heal the world

Jag behöver lite kärlek ikväll.

There are ways to get there.




Till er som vill må illa. Eller bara bli fascinerade.


Detta är det sjukaste jag sett. Denna ska jag titta på nästa gång jag blir godissugen.

Det är sjukt fascinerande enligt min mening. Att all denna gegga kan finnas i en por?! Det är inte ens äckligt, det är bara så jävla fascinerande.


31/8

Sista augusti nu! Känns inte alls sorgligt att vi går in i första höstmånaden, jag kan behöva lite höst innan vi drar till värme och bad!
Mysig dag hittills, powerwalkade/joggade med Agnes på morgonen, sedan åkte vi in till stan för att kika lite i affärer och en lång fika på Espresso house.
Sen ska vi mötas upp igen för ett medelpass på f&s, jag har inte varit på jympa på två månader så jag ser verkligen fram emot det! Blir lite enformigt att bara jogga och hänga på gymmet.

Imorgon kör vi grillkväll här! Det kommer bli mycket mysigt, jag längtar redan efter att få äta grillad majskolv och aubergine/champinjon-spett.





Jag när jag var Michael Jackson för en kväll.


sundays

Så var det söndag igen. Förstår inte riktigt hur man kan känna av det söndagsgråa när man är arbetslös och ledig resten av tiden ändå. Jag behöver ju inte känna ångesten över att gå tillbaka till jobbet imorn, jag kan dra med ett par kompisar till espressohouse och käka frukost, åka till gymmet tidigt, baka muffins, glo på Vänner hela dagen eller storstäda rummet. Haha, nu känns det bättre!

Blev ingen utgång igår, vi åkte och hyrde en säsong av Vänner och körde myskväll. Sen åkte vi till Hunneberg för älgsafari, JAG SÅG EN ÄLG!! OCH DEN VAR STOR! Jag är sjukt nöjd! Första gången jag sett en älg.
Coolt.

Måste ringa försäkringskassan imorn! Så, nu skrev jag det här så nu kommer jag ihåg det. Finns många fördelar med att ha en blogg.


Balmain / dior

Ikväll blir det minnsan Junkfest och förferre hos Escil! Jag kör nyktert, kan det vara kul tro? Let's see.

Och om jag fick den här klänningen skulle jag bli glad.


to do

Kvar att göra inför Australien:


-Få hem visumet i brevlådan

-Internationellt körkort, dock ej bestämt oss än men det vore nog praktiskt!

- Köpa ny snygg bikini. Betoning på snygg.

-SPARA PENGAR, leva fattigt!

-Ringa försäkringskassan så att vi slipper paya om man hamnar på sjukhus

-Fixa en stor rymlig väska att använda som handbagage

-TAGGA!


Birthday, lipz and so on

Skakade rompa igår på Lipz. Jag var sjukt trött redan halv ett. Så då blev det hemfärd.
Hade väldigt kul, hade nog egentligen roligast på Emmas innan. Kanske för att jag var som fullast då. Hmm.

Idag är jag så jävla godissugen att jag skulle kunna dö. Jag visste att jag inte skulle druckit igår, blir alltid så jävla sugen dagen efter. Hmmm. JAG FÅR INTE. NEEEJ.
Ååååh, en goidspåse med laktrisfudge, mörk choklad, dumle... DAMN YOU EVIL KARAMELLKUNGEN

en liten påse? ja.

jag älskar jonas gardell!


speachless

..that's how you make me feel.
Plötsligt slog det mig. Ett år utan din varma famn.
I will carry a little bit of your taste in my mouth with me.

Och idag är sista steget. Betala och göra visumet. Sedan är ALLT klart. Inget mer att tänka på (förutom vaccin mot svininfluensan hehe). Bara att åka...

You only live once.




Och just det, jag fyller år idag!
Go shorty, it's your birthday.


