Where is my mind?

Har precis vaknat från en minst sagt udda natts sömn. Jag drömde att jag var i ett alldeles kolsvart land med en massa monster som sa att om jag inte vaknar inom en minut så kommer jag vara fast där och aldrig mer vakna- Jag började nypa och slå mig själv i desperation och tillslut vaknade jag helt kallsvettig. När jag senare somnade igen så var jag tillbaka i mardrömslandet och monstren sa att det spelar ingen roll att vaknar, för jag kommer komma tillbaka dit om jag somnar igen.
Så nu är jag lite omskakad, tänk vad ens egen hjärna kan utsätta en för? Ska man inte vara sin egen bästa vän? Varför då försöka skrämma skiten ur sömn-Maria?
Nu ska jag nog äta en god frukost istället och läsa GP för att läsa om lite riktiga bekymmer.

Såhär blond skulle jag vilja bli igen, fast utan att håret ramlar av och att det blir så skört att man knappt kan ta på det. Går det? 
(Det är en frozen youghurt jag äter på och den var goooood.)

all because of you

Jag har haft ett par galna /underbara dagar. I förrgår var det min födelsedag och jag fick en ny dator av mina underbara föräldrar, UNICORN WHALE NECKLACE av min syster (ibland lönar det sig att blogga alltså!) och calvin klein parfym av min fina pojkvän - bland en massa andra fina saker. Man känner sig nog aldrig så älskad som på ens födelsedag.
Sen på kvällen åt vi middag på Mamma mia och efter det stannade vi 20+are kvar och drog diverse shots. Det slutade med att vi dansade till låtar på youtube i parken där vi bor.
Min syster åker tillbaka till sthlm snart och det känns inte roligt. I ett annat liv (eller kanske bara senare i detta livet?) så bor vi i en cool tvåa som vi inrett i asiatisk stil, sitter uppe och kollar kassa tv-serier när vi inte kan sova och bakar kladdkaka varje torsdag.

someday soon

Jag fyller år på måndag (imorn). Döda mig långsamt.
Hur fan kan det vara den tiden på året?
VAD FAN HÄNDE MED MITT LÖFTE TILL MIG SJÄLV ATT INTE BLI ÄLDRE ÄN 20?? 20 är en så fin ålder. 20. Det låter så befriande och bekymmerslöst att säga "jag är 20." Inte 21, 20. Aaaah. Nu är det två år sen jag kunde säga så. Skulle nog fortfarande komma undan med det dock.
Den enda vettiga lösningen på detta är att slå förra årets födelsedags alkoholkonsumtion - vilket blir svårt. Då var jag på mitt dåvarande jobb och fick gratis dricka hela kvällen lång. Nej, jag kunde inte gå själv efter 02. So fucking worth it though. 
Nu ska jag sova ett par timmar och sen ska vi HÄMTA L PÅ FLYGPLATSEN <3 

Bakuppdatering

Jag är nog den enda i hela världen som MISSLYCKAS med en shake n bake mix. Blanda, i med vatten, in i ugnen.
.
Tre katastrofer och säkert 3 kilo florsocker senare har jag nåt som liknar cupcakes... tror jag.

ang. arbetsförmedlingen

Fick ett mail från arbetsförmedlingen precis. "Min kollega har försökt få tag på dig men inte lyckats. Därför blir du nu avaktualiserad." Kontakta mig hur då? Flaskpost? Röksignaler?
.
Jävla miffon. Jag mejlade, ringde och skickade brev till dom i juli om att jag har fått jobb, att jag INTE är arbetslös längre. ÄNDÅ får jag massa skit skickat hem till mig om jobb som typ köksbiträde i Vänersborg på ett gatukök (för det var ju det jag skulle rikta in mig på, eller hur arbetsförmedlingen??).
.
Helt totalt värdelösa är dom. Jag ska aldrig mer skriva in mig där, mer efterblivna människor får man leta efter. Sen att min handledare stavade Nya Zeeland "Nya Seland" ska vi kanske inte nämna.

gonna eat me a lot of peaches

Tog en sömntablett igår. Det var ett jääävligt bra beslut, nio timmars helt ostörd sömn. När jag vaknade kunde jag knappt tro det.
Och ikväll blir det parrrtteeeeehhhh. Mexico temaaaaa!!

