love will tear us apart again

Lyssnar Joy Division och smuttar på Kiren. Perfekt. Snart går bilen upp till Skogshöjden och party.


Friday noon and so on

Sitter här, äntligen hemma, äntligen varm. Postutdelning idag var inge roligt. Alls. Det regnade mycketmycketmycket.
Ikväll ska vi everybooddyyy på fest hos Mr Johansson, kommer bli väldigt fett bra. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig än.
Brände skiva med lite MJ förut också, woah!


thursday baby

Gick himla bra på jobbet idag, fick hjälp och klarade mig undan regnet! Lyssnade på mp3n och var glad.

Vill veeerkligen springa idag! Men just nu regnar det och då känns det inte så lockande. Får väl bli en snabbis på gymmet om det inte slutar regna i en halvtimme eller så.

Imorgon är det freeedag! Weiho, först jobb i vanlig ordning sedan stan för lite ärenden och till sist FEST UTAV BARA SATAN eftersom David J tha man rycker in i lumpen på måndag. Det kräver en avskedsfest och en mycket full Maria.

give in to me


Den här käkade jag och syster i helgen! Seriöst, godaste jävla smaken nånsin. Försökte hålla mig borta från den i måndags men HÄPP HÄPP så var den slut. Men, inget mer godis förrän fredag nu!! Fan, jag kommer ju få blopropp innan sommaren är slut om det ska fortsätta såhär. Och det vill vi ju inte, jag ska till Aussieland soon, oh so sooon!

Senare tänkte jag träna en sväng också, fick sluta tidigt idag så jag är inte sjukt trött. Då får man passa på. Passa pöö.
Jag är glad! Om någon undrade. And once again I turn to you.

youyouyouyou

livet består för tillfället av;


underbara vänner!




dricka öl och sånt



cykla omkring på en sånhär




etc..

take me where the blue birds fly

Jobbat, kommit hem. Ätit. Slängt mig på sängen med datorn i knät. Så som första halvan av dagen alltid ser ut numera. Senare skulle jag verkligen vilja springa en sväng, men vi får se ifall jag orkar det idag.

Att det ska hända nu kanske är en dålig tidpunkt. Men när är det en bra tidpunkt för något egentligen? Jag är förbannat glad, och det är väl det som räknas...
Värme, när allt annat känns kallt.


random pics


   




this is what it feels like

Steals my heart when he takes my hand
And we dance to the rhythm of the band
I feel his fingertips grip my hips and I slip as we dip into a state of bliss

Skin the color of cinnamon,
His eyes light up and I melt within
Feels so good it must be a sin
I can't stop what I started, I'm givin' in

He brings life to my fantasies,
Sparks a passion inside of me,
Finds the words when I cannot speak,

In the silence his heart beat is music to me


dance baby dance

Vill bara upplysa om att jag ätit den här typ varje dag i två veckor. Beroende. Det är underskattat att äta godis till frukost. Och lunch. Och middag.



Ikväll är det fest förstås, vin och hemmafest. Jag har inget att ha på mig. Suck.

heartbeats

Idag är lördag, min favoritdag på hela veckan efter fredag. Mitt hjärta slår snabbare än nånsin.

Igår satt jag, Asra och Agnes och ett par trevliga prickar från Agnes förra klass på Backstage och tog en cider. Det var mysigt men så ville Asra ha sibyllamat så jag följde med henne snäll som jag är. Efter detta traskade jag till filmbutiken och hyrde Revolutionary Road och The Cangeling, såg den förstnämnda igårkväll. MYCKET bra, somnade som en stock vid tolv och vaknade utvilad. Lyx.

Lördag idag som sagt och jag har hunnit äta lördagsfrukost, spring/powerwalka en kort sväng och nu sitter jag här med spotify och världens bästa playlist. Tänker fina tankar.

Fest ikväll, fika med emelie snart. Jag vill ha balklänningen på mig en gång till, tror ni det kommer verka konstigt om jag tar den ikväll?

and as I climd into an empty bed







oh well, enough said.

i don't like it when feelings get too strong

hmm det pirrar i mig. Jag tycker inte om det för jag blir så rädd. Vill inte att pirret ska försvinna och ersättas med ont. Det är fan nåt fel på mig

FRAJDAG

Hihihi, skuttade runt med posten idag. Okej nästan. Var sjukt lite post, inne tidigt och gick hem innan ett - mycket bra avslut på jobbveckan. Nyss? Joggade lite välbehövligt, lata 4 km. Nu? Nydushad och bodylotionad Snart? Baka muffins! Ikväll? VEM VET HEHEHE


pöss

in the silence his heartbeat is music to me


uuuuussshhhh!

