helgens bravader

Låter bilder tala för sig själva. Summering: Femton gratis shots, massor av glada och underbara arbetskompisar, mycket dans och väldigt mycket skratt. En tequila shot för mycket kanske men det var det värt...
En de bästa födelsedagarna nånsin!
.
Och såhär såg det ut dagen efter.... pizza var mitt första mål på 24 timmar, fan vad gott det var.

celebrationzzz

Jag fyller år idag och det är svensk-sommar-värme med strålande sol och man kan gå utan jacka. Hade världens bästa morgon med paketöppning och champagne. När man fyller år får man dricka champagne till frukost. Ikväll ska vi fira med att dricka massor (betoning på massor) av cocktails!

glad_tjej_90

dayzz off

Fredag ledigt - check
lordag ledigt - check
sondag ledigt - check!!!
TRE dagar i rad! Idag har vi shoppat en fin klanning at mig och atit lunch pa en pub bredvid mitt jobb. Hittade losgodis i en affar bredvid sa nu ar kvallen fixad!
Imorn fyller jag ar och inte sa lite heller. Fyller 21 och det ar ett gigantiskt firande har, tank 20-ars fest i Sverige. Jag kan ju inte vara samre, ta seden dit man kommer hette det ju. Sa imorn ska vi motas upp med folk fran mitt jobb och dansa pa borden!
Go shorty it's your birthday.

summertime, please hurry up


notering

Det absolut bästa vid slutet av kvällen på jobbet, när när vi har nästan stängt, alla stolar är uppe på borden och baren är skrubbad. Allt är gjort, måste bara bli av med de sista envisa fyllona. Fem-sex personer sitter utanför och håller fast i sin drink fast vi sagt att vi måste stänga nu. Dom sitter och trycker vid värmepelarana och låtsas att dom inte alls medvetet har sipprat på samma drink i en timme. DÅ går man fram, ler iskallt mot dom, och trycker på knappen som stänger av värmepelaren. Boom. Dom tittar på en som om man just släppt ner en atombomb.
- "Men, men... så kan du väl inte göra.."
-"Oj jag tror visst jag kunde det va"
Problem löst.
.
Nu ska jag soova!

lars olof

saknad.

This is it

Ibland känner jag enorm saknad. Saknad av Sverige, saknad av knäckebröd, saknad av mig knasiga hund, och saknad av min familj o vänner där hemma. Det är så galet att allting har gått så fort. Två år sedan jag åkte snart... Det känns som någon tryckte på snabbspola. Ändå kan jag inte tänka mig hur det skulle varit om jag aldrig åkte. Jag skulle inte vara samma person idag. Jag skulle inte ha lika mycket skinn på näsan, jag skulle antaglien ha hälften så mycket arbetserfarenhet men framför allt skulle jag aldrig träffat världens finaste människa Luke. Och nu vet jag inget annat liv än det livet med honom, allt på grund av att jag och Agnes bestämde oss för att gå ut och ta ett par öl just den kvällen.
.


oj

hade 10 fler besökare igår än normalt! 30 besökare, släng dig i väggen blondinbella!!

asos

Åh jag skulle kunna köpa allt på den hemsidan. Råkade, råkade klicka hem denna klänning... håller tummarna att den anländer innan min födelsedag. Annars får jag panik-shoppa på fredagen (oj vad hemskt det skulle vara!)
Detta är i alla fall min födelsedagspresent till mig själv, och belöning för att jag jobbade 42 timmar förra veckan inklusive ett 11-timmars pass.
Dessutom var den nedsatt från 94 dollar till 30, så nu har jag sparat 64 dollar! Vad ska jag göra för dom pengarna?
Nu ska jag till gymmet!

two years in pictures

'

happiness

Mår så himla bra idag. L gav en tidig födelsedagspresent till mig idag, medlemskap på ett gym! Var där förut och körde världens bästa pass, nu är jag så sjukt mör. Har inte tränat på gym sen i mars, ska bli så skönt att komma igång igen!
Jobbade till halv fyra imorses, underbart att vara ledig efter en sån natt.
Nu måste jag hämta tvätten (vad sa jag att jag gjorde på lediga dagar...) och sen blir det skype med Sverige!