big in japan

Be proud of yourself, of your body and all the amazing things
it can do
All the possibilitys that lies ahead
Smile, at strangers and at old friends
Stick to your gutt feeling
Never let anybody tell you what to do

inzombia

Nästa gång jag ska sova ska jag stänga AV mobilen. Somnade asgött typ 23, sen vaknade jag vid 01 pga av mobilen. Jag hade den på ljudlös, bara det att när den vibrerade lät det genom alla sängens fjädrar. BZZ. BZZZZZ. BBBZZZZZZZZ.
Ett viber sms, ett viber samtal, två vanliga sms. KAN FOLK SMSa PÅ NORMALA TIDER.
Nog om detta.
Bestämde mig för att sätta mig med kursen eftersom jag ändå är vaken. Och så bara helt plötsligt lossnade en bit och jag vet hur jag ska göra på en uppgift på en av tentorna. Om jag fixar den här (vilket jag inte kommer göra, haha who am I kidding) så är det bara en kvar. Den svåraste. Jag kommer inte fixa den.
Egentligen tycker jag om nätterna, fast inte när man vaknar ofrivilligt och hålls vaken av magkatarr. Åt lite fil och nu hoppas jag att jag kan sova till typ 06 i alla fall?

tuesdaynight

Hade en väldigt fin eftermiddag med Asra! <3
Nu ska jag kolla Bridesmaids, har ni inte sett den filmen.... SE DEN NU

lalalabamba

Wow. Gräslig latinomusik är underskattat! Speciellt medans man dammsuger. (Jag har låtit en sönderslagen puderdosa ligga på golvet med puder överallt sen i lördags när Riz välte ner den). Efter torsdag vill jag ha en helt vit vecka. En månad skulle ju vara optimalt men det brukar ju aaaaldrig gå.
Det var ju både gbgkalaset förra veckan, och sen satt vi kvar på jobbet efter fredag kväll - till kl nio på morgonen.... Hrm.
Jo visst är han söt. Tills han välter ut dyra sminkprodukter som faller ut över hela golvet.

Let's do this one more time

Kaffe och gp. Mm. Snart dags för megajoggingturen. Plus styrka.
Jag älskar att ha roliga fb-sidor kommer upp varje gång jag loggar in. Ibland räddar det faktiskt den timmen i alla fall.
Som den här till exempel. JAG VILL VARA MED!!!

sangria mojito cerveza?

Sitter och pusslar på en playlist till torsdag. Det är väldigt roligt att söka på "mexican" på spotify. Mycket underlig musik.
Det finns btw inte så mycket vettig latinomusik som inte är ledsna ballader, så nu har jag en två timmar lång lista med blandat latino och sen allt från Rolling Stones till Eric Clapton!
Jag tänkte att jag kan ju ta med min dator och the bassburger till festen. Min dator håller ju på att dö ändå, och om någon skulle spilla öl över den så skulle den ju i alla fall dö lycklig.

Night time

OMG. Jag trodde programmet "Färjan" var ett roligt program? Har aldrig sett på det innan och nu visas det på tv. Det är ju fruktansvärt sorgligt, alla dessa översminkade medelålders som ska ut och "ragga". En brud som kanske är typ 45+ och har långa vidriga extensions och så mycket smink att man inte kan se huden. VA! Sånt kan man ju inte se på.
Anywaz.
Här ser det ut som jag dricker öl med sugrör. Det gör jag inte, det var en cocktail jag beställde på en cool bar i Barcelona.

barapapabam

Idag har jag jobbat lunch! Fick stå i disken mestadels och det var gött kan jag lova. Funderar på om man ska bli diskare på heltid? Inget krångel, bara diska. Inga sura kunder, ingen panik om nåt tar slut. Bara diska, en enkel uppgift - att allt ska bli rent. Åh, simple times.
Enda nackdelen med att jag ska jobba lunch fram tills torsdag är att det blir mindre tid för plugg. Två tentor kvar och en omtenta. Inte kan man fuska heller. Trust me.
Fast allt kommer glömmas bort på torsdag för då ska jag ha fezt! Det kommer bli mycket bra tror jag. Även fast vi ska vara i lilla lokalen vid tvättstugan, fast varför skulle inte det gå bra? Jag kommer ju ha margarita och sangriabål. Och så kommer dessutom min syster vara med!! Hon har ju typ aldrig träffat mina coola kompizzar. Det kommer bli det bästa av två världar.
Nu måste jag plugga I guess....