Ja, ni kan nog lista ut själva... cykla i fyra timmar när det hällregnar. Trodde aldrig jag skulle bli varm och torr igen. Som jag och syter sa; tänk om chefen skulle komma på morgonen "ja, vi delar ju inte ut någon post idag eftersom det regnar så ni får gå hem".
Men verkligheten var lite annorlunda.
Nu är jag torr och varm igen och ska dricka varm choklad hela dagen, springturen jag funderade över kan ju stoppas upp i nån annans arsle typ.





vart fan tog högsommaren vägen??

mannen i mitt liv.


maybe music can save my mortal soul

Lite Don Mclean i Spotify såhär en onsdag. Fint. I asked him for some happy news.
Ikväll blir det kanske lite ölning på Emmas / i skogsöjden, för att glömma att det är onsdag typ. Och reklam imorn... tjock reklam... Som sagt, det glömmer vi nu!

Stackars tanten måste blivit livrädd idag när brevbäraren glatt hälsar NÄMEN HALLÅÅ! Innan jag upptäckte att det inte alls var en bekant till mig. Hon blev förskräckt.


mysgalen

Efter jobbet vlll man helst bara krypa ner under täcket med kaffevarmchoklad (varm choklad med kaffe) och titta på en sinnesbra film. Det gjorde jag fyra gånger förra veckan, en av gångerna såg jag Saw 5 med Skogshöjdspöjkarna och elvis. Den var ganska kass, trevligt sällskap dock. MEN det jag ville säga var att ni måste se Buffalo 66 och The elephant man. Buffalo 66 en sån där udda kärleksfilm, som får en att vilja krama om alla du ser på stan. Nån som vet en till sån film som inte jag sett än? Vill ligga och hämföras igen! åååh vad glad man blev på slutet.

idag blir det film, kanske ett pass på f&s om ingen föreslår saw-maraton

A good monday, for a change

Ja, idag har varit en helt okej måndag. Cyklade iväg till jobbet som vanligt 06.20 imorses, med ångest inför stundande dag med reklam och mycket post. Så kommer the chef och säger att jag får hjälp med alla lägenheterna idag! Weehooo, inget trappspringande. Var inne i tid, behövde inte göra någon övertid för första gången och var för en gångs skull inte utmattad när jag kom hem!

Så då pallrade jag mig iväg till gymmet, man får passa på när man orkar. Det var sköööööönt! Träning är så jävla bra avstressning.

Anywyas, tiden går fort. 20 juli idag. Det känns som man hela tiden längtar efter något, efter helgen, efter löning, efter att jobbet ska vara färdigt för den här sommaren, att man ska sluta för dagen... borde försöka sluta med det. Eller haha, kommer fortsätta räkna timmarna till FREDAGEN varje vecka tills jag slutar jobba, men på hegerna i alla fall då...
hmm.

jag är lite rörig.

BILLIE JEAN IS NOT MY LOVER (the MJ-fever syndrome)

men hrrrm ska träffa Agnes&Julia sen, jag vill ha Saw-maraton!



jag är så jävla snygg ibland. limeklyfta i käften för de som undrade

söndag

Söndagen är kommen, men den obligatoriska måndagen som följer. USH.
Igår var en av de sjukaste kvällarna på länge, började och slutade hos Escil, började åtta och slutade halv fem. Glasdörrar krossades, badande i poolen, solstolar som gick sönder och folk som blödde och knäckte revben. Så kan man väl sammanfatta kvällen ungefär, mycket mycket rolig kväll.
Idag är jag inte bakis, men har sovit så jävla länge, till halv tolv och så länge har jag inte sovit på fem år ungefär. Fast det kan ju också bero på att jag kom hem klockan fem imorses.
Och nu har jag precis hunnit äta frukost med flingor och choklad. Med betoning på choklad. Mitt sötsug har fan aldrig såhär stort, jag vill ha choklad HELA TI'N




Elvira är pepp på bild 1 & 3, jag är nykter och försöker ta kort på min söta blus (lånad av syster) i spegeln på bild 2.

smoke some fags and play some pool

Idag har jag haft en riktigt söndag-dag fast det är lördag. Väldigt mysigt har det varit however, syster och jag blev sjukt sugna på piroger så vi bakade egna. Blev sinnesjukt gott, och efter godis som för och efterrätt var vi mycket mycket mycket mätta. Slängde oss i soffan och tittade på Casablanca, best movie of our time.