This is the year

För så känns det verkligen, den 29 september står vi på landvetter och vinkar av våra föräldrar, för att resa 25 timmar över hela jorden, till landet down under... Jag kan inte föreställa mig hur det kommer bli, men det känns skönt att vi bestämde oss för att köpa startpaketet trots allt, då har vi ju transfer från flygplatsen och fyra nätter på ett hostel i Sydney. Samt hjälp med leta jobb, lägenhet och andra praktiska saker som kontokort osv.

Jag hade tänkt att starta en ny blogg innan vi åker, som vi alla kan skriva på. Det vore väl nåt, inte minst för våra stackars föräldrar som säkert kommer vilja ha uppdateringar om vad som händer! Speciellt med tanke på att det kommer bli svårt att ha telefonkontakt.

Tre tjejer, i egen lägenhet, i Sydney. Är det såhär det känns att leva?

Trööött!

Herregud, what a day.
Först körde jag totalt slut på mig på gymmet. Höll på att ramla ihop på väg ut.
Sedan skulle vi fixa allt med startpaket + visum + flyg. Herrejävlar vad mycket krångel fram och tillbaka! Har suttit vid datorn och telefonen nästan hela dagen. Först lägger man på "japp det var nog allt, vi hörs sen puss hej". Sen kommer man på JÄVLAR jag måste ha personnummer eller JÄVLAR jag måste ha hennes address, och så har vi hållt på fram och tillbaka hela dagen.
Eftersom stackars Julia befinner sig i Brålanda har det varit lite svårt med kommunikationen.
Haha, japp nu verkar allt klaffa iaf, betalningen för startpaketet ska vi ta via telefon imorn och då måste vi även fixa passkopia. Sen är allt kirrat! Flyg är redan bokat och klart, 25 timmars resa, hur ska jag klara av det? Bara käka massa flygplansmat i ett dygn, blir till att ladda upp med flygplatsgodis redan på Landvetter!

Göteborg-Amsterdam-Hongkong-Sydney
(Hoppas man hinner se lite av Hongkong, vore ballt. Vi får titta noga genom fönstret eftersom vi bara stannar där 2 timmar...)

NU ska jag ta det lungt!!

BOKAT!

29 september lämnar vi svensk mark - på obestämd tid. Eller ja, åtminstone för ett år.
OVERKLIGT.
Att komma till Sydney för 8000 inklusive bagegskydd och avbeställningsskydd är förbannat bra. 3860 för startpaket plus visum.
NU KOMMER VI!


29.09.09

Det är datumet... SNART, SNART!!

Idag är dagen till stor del oplanerad, micket skönt kan jag tycka. Ska träna, men kan inte bestämma mig för om jag ska köra gym+jympa ikväll, eller dra till gymmet och köra ett ordentligt pass nu på morgonen. Det kryper alltid i mig på morgonen och jag vill iväg och röra på mig!
Japp, får bli gymmet ändå. Fin disukussion med mig själv. Som ni också nu tagit del av. Jag brukar faktiskt alltid diskutera med mig själv. Det bästa är att jag alltid vinner.

Jag fyller år i övermorgon!! Wooah. Egentligen skulle man dra Lipz. Men eftersom min detoxvecka (min egen variant av detox: inget socker, ingen alkohol, massa sömn) är igång för fullt kanske man borde skippa... men inte kan man väl sitta hemma när man fyller år? Eller?

19 jävla år. Är det ett helt år sen jag fyllde 18?? Oh fuck.


Jag och Anna på min 18årsdag.

godmorgon

Konstigt, fan vad konstigt det känns! Men allt kan ju inte stay the same för alltid?

Idag ska vi hur som helst boka startpaket, Working Holiday Sydney. Visum ska vi också försöka fixa idag. Det är helt sjukt. Det kommer bli så jävla underbart att dra härifrån, när Sverige börjar få vinter sticker vi iväg till sommaren på andra sidan jorden. Detta är vad jag kallar att leva!
Jag visste att jag skulle sticka nånstans efter gymnasiet. Paris var jag inne väldigt länge på, men allt eftersom verkade Sydney som en avlägsen dröm. Nu är det inte så avlägset längre!!