vuxenliv

Jag har blivit vuxen. Jag hatar att erkänna det - men jag kan inte leva utan mitt kaffe, vill helst vakna tidigt även om jag jobbat sent för att göra det mesta av dagen, äter vitamintillskott varje dag, jag lever i ett seriöst sambo-förhållande och ägnar mina lediga dagar åt tvättning och städning.
Men det som ger flest vuxenpoäng är att jag för några veckor sedan bytte damsugarpåsen för första gången i mitt liv.
När fan hände det här kan man ju fråga sig. Sen att jag fyller 21 om två veckor ska vi inte tala om.
.
På plussidan kan jag vara hur ovuxen jag vill vilken dag som helst. Dansa och dricka tequila shots till fyra på morgonen, vråla Frank Sinatra på en skum kareokebar och äta choklad till frukost lunch o middag om jag känner för det. Och ingen kan säga något om det. Det är ganska fint att vara vuxen.
.
en gång var jag 17 och drack vin på en balkong i skogshöjden

min kväll,

Slappar gärnet, ledig. Har ändå handlat, joggat och storstädat idag så förtjänar lite slapp. Drack tre glas vin efter jobbet igår för jag kunde inte stå emot, sen sjöng jag kareoke.. Haha jag var ju inte ens full, tror jag var hög på livet igår kväll! Kul after work med mina galna arbetskompisar.
Nu ska jag ägna mig åt bridget jones och choklad..

as time goes by...

Slappar lite i sängen innan det är dags att bege sig till..... jobbeeettt!! Ikväll kommer bli längsta kvällen på länge, minst 11 timmar. Jävla rugbymatcher.. fruktar rugby vm något extremt!
Sprungit upp o ner för berget och handlat grönsaker idag. Det är något konstigt denna veckan, har råd att handla även fast det är slutet av veckan... för min kära mamma förde över pengar tidigare i veckan, min mamma är bäst. <3
.
Planerade massor inför min födelsedag förut också, ska äta medelhavsmat och dricka massa cocktails! Plus att jag har ansökt om att ha ledigt fredag-lördag-söndag. TRE dagar i rad. Det låter så magiskt. Åh jag kommer nog börja gråta av lycka tror jag.
Jag för ett par månader sedan på vår favoritpub!

förändring

Sitter i sängen och vill aldrig gå upp... Mår inte bra alls. Tungt huvud och snorig näsa. Ångrar så brutalt att jag tog ett par drinkar efter jobbet igår natt, fast jag lovat mig själv att vara totalt alkoholfri. Inte för att jag dricker speciellt mycket, men jag mår alltid så himla kasst i samband med detta. Blir deppig dagen efter och känner mig misslyckad.
Måste ta tag i mig själv lite nu.
Så nu ska jag sätta upp lite mål som jag ska uppnå.
-Inte dricka någon alkohol alls, fram tills min födelsedag.
-Sluta bry mig om skitsaker på jobbet. Det är ett skitjobb ändå och jag får knappt betalt. Det värsta som kan hända är att jag får sparken - och värre saker har ju hänt än att tvingas lämna ett jobb man hatar...
-Äta regelbundet - inga ursäkter.
- Spara 150 dollar varje vecka, även om jag bara jobbat 35 timmar.
- Träna ordentligt minst tre gånger i veckan, promenader varje dag.
- Leta nytt jobb...
.
Jag funderade seriöst på att ringa och sjukanmäla mig förut. Tanken på att göra något annat än ligga i sängen gör mig illamående. Men sen tänkte jag på vad som skulle hända om jag gjorde det, de skulle behöva ringa nån annan för att täcka mitt skift och någon skulle få offra sin lediga kväll. Åh jag hoppas det går så sjukt fort ikväll...
Notering: Jag har ALDRIG sjukanmält mig till ett jobb. Nånsin. Kanske när jag var 15 och delade ut tidningar på söndagsmorgnar, men aldrig på ett "riktigt" jobb. Annars har jag släpat mig till jobbet med feber, illamående, urinvägsinfektioner, baksmälla och magsmärtor. Till vilken nytta frågar man? Jag svarar; Ingen jävla aning.
.
Vet inte riktigt vad detta gick ut på men ibland är det skönt att skriva av sig. Nu ska jag återgå till sängen, har tre timmar på mig tills jag ska släpa mig upp.

love and peace

Ligger i sängen och slökollar på tv... Ledig dag! Helgen på jobbet var så otroligt jobbig att jag inte ens orkar gå in på det. Nåja nu är jag ledig. Har intervju på en annan irländsk pub imorgon... funderar på om jag ska offra min sovmorgon för det. Hur annorlunda kan det bli... Orkar jag börja om från början igen bara för att göra samma grej? Tror inte det.
Gick upp och sprang imorses och det var så sjukt härligt. Frisk skogsluft - finns inte mycket som slår det. 
Igår gick vi och såg Bridesmaids på bio, den var så sjukt rolig! Jag förväntade mig chick-flick kass film, men den var otroligt rolig.
Resten av denna dag blir mer slöande, hyra film och läsa tidningar. Denna vecka kan vi absolut inte spendera pengar på något mer än mat o hyra, L jobbade bara två skift förra veckan så vår redan tajta budget blir ännu tajtare. Nåja mer tid i soffan med tända ljus och hemma-middagar!
Wellington är fint på kvällen

RSS 2.0