She was more like a beauty queen, from a movie scene

Gårkvällen var blandad. Lyckades tappa bort 20 dollar, vilket inte känns hundra när jag är fattig som en get. Men men, jobba idag bakis och härlig, fick jobba en timme längre tjohoo sa jag 25 dollar till i kassan.
Vi var iaf på födelsedagsparty osv hos Elin och Jacob, jag var glad för äppelpajen. Och för vinet, tydligen.

Nu blir det off to the woods för min del, mysmysmys




I can't wait for the weekend to begin

Sushidag idag, som vanligt.
Jobbade natt igår. Det var kul, galna människor, bra dricks och sluta sent. 04.20 fick jag gå hem!

Åh, ikväll blir det dans med vin och allt som hör till. Imorgon ska jag jobba 12-16, men work hard play hard. Hette det ju tydligen.

Jag saknar Asra. Och Emelie. Och min syster. Ni är bäst.

Hur vet man egentligen? Ska man bara spotta ut det och säga som det är, att varje gång man måste åka därifrån så vill man bara rusa tillbaka så fort dörren stängts bakom en? Kanske borde jag för en gångs skull inte vara så jävla rädd, göra något jag aldrig gjort förut och vara helt ärlig, även om risken att bli sårad finns.
But I think he knows...


This is it

Åh, jag såg This is it idag!! Vaddå den går bara två veckor? Uppenbarligen inte. Helt underbar var den i alla fall. Åh, Michael will live on forever.

Jag VILL verkligen inte jobba idag, känner att jag inte klarar mer känslomässiga upp-och-ner idag, skulle jag få kritik över en spilld drink kommer jag börja gråta.
Ja, inte för att det har gått NER känslomässigt idag, det är bara det att jag känner så mycket nu. Och det är lite jobbigt. Att verkligen känna, hela tiden. När det sticker till i magen lite då och då.

Speachless, that's how you make me feel.

tell me are you the ghost of jealousy?

Tisdagskväll.
Tisdagsalkoholism.
Agnes är ledig imorn och ville därför gå ut ikväll. Klart man ställer upp liksom.

Den där gången jag lovade mig själv att aldrig mer bli kär då måste jag varit full. Vilket vid närmare eftertanke nog stämmer.

Nu har jag matat min mage med sushi och ris + soya + wasabi idag. Först blev det sushifrukost, men när jag kom hem var jag lite mer hungrig och mer sugen på sushi så det fick bli raka vägen till Coles och köpa wasabi och soyasås. GOTTGOTT nu är jag mätt.




wrapped up in books

Maybe we don't need this
standing face to face
I keep on building fences,
still all I want is you to hold me



Underbara dagar och kvällar har passerat. Galna utekvällar med våra kära trollhättebor Rasmus och Erik som by the way drog vidare norrut igår. Dansa tills man stupar fyra på morgonen, tequila race och sjunga högljutt och skränigt utan att bry sig det minsta om arga blickar runt omkring.
För att sedan kliva upp vid tio och åka till jobbet, work hard play even harder heter det ju.

Livet är så underbart. Jag har blivit en enda stor klyscha det senaste, men åh vad jag älskar att leva. Jag älskar att vakna på morgonen och känna värme, att sitta och vara jättelat en hel dag i Darling harbour och äta fyra 50 cents-glassar på Hungry Jacks, eller äta sushilåda för 4 dollar.

Syster!! Igår var vi hemma hos ett par andra Trollhättebor, Jacob och Elin, OCH GJORDE EGEN SUSHI! Du skulle varit så stolt över mig, vi hade allt man skulle ha - sjögräs, wasabi, ingefära, avocado, tofu ja rubbet! Åh du skulle varit med älskade finaste syster. I miss.


hey you, let's run off together.



hey let's go dancing

Nu blir det Passion pop, musik på rummet, dansa i underkläder innan kläderna åker på och sen LET'S GO DANCING BABYYY


jag saknar min Asra.


