn igen.

you you you.

I spend my just thinking about you

Okej summering:
Slutat på grumpy's!!
Börjat nytt jobb, kommer få feting fler tider!!
Myser med världens bästa
FÖRÄLDRAR KOMMER HIT IMORGON!!!


I wanna have you around every single day.

RSS 2.0