Nu sitter jag och taggar inför ikväll, det är ju löööördag folks! Jag har dimman redo i frysen och snart ska det börja rotas i gareroben efter en proper outfit. Ska ta med mig kameran ikväll har jag tänkt, så bilder kommer imorn! CHEERS!

obsession





and I feel crazy when I see your face

FREEEDAG

Jag överlevde ännu en vecka det ska vi fira på många sätt men framför allt med DIMMA

om att cut yourself some slack

Det här handlar om att man borde ge sig själv some credit då och då.
Jag är så sjukt nöjd med mig själv i dagsläget. Jag gick inte ut med IG i Matte B, jag kunde vara stolt den dagen jag stod i min vita klänning med betyget i handen. Jag jobbar arslet av mig på ett jobb som inte ger så värst mycket tillbaka, men jag gör det. Jag tar mig genom varje dag för jag vet vad jag kämpar för.
Jag har slutat bry mig om vad jag stoppar i munnen. Jag äter vad jag känner för, jag går inte upp fem kilo bara för att jag äter den där goda smörgåsen på kvällen, eller chokladen med kaffet. Jag ska ändå inte vara supersmal, jag är inte mig själv då.
Jag säger alltid vad jag tycker, jag skulle aldrig hålla inne om någon behanldades fel, eller om jag själv blev orättvist behandlad.
Jag kan skaka av mig om folk ger mig pikar om sånt jag vet inte spelar någon roll. Låt dom hålla på säger jag bara.

Gör samma sak. Fundera över vad ni är stolta över, ni kommer nog komma på en hel del och sen kommer resten av dagen gå lättare.



jag är bra, inte bäst men helt jävla okej!!

jag får ett psykbryt

Hej jag heter Maria. Jag arbetar på posten, har cykel på ett bildistrikt med sinnesjuka avstånd (+backar) att cykla. Jag jobbade över i två timmar idag eftersom jag inte var inne tidigare. Alla andra hade gått hem långt innan. Jag jobbar, äter och sover. Börjar jobba måndag morgon och slutar fredag eftermiddag, så känns det iaf.


Räknade ut på Kelloggs Special k;s hemsida att jag bränt ca 1000 kcal idag. Fan vad jag måste äta. Nu ska jag äta chokladpudding. Och sova snart. Min älskade säng.

jag supa mig så jävla full i helgen

buffalo 66

.. såg jag igårkväll, eller halva i alla fall. Somnade nämligen. Klockan åtta. Det är vad som händer när man först cyklar i fyra timmar och sen beger sig ut och springer 6 km. Kunde inte röra benen, inte ens i sömnen. Hehe.
Lika trött idag förstås, en timmes övertid.
Men hur som helst, FILMEN! Jävligt snygg skådis. Jävligt bra skådis. Se den! Det ska jag göra ikväll. Se klart den alltså. fall någon var osäker.





Jag behöver Lindt touch of seasalt just nu. Åh fan. Maaammma?


manic monday

Jaha, måndag igen. Helgerna går så läskigt fort. Var inte så jobbigt idag, fick hjälp så det blev bara en kvarts övertid.
Ååh nu längtar jag till helgen med fallens dagar och mera fest, weeei! Får försöka tänka på det hela veckan. Klarade mig undan regn idag också.

Australien närmar sig folks! Det känns sjukt overkligt och avlägset fortarande men det är ju bara lite mer än två månader kvar.

Nu på eftermiddagen får det först blir lite slapp i soffan och sedan kanske träning. We'll see. Hmm sjukt ointressant allt detta, men skyll er själva som läser sånt här crap. Läs Oscar Wilde istället.

last nite




I only live for the weekends.

Varit ute och sprungit, flög verkligen fram med MJ i öronen. Helvete vad mycket bättre min kondis är! Inte illa. Så då kom jag på att det var viktigt att fylla på med protein så jag gjorde i ordning glass med jordgubbar, mörk choklad och varma hallon. Det finns ju en massa protein i glass. Who needs proteindrinkar?