I might need you to hold me tonight

I might need you to say it's alright

Grötfrukost och kaffe. Ah. Jobba ikväll, känner mig lagom pepp, eller mest nervös eftersom det är nattpass. Dom kan väl inte hålla kvar mig tills dom stänger 4 am? Eller?

Underbara dagar i Manly och andra delar av Sydney har passerat. Äta sushi och swiss icecream. Önska att nätterna aldrig tar slut. Känna sig trygg.
Viljan att bara kasta att annat åt sidan för att bara få vara, i den där bubblan.

Och helt plötsligt lyssnar du på alla de mest klyshiga sångerna av Savage Garden och kommer på dig själv med att titta ifall du fått ett sms varannan sekund. För att dansa fågeldansen varje gång mobilen blinkar.


Still got it

That woman inside me just can't seem to ever get enough
Guess I still got that freak in me
Well that ain't a sin!


I'm a cuckoo

Uuuh, vilka konstiga dagar det varit det senaste. Urinvägsinfektion och jobb ungefär. Fått antibiotika får en dyr peng nu i alla fall.
Jag är ledig tills torsdag natt! Underbart. Jag trivs bra på jobbet, eftersom det är väldigt mycket stammisar så säger alla glatt Heeey Mariiiia när dom kommer och beställer öl. Jag är by the way kung på att hälla upp öl numera.

Imorgon ska jag och Agnes åka till Manly Beach, kommer bli fett! Och regnar det imorn blir jag riktigt jävla förbannad.
Att bero på regn så åskade det rejält tidigare idag, himlen var helt svart och blixtrarna kom med två sekunders mellanrum. Jag blir helt fascinerad av sånt och kan stå och titta hur länge som helst. Det är så mäktigt. Hur mycket naturen kan åstakomma utan att vi kan göra ett skit åt det.

Jag sover förresten inget längre. Nu är klockan kvart i fyra på natten och här sitter jag. Inatt sov jag visserligen som en stock på grund av vissa omständigheter, men natten innan det sov jag inte en enda sekund. Och jobbade dagen därpå, med urinvägsinfektion dessutom. Det är helt otroligt vad man fixar om man bara ger sig fan på det.

Har en känlsa av att jag kommer sova alldeles perfekt och underbart imorgon natt så jag bryr mig inte om att sova inatt. Så det blir Kings of Leon hela natten på spotify, ah underbart.




She saw my combover, her hourglass body
she had problems with drinking milk
and being school tardy
She'll loan you her toothbrush
she'll bartend your party




your hair was long when we first met

and if you must go to work tomorrow, well if I were you I wouldn't bother


Jag blir galen av det här. Det kan verkligen inte vara hälsosamt att hålla på så som jag gör. Jag är nog en av dom som verkligen skulle behöva terapi, jag är en av dom som inte vet sitt eget bästa eller vad jag vill över huvud taget. Om nån skulle titta in i mitt huvud skulle det vara ena sekunden "åååh detta är det bästa som finns, jag vill aldrig ändra på det här" och andra sekunden "hur kunde jag känna att det var bra? Det är nog bättre såhär!" för att sedan gå tillbaka till ruta ett och sen tillbaka till ruta två igen. Och så håller det på.

Men livet är ju en berg och dalbana, man känner ju att man lever i alla fall. Men jag tror seriöst jag kommer få en hjärtattack snart.

Jobba första gången imorn, hmmm. Intressant.


Although I ended up with soar lips, it just wasn't like the old days anymore
and I am still ill

You, me, smoke, outside?

Gissa vad jag ska göra idag! Gå till hamnen och sola! Muhahaha ha det fint hemma i vintersverige, jag tänker på er och skänker lite sol.
Igår brände jag mig lite i ansiktet, så nu har jag två stora vita ringar runt ögonen efter solglasögonen. Sexigt.

Igår var en bra dag, följt av en alldeles fabulous kväll måste jag säga. Hur kan det vara såhär underbart att leva? Hur kan man bara umgås med människor som gör en på världens bästa humör? Hur kan luften kännas ljuvlig att dra ner i lungorna?
LEVA!


