mapleleaves

Bob Dylan night tonight. Sometimes that's the only thing that helps.
Imorn ska jag dricka cherry wine och dansa, it's time for a rebound night Trollywood.
.
You said "we were just make believe",
but I thought you said "mapleleave"....

they're way too young, but I'm way too old to preach

Mandag i Trollhattan. Har varit ute pa en joggingrunda, 4 km. Ska uppgradera mig till 6 km sa smaningom, men vem kan forvanta sig det efter tre veckors semester med orakneliga white russians egentligen?
Sokt massa jobb idag ocksa. Om jag sa ska vara tidningsbud sa ska jag ha jobb.
Annars ska jag sysselsatta mig med att jobba upp min kondis och ga ut med valle.
such things I do, just to make myself more attractive to you.


Thailand // lunch at favorite restaurant in Sydney

that's life, that's what all the people say

It was the strangest night, fever in the air
the moon unnaturally bright
and I don't know how it happened
but then we shared a cab
and you asked me
"is it alright if I put my hand right here?"
and I said
''you can do anything you like with me"
and then I gave you a piece of my soul

peace & quiet

Lungt och tyst, ja, det beskriver val Trollis bast. Skriver fran L's dator fortfarande for jag har inte fixat sladden till min dator an. Sa inga svenska bokstaver an pa ett tag.
Var i gbg igar och det regnade. Mycket. Hela dagen. Jag var optimistisk och bokade bade tur och retur biljett, retubiljett vid 18. Sa vi var liksom tvungna att vandra omkring i regnet i fyra timmar. Fast jag kopte en fin ny kavaj och drack chai latte sa det gjorde inte sa mycket.
Vad hander i Trollhattan en lordag? Ar det party all night long eller? Show me trollywood? Annars kan vi val sitta inne och dricka vin for sjatte kvallen i rad om det ska vara sa....
Sunset in paradise.

Only yesterday was the time of our lives

Nu befinner jag mig har, i ett horn i varlden. Evigheter fran Minibar, Mt Victoria och kareoke sang pa Fringe bar. Istallet dricker jag svenskt kaffe, kramar varldens basta border collie, gosar med ett lejon och en grinig katt. Promenerar in till stan och dricker chialatte pa espresso hose. Ater knackebrod med kaviar. Tva veckor, Sydney och Thailand forsvann valdigt fort. Trollhattan ar precis som vanligt, som om tiden stannat. 2009 ar evigheter sen for mig, men inte for Trollhattan. Samma hundar sitter utanfor Jatten, samma personer i kassan. Och allt ar sa tyst. Tystnaden var det forsta som slog mig. Ingen hamnar i brak en random mandagskvall, pubarna stanger alltid i tid och ingen spyr upp kebab utanfor mitt fonster.
Och jag vet att det ar precis det har jag behover nu. Mammas mat, Riz lugnande spinnande och kanslan av att ha landat igen. Det ar okej att gora ingenting.
.
Do you think of me? Where am I now, baby where do I sleep?
Thailand, if only you could stop time, just for a moment.

Bangkok knows how to do it

Okjej vi befinner oss i Bangkok. Ha aterseende med stavningen da jag redan druckit fyra white russians, och inte var de svaga heller.
Thailand har varit underbart so far, snorklat i korallrev, sett en haj (JA DET VAR EN HAJ JAG SKOJAR INTE SAG FENAN OO ALLT)
Nu ska vi spendera vara sista baht pa shopping och drinkar. Jag ar pa semester!!
Bangkok har dessutom inte alkoholforbud som phuket hade fem av de sex dagar vi har dar.
Okej hejda vi SES PA FREDAG!!!!
SEE YOU FRIDAY IKEA LAND

Thailand!

I phuket, patong beach narmare bestamt. Det regnar och askar men forhoppningsvis far vi lite sol iaf. Valdigt varmt och fuktigt och havet ar underbart ljummet. Varldens storsta cruise fartyg queen mary ligger utanfor stranden, den tar upp halva havet ungefar.
Nu ska vi aka och shoppa, och sen forhoppningsvis ligga pa stranden for jag tanker inte vara blek nar vi kommer till Sverige!!

RSS 2.0