Ikväll, ja då jävlar! Elvis-pelvis kirrar drinkarna, Angelica fixar grillning och sedan blir det antagligen utgång! Det är så det ska vara, no stress!


jag och angelica förra sommaren!


saturday morning fever

Igår väldigt kul, alla blev fulla och roliga. Började hos David, sedan backstage och sedan Sand, sedan David igen. Haha, vi satt i köket och pratade och DJ drack ofantliga mängder mintu. Åååh vad underbart med lördag. Sova längre än till 06 är underskattat.


Midsommar!

Åh, and I feel crazy when I see your face

oh someday

tänker inte kommentera jobbet idag mer än: fem timmars cykel i regn, en timmes övertid.

ska supa mig full ikväll och glömma allt detta! dimmigt är vad min hjärna behöver!

Tjosan

(????)

Idag är det onsdag, vilket betyder att det snart är torsdag vilket betyder snart FREDAG!!
Hehe. Inte lika trött idag. Körde halva distriktet, det tog 3 timmar. Det seriöst skrattretande, så jag har bestämt mig för att totalt strunta i det, tänker inte stressa en sekund. Kommer jag tillbaka från turen vid fem när alla andra var inne tolv, så får det väl bli så.
Jag ska ändå till AUS om två månader.

Var och tränade lite förut, som om cykla omkring i halva stan eller springa i trappor inte vore nog. Heheeee kommer ju inte träna benen nåt mer i sommar that's for sure.

Ge mig heeeelg! Jag vill supa och dansa och grilla. MAAAJS!



åååh studenten!

Aussieland, here we come!!

Träffat Julia och Agnes nu på kvällen och planerat Australien. Vi kommer genomföra det! I slutet av september flyger vi iväg. Skrämmande men så jävla upplyftande!!

det kommer jag tänka på när jag cyklar omkring på postcykeln... vad är sju veckors slit när det resulterar i Australien??


rest in peace Michael Jackson. Begravning idag... du borde vara på jorden. inte nån annanstans. hoppas du äntligen får frid nu.  

.

Jag kommer nog inte överleva posten den här sommaren. Ingen reklam, ändå sist in.
fuck it.


.

Jag kommer nog inte överleva posten den här sommaren. Ingen reklam, ändå sist in.
fuck it.


trött och öm

Första dagen på posten för den här sommaren avklarad. Var... helt sjukt. Jag har cykel på ett bildistrikt, vilket innebär sjukt mycket cyklande fram och tillbaka. Vi var ändå två stycken idag, och det tog nästan fem timmar.
Haha, om jag bara visste hur bra jag hade det förra sommaren! Då var det minnsan lyx med moppe och ett pyttelitet distrikt.
Well well.
Så sjukt trött nu. Längtar tills jag lärt mig distriktet och allt går av sig självt.

ikväll skulle jag vilja dricka öl på strandgatan. Men nu är verkligheten tillbaka, så nej.

loneliness

Den känslan hatar jag.

Jobbiga känslor kommer upp till ytan. Något är fel.

Det finns inget att klamra sig fast vid längre. Nu ska jag gräva ner mig under täcket och lyssna på favoritlåten för tillfället.


back to reality

Söndag idag, och som om vädret kände på sig att min ledighet är slut så är det kyligare och molnigt ute. Imorgon är det tillbaka till posten, stiga upp klockan sex varje morgon. Jaja, det är ju Australien pengar alltihop.
Igår var mysigt på kvällen, vi spelade minigolf och sedan satte vi oss på Strandgatan en stund. Efter ett tag var jag så trött att jag knappt kunde hålla uppe ögonlocken, dags för sängen.

Hmm, jag känner mig lite som vädret idag. Ångestfylld, konstig. Jag borde vara glad. Så vad är fel egentligen?
Har i alla fall ett grymt jympapass och gymmande att se fram emot idag. Japp, man blir gladare av träning.


Jag längtar til Australien nu...







bilder från helgen


can you stop this pain?

ångeskänslor över allt och inget idag. Är det mig det är fel på? Hur kan man ha så svårt att släppa taget? Åååh jag blir galen på mig själv.

Alla är bakis idag utom jag. Så ingen orkar åka och bada. Får väl sitta på framsidan och sola och bli en blöt pöl.
Igår var fint också. Elvira->strandis->sand->max->hemcykling.
jag drack fler än en cider. fan.

jag vill att michael jackson ska leva!!!