Now we have it all

Ligger och drar mig som vanligt. Idag tänker jag bara vara, ska gå till parken och pressa sen, efter det sushi och kanske en iskaffe på Agnes jobb (rabatt!!) och sedan dricka vin med T ikväll, japp vi ska ha ännu en kväll där vi studerar bögar och när (jag) försöker få alla bögar att stöta på honom.
Har inga problem med att båda flicksen jobbar idag, ser nästan fram emot att ligga själv i parken med min mp3 och läsa Bodil Malmsten.

Igår var en superbra dag, på kvällen gick jag & Agnes till operahuset och såg det på nära håll. Utsikten är alltid så överväldigande när man kommer till Circular Quay.

Men jag vill fortfarande ha min syster här så vi kan dricka ofantliga mängder med öl. Och sedan fylleäta bananbröd.

 


Can you read my mind?



There's still a little bit of your song in my ear


seasick, yet still docked

Tonight I've consumed much more than I can hold
Oh, this is very clear to you
And you can tell I have never really loved
You can tell, by the way, I sleep all day


the morning after

Will you still be around?

Saker jag inte orkar med:
Att det ska vara superfint väder imorn när jag måste sitta inne på tråkig RCG-kurs hela dagen
Att laga mat
Att vara råpank
Bakisångest

Saker jag inte har några problem med:
Trevlig överaskningar
Att jobba första gången på lördag
Att dricka ofantliga mängder vin (uppenbarligen)


We sure are cute for two ugly people

Igår var en konstig kväll, eller rolig, men lite konstig.
Började på Sidebar, mycket folk, mycket roligt!
Sedan blev det darling harbour och lite clubbin'. Kass musik, fast vi dansade ändå!

Jag kom och tänka på en sak förut. Mitt hår är det som förändras absolut oftast på mig. För bara ett år sen hade jag kort page med lugg och var brunhårig, nu har jag axellångt blont hår. När jag ska in på klubbar här tror dom seriöst inte att det är jag på kortet. Det har hänt säkert 10 gånger att dom frågat efter nåt mer kort med mitt namn på, som bankkort. Lite komiskt men börjar faktiskt tröttna på detta nu!

----> 

Jag tycker själv jag passar bäst i det jag har nu, men det säger jag å andra sidan alltid! Kanske tittar jag tillbaka på bilder från nu, när jag har typ kolsvart midjelångt hår och säger att jag såg förjävligt ut.

Är det såhär det känns att vara levande? Att verkligen vara en del av världen? Att vakna varje morgon och faktiskt med spänning se fram emot vad den har att erbjuda? Och längta efter armar som ska hålla om en, även om du vet att du är löjlig and you know it'll never last.
Men att leva idag, här och nu har aldrig tidigare varit viktigare.

So ignore all the codes of the day
Let your juvenile influences sway!



Haandymaan

I thought you were the haaaandymaaan!
nanananananaaaaaaa

LÖRDAG! Jag och Julia kom precis från en shoppingrunda (vilket innebar ett par skor för Julia, smör och ost, och två cider till mig). Det var VARMT så vi slängde oss på sängen med cola och datorer. Life is sweet.
Nåt som mer är sweet är att jag börjar på jobbet på lördag, tjänar 20 dollar i timmen och 25 på obekväm tid.
Fett.
Jag har blivit gravt sockerberonde förresten här nere. Jag tränar inget, (förutom promenader på ca 2 timmar varje dag) och lever på gröt och choklad och chips. Sa jag att life is sweet?