chocolate and runs

Det är dags att börja älska sin kropp på riktigt. Tänkte bara säga det. Vet ni vad som är viktigare än att se ut som en färdig-retuscherad modell? Att bry sig om vår miljö, alla djur som lider dagligen och alla underbara människor som man får träffa i sitt liv.
Hur ska vi fixa vår jord? Hur ska vi nånsin hinna göra om och göra rätt när alla människor är så inskränkta att det de bryr som i livet är att vara snygg, smal och ha mycket pengar. Jag hoppas att jag hinner leva ett långt liv innan vi tagit död på vår jord. Men barn då? Vågar man skaffa barn idag, när de måste ta konsekvenserna för min och mina föräldrars generations vidriga handlingar? Jag vet ärligt inte. Kanske det räcker med tre huskys.
.
Min senaste kvinno-besatthet. Robin Lawley. Hon kallades för tjock första gången hon var med i ett moderepotage förresten. Ja, det är nästan äckligt - jag menar man kan ju inte ens SE revbenen?? Tjockis.

Det är den här jorden vi har. Utanför är det svart, med en liten ensam obeboelig måne i närheten. Det finns ingenstans att ta vägen när vi förstört den.

Start spreading the news

Jag börjar jobba i England den 15:e september. En liten mysig pub mitt ute i ingenstans, vi får jobba där båda två jag och L, samma dagar ledigt och gratis boende. Jag kan inte komma överens med Sverige. Till exempel igår på jobbet så ville en gubbe ha en drink och jag gjorde precis som han sa. Sen visade sig att, antingen hade jag inte hört att han sa "toppa med tranbärsjuice" eller så hade han inte sagt det för han var ganska berusad. Hur som helst så fick jag en rejäl utskällning och att jag "måste lära mig lyssna för fan" - bland andra elaka saker och personpåhopp. Fast jag log hela tiden och sa att det är inga problem, jag fixar en ny åt dig. Att man ÄNDÅ kan vara så jävla förbannad fast man får ett trevligt bemötande??
Nu har jag bara jobbat på en enda pub i Sverige men min slutsats hittills är att svenskarna är otroligt mycket mer otrevligare än australiensare, nya zeeländare och till och med fransmän. Jag har dessutom serverat världens snobbigaste och otrevligaste sydafrikaner - men jag tror svenskarna som jag serverat har varit värre.
Långt inlägg om det här men jag tror det är jävligt viktigt att svenskar blir öppnare, trevligare och får sig lättare att bara droppa jävla småsaker.
Därför ska jag dra härifrån med min australiensare innan vargavintern kommer och folk blir ännu bittrare... (Om det är så jävla hemskt, köp ett jävla sommarhus i Spanien eller flytta härifrån!!)
.
Nu ska jag äta lax och dricka vin.
.
P.S. Jag gillar att de första förslagen som kommer upp i Google om man skriver "s" är systembolaget och sex. No hope for the human race.

festives

Gbg kalas!

I'd like a ticket to anywhere

Det här med att man inte fått lön den dagen man verkligen verkligen måste ha pengar är ju roligt.
Började dagen med kaffe och sedan 7 km plus intervaller och styrka. Vem behöver ett gym när man har bänkar??
Såhär fint är det i skogen kl 9. Vem skulle säga nej?
.
Så nu får jag väl försöka låna lite pengar av min mamma annars blir det inget göteborgskalas för mig. Gah.

push it to the limit

Körde ÖVER 7 km imorses! Helt galet. Nu siktar jag in mig på en mil va...
Efter detta har jag pluggat i flera timmar, rastat vovven, tvättat och målat naglarna. Otroligt spännande.
Jag hatar förresten Big bang theory. HATAR. Så otroligt enkel kass humor, jag mår verkligen dåligt när jag ser på det programmet. Dvs jag ser aldrig på det.
Imorgon är det Kulturkalaset och Marit Bergman, lite miljöombyte är inte fel. Speaking of måste kolla tåg.
Och flyg till Budapest. För att jag har lust.
hahaha.

