sun, wind and water

Update från dagen; köpt ännu en klänning och en topp, 15 dollar för båda två. Har en intervju ikväll på ett bio-cafe. Blivit ännu brunare.
wellington beach. Inte fel.

my-unicorn

Började dagen idag med ett stenhårt magpass, har inte haft träningsvärk i magen på över en vecka, så nu jävar måste jag känna något imorn. Älskar att pusha mig själv tills jag stupar, för man orkar alltid lite till. När det känns som man är färdig, kan man alltid köra fem minuter till. Och så känns det undebart efteråt.
Precis suttit och skickat in cv till nio olika jobb. Komsi komsi... ge mig ett välbetalt jobb...
Ändrat min header igen. Känns som att jag har storhetsvansinne när så fort man klickar in sig här är två bilder på mig. Så nu har jag enhörningar igen, känns bra. Känns mer jag. Haha mer jag än bilder på mig... hmmm.
Lukes present var succe i alla fall, kan andas ut. Han köper alltid så fina presenter till mig. Fast visst är det mycket svårare att köpa till en kille? Tjejer kan man alltid hitta nåt fint smycke, body lotion eller läppglans till.
.
Ska nog bege mig ut i rean igen...
Om jag nån gång ska tattuera mig så får det bli en enhörning... en pytteliten på handleden eller på skuldran.. eller på foten....

boxdagen

Annandag jul, eller boxaredagen som man säger här. Eh. Jobbade julafton, fick jugodis av jobbet, på juldagen drog jag och Luke till stranden och chillade ett tag, sedan tog vi det lungt hemma och kollade på greys anatomy. Jag fick nya converse i julklapp av Luke, han ska alltid vara så himla perfekt. Så nu har jag rusat runt på rean för att få tag på något till honom, vi får se ifall det bär eller brister...
Det har varit så underbart väder den senaste veckan, inte ett moln på himlen. Riktig sydney-värme. Solade en stund idag och nu är jag brun igen! Imorses körde jag benträning på gymmet och kunde knappt gå efteråt. Gött!
Ännu en utsiktsbild från Queenstown... En härlig ljummen vårkväll.
Och tidigare idag när jag solade vid hamnen och läste boken jag fick av mamma och pappa i julklapp <3

boom, pow

Heeeejjjjeeee. Fredag, och ledigheter för alla andra utom jaaag. Var på provjobb på cafe förut, gick helt okej tror jag.. Får inte reda på något efter nyår i alla fall. Var så sanslöst trött imorses, men så tänkte jag att helvete antingen kan jag ligga och dra mig tills jag måste gå till cafet, eller så kan jag gå upp nu och gå till gymmet. Jag drog till gymmet! Ganska mesigt pass men ändå. Ska iväg och jobba ikväll också, hela tre timmar. Känns så ovärt att ta bussen dit bara för att vara där så kort, men pengar är alltid pengar...
Orka att det är jul i helgen. Känns så meningslöst. Jag har inga pengar att köpa julklappar till L eller någon annan heller. Vi skulle köpt en gran fast det sket sig. INGEN JUL UTAN KALLE, det är fan sant.
.
Detta är ju lätt favoritbilden från i onsdags. Alla gör liksom något knasigt. Kolla ovanför L's huvud.. haha!

ouch

Har ganska rejäl huvudvärk idag... Även fast vi bara stannade till strax efter tolv igår kväll! Jäkla vin... Försökte vara duktig fortfarande och åt youghurt till frukost men sen kände jag att fuck it, jag måste ha choklad. Så nu kör jag igång på riktigt imorn istället... Jag måste verkligen äta socker när jag är bakis, det är helt sjukt vad suget är stort. Så nu ska jag inte dricka på typ fyra veckor för att undvika sånt här igen haha! Ska ju ändå jobba över nyår så kommer inte bli så svårt...
Igår var i alla fall jättekul! Det blev hemmafest och verkligen alla var där!
Ikväll ska jag tyvär jobba, känns sådär när allt jag vill är att ligga i Lukes famn och glo på tv...
En lite mindre smickrande bild igår efter några glas vin, men det är vi

Och sen gick vi hem!

little saturday

Lill lördag! Sista kvällen innan alla åker åt olika håll, känns så himla sorgligt. De sju månaderna på JJ's var bland de roligaste i mitt liv (även fast det kom med hårt arbete) och nu ska alla iväg.
Var på gymmet förut och körde mage, när jag var klar rann svetten rejält. En av pt:arna kom och frågade mig ifall jag tränade inför os eller något eftersom jag körde på så ordentligt varje dag, haha. Inte os kanske, men jag ska piskas i form! Och med massa protein och massa träning ska jag skymta mitt 6pack igen om ett par veckor...
Blir vin ikväll med bland andra dessa fantastiska människor!