Jackson fever

Ååh, vilken bra kväll vi hade igår! Det var moonwalk i vardagsrummet, höga kickar och alla hade den obligatoriska silverhandsken! Fast det väckte lite MJ-sorg hos mig igen..
Vi åkte till Meza och Sand efter förfesten hos mig, där spelade dom flera Jackson-låtar bara för oss! Woah.



TAGGA NU!



Don't stop til you get enough!

honey, you know where to find me

Lördag morgon, alltid något speciellt med lördagsmornar, även om man varit "ledig" resten av veckan. Kommer bli en mycket bra dag, Australienplanering med flickorna, fixa och dona inför partyt ikväll, tagga som fan, och sedan kommer alla Jackson's hit - även en efterlängtad Dääävid Johansson! Vi var och kommer alltid vara snyggaste balparet ever. No question.




Men allra först ska jag ge mig ut och få dagens kick av motion i det fina vädret! Idag blir det nog lågintensivt i form av powerwalk/jogging i en timme. PUSSS!

dude?!

Suttit på strandgatan en sväng nu på kvällen med Agnes, Julia, Berra & gänget. Myspys.
Sedan började jag få svullo-mage och åkte hem. Det är inte kul. Alltså, om jag dricker kaffe sent på kvällen så säger min mage STOPP och blåser upp sig och jag kan inte ens få på mig mina jeans. Allvarligt. Så nu ligger jag här med min gravidmage och undrar varför jag var tvungen att dricka kaffe för innan strandgatan.
Det är konstigt hur det kan ändra sig över dagen - imorses efter gymmet kände jag mig tight som fään, och nu känner jag att jag och Michael Moore har ungefär samma kroppsomfång.

Bara att bädda ner sig och försöka tänka bort värken. Fast lite kul är det allt, kollade in mig själv i spegeln när jag fått av mig strumpbyxorna, haha JÄVLAR! Är det så jag kommer se ut när jag är gravid? Coolt.


Men glöm för guds skull inte tagga inför imorn!!


Jag, innan jag gick hemifrån och innan svullomagen sagt sitt..

Stranded in this spooky town

Idag har jag varit himla effektiv. Rastat hunden x2, gymmat arslet av mig, handlat, gjort cheesecake inför imorn, städat rummet, dushat och umgåtts lite med Anna&Henrik som var här en stund. Nu sitter jag parkerad i sängen med Kings of Leon genom högtalarna.




Imorn är det  Michael Jacksonparty hos mig! Får ju absolut inte missas. Min outfit är så jävla grym, jag kommer vara Michael ut i fingertopparna! Det kommer bjudas på cheesecake och annat tilltugg, MJ kommer pumpas ut genom högtalarna och vi kommer moonwalka our asses off!

DON'T MISS
PUSS

Updt;

Ååååh, härliga känsla! Underbara kaffe + gröt när man kommer in! Livet är fint ibland.
Snart blir det bad!


Push it!

Klockan är åtta, kaffe och äpple i magen, 5km:aren väntar. Nu kör vi!!
Jag ska springa som aldrig förr.

Burn that fat off

Haha, oj oj jag hoppade upp på vågen förut. Det märks att jag inte kan äta vad jag vill när jag inte jobbar på posten och rör på mig 3-4 timmar varje dag. INGET MER JÄVLA GODIS PÅ VARDAGARNA NU, Maria! Helvete vad svårt det ska vara när man väl börjat.

Hrrm nog för att jag pendlar i vikt ofta men jag vill helst stanna på samma plats. Tycker inte om att gå varken upp eller ner, jag är snygg vid en viss vikt kan man inte bara få pausa den? Dumma ämnesomsättning.

Jaja träning och mindre godis. Kul med hjul.

Asra flyttar till Lund imorn. PUSS PÅ DIG SNUTTIS JAG KOMMER SAKNA DIG UTAV BARA HELVETE !
Asra är en av världens mest fantastiska personer. Hon har fått ett pris för en uppsats, hon var bäst i hela Sverige så hon vann 7000 spän. Hon är omtänksam och är alltid mån om att hennes nära och kära har det bra. Hon är helt fantastisk.
Lund kan skatta sig lyckligt.