take one

Nu jävlar. Druckit upp jättekoppen allan med kaffe och nu taggar jag löpning. Ska glömma gårdagens kassa pass och köra som fan. Intervaller, och kanske (kaaaanske) öka till 7 km. Wish me luck!

monday morning

Ätit frukost och promenerat med Valle. Sk ut och springa så fort jag piggnat till ordentligt...
Helgen var riktigt fin, åkte till Smögen igår med mamma. Sjukt bra idé eftersom det var underbart väder! Räkmacka, glass och solning blev det. Lovely.
Saknar verkligen min unagi just nu. Snart kommer han hiiiiit!
Känner mig sjuk idag, buhu stackars mig. Ska därför köra testet: ut och springa. Blir jag sjuk efteråt så är jag, ja sjuk, och känner jag mig bättre så var det bara en bluff från min kropp!
.
Min fina mamma njuter av solen i Smögen
Jag och Emelie för över tre år sedan. Jag hade superrött hår?

like clockwork

Två timmars sömn inatt igen... hmm. Sömnproblem är ju roligt har jag hört. Löser detta med alkoholen ikväll tor jag!
Tvingade mig ut på en springrunda på klena 3 km, fast det regnade faktiskt. Better than nothing.
Nu ska jag måla glitter på naglarna och sen rasta vovven min.

rosé and evening sun

Helt okej dag ändå. Springtur och sedan solning i trädgården, brände mig till och med lite i ansiktet.
Sedan cyklade jag och min fina mamma in till stan och tog oss ett glas rosé i eftermiddagssolen.
Nu hoppas vi på lite sömn i natt va?

sleepless

Sov två timmar. 24-02. Nu känner jag mig helt groggy. Klarar mig verkligen inte utan sömn för fem öre. Ska försöka springa idag i alla fall... good luck.

pppeppp

Är taggad inför fredag! Har inte roat mig på länge. Imorn ska jag dricka vin på strandis med min fina mamma, springa och plugga. Inte i den ordningen dock.
ungefär i sådant tillstånd kommer jag vara i på fredag.

seasick

Alltså jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag är så himla känslig. Mådde så sjukt illa hela dagen igår, kunde bara äta lite youghurt och tomat soppa på hela dagen.
Nu känner jag att det kommer igen, känner mig illamående och tanken på mat gör mig spyfärdig. Jag får såhär med jämna mellanrum, vad fan beror det på? Det är en fruktavsvärd känsla.
Det som hjälper för stunden är träning, men efter ett par timmar så kommer det igen...
.
Suttit med kursen hela morgonen, jag orkar inte mer. Jag blir helt seriöst förbannad för det är så jävla svårt. Orkar. Inte. Mer.
.
Klappa på Brumma hjälper också lite. Så länge hon inte blir sur och bits.

runrunrun

Klockan åtta och nu drar jag ut och springer! Var längesen jag var ute så här tidigt... Let's do this!!

here without you

På min födelsedag vill jag ha...
.
Cat cuddles,
Little unicorn,
Whale unicorn necklace,
and something I can't have.
.
In another life perhaps...

Rain

Skyfall igår och skyfall idag. Suck.
Han inte ens med halva springturen innan det började regna. Fast det gjorde inte så mycket, var ganska uppfriskande.
Varför skulle jag börja med en distanskurs? Csn, jo jag vet. Men faaaan vad svårt det är.
Förresten drömde jag om att det var en jordbävning i Sverige inatt. Gissa vad jag läser om i tidningen.. Jordbävning utanför kusten!! Jag visste att jag hade ett sjätte sinne.
(Kan ju vara så att jag är hjärntvättad också.)
Tur att man fick lite sommar i Barcelona...
.
Nu ska jag väl fortsätta med kursen då.

just the way i am

Vad hände där? Dubbelt så många besökare än vad jag brukar ha. Enda möjliga slutsatsen; everybody loves me.
.
Sjukt jävla ovärd dag. Handlat lite, tvättat o städat. Ville åka in till stan för att shoppa lite saker men så började det PISSREGNA. Tur jag hann med en torr springtur där imorses iaf...
Hit kan man ju längta tillbaka till så länge... Åh, Australien.