En staty över en Border Collie, för att hedra alla fina borders som hjälpte bönderna i svåra tider... Valle!
.
Nu ska jag iväg på möte inför vårt jobb över nyår!

Dear santa,

All I want for christmas

Up high

Vaknade när L gick till jobbet, ingen mening med att försöka somna om. Drack en kopp kaffe och ska snart laga mig en omelett til frukost. Är helt fast i ägg för tillfället, går att variera i det oändliga. Sen att det är supermat när man tränar är ju ett fett plus.
Idag blir annars en lugn dag med träning och tvätt + städning hemma. Planen var ju att om jag inte jobbade på samma tider som L så kunde man ju i allafall gå till stranden, men det har ju varit kallt den senaste tiden så nej. Brännan jag lyckades få för några veckor sen håller på att försvinna. Jag längtar tillbaka till Australien! För att inte tala om Thailand i april....
En frukost och en bild på mig från mars-11. Får mig att vilja bli blond igen ju!

no words

I wish i had thousand words for love, but all that comes to mind
is the way you move against me while you sleep
and there are no words for that

love

Det är måååndag. Jag är ledig (börjar bli väldigt vanligt nuförtiden...) och ska strax iväg till gymmet. Ätit en lååång seg frukost med två koppar kaffe och omelett. Är sjukt taggad att gå till gymmet, jag körde åtta pass förra veckan. Det blir alltid så när jag börjar träna efter ett uppehåll, det kryper i mig hela tiden och jag bara måste iväg och springa på bandet och lyfta vikter! Haha bättre det än att vara alkis liksom.
Har bestämt mig för att vara på bra humör idag. Vaknade helt utvilad och glad efter gårdagens skype med mamma och syster, så finns ingen ursäkt att vara sur.
Ska kolla flyg hela vägen till Sverige idag också! <3

jobb, jobb?

Letar lite jobb på nätet. Det kommer liksom inte funka om jag inte får jobba mer än såhär. Dessutom blir det ju exakta motsatta tider till Luke. Orkar inte gör det igen! Är över nya zeeland, jag är redo att tjäna ordentliga pengar nu! Jag vill utbilda mig till personlig tränare och tjäna miljoner på det. Eller vår egna bar nånstans i Aus. Jag vill, jag vill nuuuu!! Och jag vill resa runt Europa med Luke (Barcelona kan vi ju snart stryka av listan!). Jag vill reeeesa! Samtidigt vill jag slå mig ner ett par år och fundera ut vad jag vill. Äh det kan man väl göra när man fyllt 25 typ...
Om vi skulle öppna en bar ska jag sno denna reklam idén i alla fall.

blue mascara running under your eyes

Har varit ledig lite för länge känns det nu, tredje dagen i rad. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har varit på gymmet varje dag. Städat och diskat och allt sånt. Det blir lätt tråkigt och ensamt när min fina pojkvän jobbar hela dagarna.
Fick lön idag och det är otroligt vilken skillnad $1,50 mer i timmen kan göra! Skrapade bara ihop 34,5 timmar förra veckan men fick ändå samma lön som jag skulle fått för 40 timmar på mitt gamla jobb..
Nu ska jag iväg till gymmet! Jääääh nu kör vi!
Mt Cook