Bananglass

Dagens lunch / mellanmål / whatever blev världens godaste gojs.
Skiva en banan, mosa ihop lite, in i frysen en dryg timme, rör ihop kakao och lite honung med bananen till en kletsmet. Frys lite till. Ät. Drick varm choklad till!


please just give in to me

Och jag vet inte riktigt vad det beror på.

Det är soligt ute idag. Fast det blåser. Hur kommer det sig att det alltid blåser från samma håll förresten??

Snart åker vi till Australien, tänker föreslå för mina söta vänner att vi bokar nu till helgen, så att man kan ha ett fast datum att se fram emot. Antagligen blir det den 29:e september, lite mer än en månad. Den största utmaningen fram tills dess blir nog att inte göra av med så mycket pengar. Man vill ju fortfarande leva, speciellt när man är arbetslös. Kommer ju deppa ihop om det enda kreativa man kan göra är att dricka kaffe i varandras kök.
 Vi måste typ göra en lista vad man kan göra som arbetslös och förbjuden att röra sina sparpengar Agnes!

Det kommer bli en magisk känsla när vi står där på Landvetter och vinkar hejdå till våra föräldrar. Man lämnar allt bakom sig och framför sig finns bara tomma sidor. Som kanske kommer fyllas med pengaångest och problem med att hitta jobb, men i så fall så har vi alltid varandra, och vi gjorde det i alla fall, gav det ett försök.

Eller så blir det alldeles fantastiskt. Vi får tag på en hyfsad lägenhet fort, alla får jobb efter inte allt för lång tid och vi kan börja leva. Gå i affärer och fika på mysiga caféer, promenera i parkerna, sola på stranden, gå ut och dansa fram till solen gått upp för länge sen.

JAG LÄNGTAR!


(har blivit förbannat blond)

pure beauty

Om jag fick byta utseende så skulle jag välja att se ut som Kate i Titanic eller Nicole i Cold Mountain. Kvinnlig perfektion.




I never need to catch my breath, babe




nu ska jag till gymmet, underbart att få gå dit tidigt, när man är leeedig! Nu ska vi tajtas upp och tonas lite. Har redan fixat smoothielunchen.

Ledigheten

Wihi, imorn är jag ledig fast det är måndag! TJOPP



party som vanligt. Julia är söt.

Regn och varm choklad

Är inne på min andra kopp varm choklad och lyssnar på regnet. Låter himla mysigt jag vet. Igår var en väldigt fin kväll, vi satt först hemma hos Agnes och drack lite, sedan gick vi till Backstage (där vi blev utslängda, hrrm), sen strandis och till sist Sand för lite rumpskakning. När vi var utshejkade var det dags att åka hem och krypa ner i sängen och varm famn.

Idag har jag legat i sängen hela dagen och kollat The Hills, druckit varm choklad som nämnt och haft lite lyckokänslor i kroppen. Idag var det först prat om utgång igen, men nu verkade som de flesta kommit på andra tankar. Även jag. Ska hur som helst dra mig till Agnes om ett par timmar för att ta reda på vad vi är sugna på egentligen! Ciaaooo


we are the pretty ones

SISTA DAGEN PÅ POSTEN ÄR GJORD
OCH DET VAR 12 BEHÅLLARE MED B-POST TILL PÅ MÅNDAG
- ja jag är skadeglad, förlåt! Detta plus IKEAkataloger och reklam! Stackars er postisar på måndag... MEN JAG ÄR LEDIG FRAM TILL AUSSIELAND!!
PUSSS
IKVÄLL SKA JAG VARA FULL

En liten summering, lite i förskott

Imorgon är min sista dag på posten. För denna sommar, men även för iår. (Om jag inte blir inringd nästa vecka dvs). Känner mig mycket färdig med das post just nu.
Så för att fira detta ska jag sammanfatta min postensommar:

Värsta dagarna: Första fredagen jag körde allt själv - då det spöregnade hela dagen. Grät bokstavligen talat av frustration och ångest. Samt "elräkningsdagen", dagen då alla elräkningar kom. Ni kan ju räkna ut själva, alla använder ju elektricitet. Jag kom in från turen 15.00.
Även idag kvalar in bland de värsta, började kl 6 och fick äntligen kasta mig hem 13.30, efter sjukt mycket post och reklam.