Ikväll ska jag knäcka mina cider och mitt billiga skitvin! WHOPA


he brings life to my fantasies, sparks of passion inside of me


Just let me wrap my arms around you, and we'll be fine

Goddagens, det är fredag! Igår var vi ute och firade lite saker med passion pop-vin och cider. Vi hamnade på The Ivy, helt galet ställe med fontäner och pool, med en "ö" ute i poolen där man kunde sitta. Kändes som man var på lyxresa i Karibien!
Vad firade vi? JO, igår ringde dom mig från Hurlstone Park hotel (där jag provjobbade i onsdags) och sa att dom var väldigt nöjda med mig! Så jag skulle komma dit idag och lämna lite papper och sen skulle jag göra några skift nästa vecka! Wuhuuuuuuuu! Tror inte att jag har jobbet riktigt än, dom ska nog döma från nästa veckas skift, det var så jag uppfattade det i alla fall. But still! Hälla upp öl, blanda cosmopolitans och ha hand om gambling machines, det blir något det. Fast jag måste fortfarande fixa ett RCG och mitt jävla tax file nr som inte kommit än.
Jag är glaaad, om jag får jobbet kommer jag tjäna 20 dollar i timmen, och 25 på ob-tid!! Visst, eftersom det är vitt så dras det skatt på det, men ändå. Tjopp!

Agnes sover fortfarande den sömntutan och Julia är på jobbet. I am booored!


Just know it was you all along
Who had a hold of my heart
But the demon and me
Were the best of friends from the start


my little pretty one

Sitter här och är allmänt duktigt, har precis fyllt tvättmaskinen och tömt soporna som jag ska gå ner med, diskat och stäääädat. Det är så mycket lättare att hålla tankarna borta från jobbångest och så vidare när man håller igång lite. Provjobbet igår gick bra, fick jobba när det var väldigt lite folk så det var mest bara hälla upp öl och torka av borden ungefär.
Fast helvete vad jobbigt det skulle varit om det var mycket folk, hålla koll på alla olika ölsorter och så vidare. Well well, vi får se.

Julia har precis rusat till jobbet och Agnes slutar två, ska möta upp henne och kanske fjäska till mig en chailatte för en dollar? Sounds like a plan.

Jag vill ha lite värme nu. Vad skulle man göra utan sina människor runt omrking sig? Your people. You need your people. Dina människor, din familj, dom som omger dig, som håller om dig när du gråter och som skrattar när skratt är vad som behövs.

Your people. You guys are my people.

 


heaven knows...

Så har man varit med om värsta dagen i Sydney hittills. Fy fan för vad man måste utsätta sig för. Försäljarjobb hit och dit med provisionlön, jobba 10 timmar och säljer du inget får du nada.
Men eftersom man bara måste fortsätta leta så har det varit ligga i fosterställning och snyfta ena sekunden och på topp och superpositiv andra sekunden, vem anställer en lipsill?

Andra provjobbet comin' up imorn. Men ikväll är det i alla fall ingen som klagar om jag bölar lite, så nu ska jag krama om min lilla pegasus och sova om inte allt för länge!
Sen är vi på topp igen imörn!

I started something I couldn't finish

and heaven knows I'm miserable now

My name is Maria and I'm your biggest fan

Idag?
Vakna - jobbintervju på George St - bli uppringd på vägen hem av ett till jobb - byta om - åka till Newtown för andra intervjun - blir uppringd igen - American Apparel blev imonerade av mig på intervjun och sa att de skulle ringa snart om jobb - Ett till samtal - intervju imorn i Bondi Junction - ännu ett samtal - en ANDRA INTERVJU FRÅN INTERVJUN IMORSES, IMORN 8.30 - ligga och dö i Darling Harbour - varm choklad på café - greys anatomy i sängen.


Jag har alltså en andra intervju imorn för ett sales job. Men av erfarenhet kan man ju fan inte hoppas på nåt. Men men, halv nio ska jag vara där i alla fall och vara på topp. Jag måste verkligen, verkligen ha ett jobb nu. Ja, så illa är det. Pengar som börjar ta slut. Jag har ju varit här i över en månad utan någon som helst inkomst, bara utgifter.

Vi köpte ost förut! OOOST!!!!!!!!

I don't see what anybody could see in anyone else but you, darling.


RSS 2.0