monday

Lediga dagen idag, följt av tre lediga dagar... Hm. Vi hoppas att denna pub blir super populär så att alla går dit, så jag får jobba lite mer. Annars blir det svårt med hyra liksom.
Igår firade vi världens bästa Luke, vi åt indonesiskt och sen gick vi och mötte upp några från gamla jobbet och drack lite vin. Det var fint.
Snart ska jag iväg och träffa en pt. Vi joinade ett gym runt hörnet, ett sprillans nytt gym som är öppet dygnet runt! Passar så sjukt bra. Tänk när jag får rastlös-ryck sent på kvällen och vill ta en spring på rullbandet. Man fick även en gratis timme med en pt, så nu ska jag iväg på det. Jag är lite rädd, jag tycker liksom inte om när folk säger åt mig hur jag ska träna. Speciellt nu när jag inte varit på gym på nästan två månader, jag kommer ju vara kass.
Jaa så går det.
Från någon gång i vintras, halva lukes öga ville med.

take every chance

Precis druckit morgonkaffe och längtar redan efter nästa kopp. Börjar bli mer än tre koppar per dag nu, får försöka ersätta med typ te eller nåt...
Jobbade första riktiga skiftet igår, det gick väl helt okej. Fast jag jobbade nio timmar utan att de gav mig rast. Åh jag orkar verkligen inte oroa mig, det får gå som det går. Ska bara stanna här några månader till!
Saknar min fina pojkvän nu också som för tillfället jobbar två jobb och jag har inte sett till honom på ett par dagar. Så går det när man spenderat alla pengar på semestern antar jag..
I helgen blir det ju i alla fall lite firande, antagligen ett par drinkar ikväll och sen middag & drinkar på lördag o söndag för att fira världens bästa Luke.
Detta är utsikten från vår lägenhet i Queenstown, det är solen som lyser på regn över sjön. Det var magiskt.

travel til you drop

Vi håller på och försöker organisera resa till Sverige, med diverse stopp på vägen. Vi ska åka härifrån till Sydney, stanna där ett par dagar, sedan åka till Phuket och stanna ca en vecka, sedan till Sverige. Nu slipper man ju dessutom den oääändliga flygresan, blir mycket lättare när man delar upp det såhär! Jag kan knappt bärga mig. Vi är båda lite över Nya Zeeland nu.. nu har vi ju sett allt, och de kassa lönerna känns mer än någonsin. Att det dessutom spöregnat de senaste fyra dagarna hjälper ju inte...
Jag har inte mycket motivation till att jobba kan jag ju säga. Planen var ju att skaffa dagjobb, vad hände med det?¨
Detta får vara moroten de närmsta tre månaderna.

long time,

No see... Det var ett tag sen jag bloggade. Dels för att jag vill blogga från min dator som har alla bokstäver! Och den har legat nerpackad i en resväska i en månad men nu har jag tagit fram den igen.
Roadtrippen var ju helt fantastisk. Allt gick så himla fort och nu är det tillbaka till verkligheten igen. Vår campervan var så himla bekväm att sova i, så mysigt att ligga där när det blev mörkt på kvällen och lyssna på regnet utanför. Bästa resan någonsin!
Vi har ju haft lite sommar här också, var på stranden tre dagar i rad tidigare i veckan. Men nu är allt tillbaka till det vanliga och det regnar.
Vi har börjat på nya jobb båda två, L på en biluthyrningsfirma, och jag på en annan pub. Denna gången tjänar jag $1,50 mer i timmen och det senaste dom stänger är tolv på natten. Extrem skillnad mot vad jag är van vid...
Dessutom så öppnar dom igen efter nästan två veckor igenbommat, helt nyrenoverat med ny ägare, ny personal. Kul att vara med från början!
Ska dit och hjälpa till med det sista idag och sen öppnar dom imorn.
Vi har bokat hotell i Thailand! Japp, man ska alltid ha en semester att se fram emot... Vi drar Sydney - Thailand - Sverige i april. Bara typ tre o en halv månad kvar!!!
L fyller år på söndag också, jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa. Har nästan inga pengar och jag får inte betalt förrän nästa vecka. Löser detta på nåt sätt..
Wellington är underbart när det är soligt!
Vi har ju även flyttat, jag älskar vår nya lilla etta! Mysigare, finare, större kök, större badrum med inglasad dusch, tvättmaskin o torktumlare i badrummet och större säng! Dessutom ännu mer centralt. Bilderna ger inte rättvisa för den är fantastisk!

RSS 2.0