FAN KOM TILLBAKA TILL JORDEN UNDEBARA MÄNNISKA!

this is it

Vaknat upp väldigt tidigt idag. Trots sänggång vid fyra. Asra vaknade också tidigt, nån måste lagt koffeintabletter i våra drinkar igår för jag hade bara lite huvudvärk. Well, inget klagande här.
Kvällen igår var fin, med dans och i slutet körde dom Michael Jackson-medley. Jag började nästan grina. Så nu har jag och A suttit ute och solat, lyssnat på MJ och sörjt lite.

Idag blir det BADA med Annahenrik och ikväll möjligtvis en cider på strandis. EN cider.

hmm här får ni en kul bild




p.s jag är bruuuuuun
lite grann

you only live once

WAZZAAAA

Sitter med Asra och dricker rosa drinkar. Jävligt klyshigt, men är inte sommaren en enda stor klysha? Jo. Ikväll blir det strandgatan och sedan lipz. Jag har på mig en ny rosa klänning. Den är rosa men inte rosa om ni förstår. Asra är snygg som vanligt. Ikväll ska jag dansa och vara lycklig. It's a state of mind,


you are not alone

Morgon morgon. Det fick bli joggingtur, jävla skitgymmet öppnade inte förrän 10. Jaja. Blev bara ca 4,5 km idag, segare än vanligt idag. Men anyways, idag blir ännu en underbar ledig dag med solning och sedan utgång ikväll! Först fördrinkar här, sedan strandis och till sist Lipz. Undrar ifall Lipz är kul på sommaren, det känns som ett vinterställe på nåt sätt. Jaja, kan nog bli mycket bra.

Jag vill inte börja jobba på måndag! Uuuäh. Sex veckor av brevbäring. Men nej, jag ska fan tänka positivt! Det är inte så farligt. Sex veckors slit, för att sedan ta sig till Australien!! Det är ju ganska värt det...'
 


Jag har upptäckt en sak hos mig själv, jag har lärt mig uppskatta saker mycket lättare nu. Det är fantastiskt att ha en familj att lita på, vänner som ställer upp och en värld av möjligheter. Hade jag varit född i Zimbabwe hade livet sett totalt annorlunda ut och jag hade kunnat offra allt för ett jobb på posten.
Jag ska bli fadder åt minst två barn så fort jag har en fast inkomst.

spending warm summerdays indoors

Nja, inte riktigt. Idag blev det överby med Anna&Henrik, råkade visst få med mig två klänningar och en väska. Hmm. Inget mer denna månaden nu, lovar.
Nu på kvällen har jag varit på Öresjö med Agnes, Berra och Johan. Det var hääärliga tider, spelade volleyboll och badade. Ja, dom badade. Jag har blivit en sån jävla badkruka! Fan alltså jag som hatade att sola och bara badade när jag var liten.

Nu blire tv och chill. Kanske blir en joggingtur imorn bitti istället för gymmet. Fast är det svalt imorn får det bli gymmet, f&s har sämst AC. Jaa, vilka problem man har.


              

Åååh dagens dåliga samvete: att jag fortfarande äter fisk. Lyckades sluta ett tag men fan, lax är för gott. Jag tycker det är fel egentligen. Och så ska jag börja byta ut mjölken mot sojamjölk. Dricker ju ändå bara mjölk i kaffet! Små förändringar är bättre än inget. För att bli hel-vegan skulle jag aldrig klara av, man måste hela tiden kolla innehållet i allt.
Meat is murder osv..


you're still not here with me

Gooodmorgon! Jag har som vanligt varit uppe en stund och hunnit avverka löpning 6 km innan frukost. Helt underbart as usual.
Jag är fortfarande jätteledsen för att Michael Jackson är död! Uuuäh, jag vill inte tro det- I hans testamente stod att arvet skulle gå till barnen, hans mamma och resten till välgörenhet... ååh tänk om fler var som honom.

Igår var jag, mamma, Anna och Asra på gardesanna och badade, myhyyyys. Haha vi gjorde sån där lek där man skriver i sanden vem man ska gifta sig med, och sen räknar man blablabla. Ja, anyways så ska jag gifta mig med Solomon Walker! Inte illa. Det är Morrissey's basist för er som är lite efter.






haha, jag skriver i sanden...

RSS 2.0