Run like you just robbed a bank

Kom precis in från morgonturen, åh vad härligt! Frisk luft i skogen, bara typ 16 grader. Föredrar verkligen att springa när det är under 20 grader.
Gick hur som helst SKITBRA. Plussade på typ en halv km på mina 6 km, men sprang ändå ca en minut fortare. Och jag lovar att det var Michael Jackson som fick mig att springa den sista biten. Svårt att låta bli när han ropar "Keepmoving,keepmoving,keepmoving,keepmoving" i öronen på en.
Frukost nu och sedan tvättning. Helt okej måndag.

no sleep just yet

Trött som fan men inte sömnig. Well well det kommer.
från slussarna härom veckan. Strecken på magen är abs, det fattar ju alla.
Skönt att man blir tryggare i sig själv när man blir äldre - hur orkade jag sträva efter att se ut som Kate Moss när jag var 17? Ska ju helt uppenbart inte se ut så, min kropp kommer aldrig gå med på det igen.
.
Ska nog kolla Greys anatomy innan det är dags att nana.
Saknar min unagatron för övrigt.

ALL THESE THINGS THAT I'VE DONE

Jobbhelgen passerad, och fort gick det som vanligt. Tog ett par öl efter jobbet inatt och kom hem 06.20. Sov till halv elva och nu är jag en zombie. Gud, tur att det bara är på helgen. Tror jag börjar bli för gammal för att jobba till 03 varje natt...
Men snart blir det London och då ska jag jobba på typ topshop.
Jag googlade mig själv förut. Den här bilden kom upp.
Kom och tänka på det, tänk alla som har gjort mindre smarta saker i sina liv och fångats på bild, det försvinner aldrig. Idag kan man nog aldrig riktigt börja om på nytt - google och facebook ser allt och fångar allt, som flugor i rödvin.
Kvällen på bilden var en kul kväll för övrigt, det slutade med att vi gick hela vägen från skogshöjden hem till sandhem klockan fem på morgonen, det tog två timmar. Förunderligt vad man tycker är en bra idé när man är full.
(Att bero på full så ska jag dansa på borden på fredag.)

Never the same, without you

Jobbat i hela 6 timmar ikväll. Shit jag tror jag kommer dö. 6 timmar. Ironi är ju kul.
Äter yoghurt och tuggar magtabletter. Hade så ont i magen att jag trodde jag skulle gå sönder, fast det gjorde jag ju inte.
Anna, världens finaste och bästaste barndomsvän fyller 22 år idag <3. Var på myskalas hos henne innan jag gick till jobbet, sög bara att precis när alla blev fulla och glada och peppa så var jag tvungen att dra till jobbet....
Nåja.
Thank you and good night.

not your biggest fan

Fredag idag och det innebär jobb från 21. Hemsk tid att börja på. Måste härifrån snart. Måste. Trollhättan är inte direkt en rolig stad att bo i, det har man ju lärt sig.
Smida planer.

like i've been through a war

Ska se Batman ikväll igen! Bara för att det är inte ofta man får tillfälle att se en fantastiskt underbart superb film på bio.
Lite blondare idag. With change, comes change.

runs & studys

Sprang en sväng på morgonen, tog en helt ny runda så vet inte hur lång den var men jag gissar på 5 km. Såg en död mus för tredje gången denna sommaren, vad händer med alla stackars möss egentligen? De har inte varit skadade överhuvudtaget, bara döda liksom. Sovandes.
Nu ska jag ägna mig åt distanskursen och skicka in tredje tentauppgiften, fml. Men det måste göras.
Robin Lawley.
Prettiest woman in the world.

weds/morning

Ligger och jäser (ha...ha) efter frukosten och ska ut och springa om en liten stund. Kolla på kass förmiddagstv innan dess? Jo då.
Jag vill åka iväg nu, till Oslo och Stockholm! Nästa vecka får det nog bli nåt i alla fall...
Ska i alla fall träffa Asra och Hartilllll idag, blir fint. Jag vill pierca mig. Typ nu. Och tatuera in en enhörning i nacken. När jag är rik kanske.
Detta är nästan tre år sen nu. Kan man ha ålderskris när man ska fylla 22? Ja, det kan man.

RSS 2.0