Bästa dagarna: Onsdagen för tre veckor sen, det var helt sinnes lite post. Var klar 11.20 med postturen, fick gå hem 12.
Tror även att morgondagen kommer kvala in som en av de bästa dagarna, eftersom det är sista daaagen!!

Sist men inte minst, när frukostserveringen var igång klagar man inte! För 15 spänn om dagen får du välja och vraka bland världens frukostbuffé med olika musli, bröd, ägg, juice osv. Detta är tyvär bara två veckor av de sex jag jobbat.

Värsta, i övrigt: Folks jävla kommentarer. Hela tiden. Deras behov av att småprata med brevbäraren. Bara för att jag är brevbärare är jag inte din privata klagomur eller kallpratskompis. Helst av allt vill man oftast fräsa:håll käft, jag har en dålig dag på jobbet. Men istället log man och svarar; Hehe, ja idag är det bara räkningar och reklam!
Värst är verkligen folk som tror att man har allt i huvudet. Att brevbäraren vet exakt var alla bor, på vilken gata och hur länge de bott där. Jag säger: ring posten nästa gång och fråga dom som faktiskt kan!!

nu har jag fått ur mig lite. Imorn ska jag och syster sitta på altanen och dricka allt som är starkt och fira! Tjopp.

Spam; Christian Bale

Christian Bale. Inga problem.



Om ni inte ens blev lite sugna nu är ni antagligen gay. Bale my man.


tröötttt

Vet inte varför jag är så jävla trött idag, fick hjälp med alla lägenheterna. Var visserligen precis inne i tid ändå, mycket post idag. Känns som att man alltid lyckas jobba en vecka för mycket. Det är två enstaka dagar kvar, hur kan det kännas så jobbigt? Jag har ju fixar fem och en halv hittills.

Tänkte träna lite idag igen egentligen, men det kan ju faktiskt vänta tills imorn. Ska nog ha mysdag idag med filmer och coke. Det åskar ju.

Tuesday, bloody tuesday

Ciao ciao. Varit ett par fina dagar lately. Mycket mys. Igår var filmkväll igen, Machinist. Jehevla bra I gotta say. Christian Bale som paraonoid anoerxiakille. Fast han var typ fortfarande snygg.

Tre dagar kvar på posten nu. Håll ut, Maria. Håll ut. 

 När jag är sur på jobbet, tex när det är mycket post, regn och allt känns allmänt pissigt - då brukar jag göra om all post i huvudet så att jag sätter "Bög" framför alla brev. Står det tillexempel Bravida på ett brev så brukar jag tänka BögBravida.
Förra och denna veckan gjorde jag om alla Posttidninng B till Posttidning Bög. Det gjorde det lite lättare. "Hej, jag jag fick en BögPosttidnning i brevlådan idag"
Kul kan man verkligen ha det.

Idag ska jag träna. Sen sova antagligen. Snart är jag fri och syster och jag ska dricka champagne på fredag to celebrate.


Stay for me

Jag lovar, den här gången ska jag inte tänka. Jag ska bara blunda och let go. Ska inte hålla tillbaka på nåt, det som händer det händer. Ja.


Har varit en fin söndag, bara lite söndagsångest. Fikat och promenerat med syster, tränat en sväng och träffat Angie, Emelie och Brandes en stund på kvällen. Imorn är måndag, sista jobbveckan!!

And I just couldn't go back to sleep again.


I can't take my mind off you


Börjar söndagen såhär ungefär.

det blir lite svårt, bara

.. när du basically svävar och allt bara är förbannat underbart. När du aldrig vill att dagen ska ta slut. För du vet att någon gång, ganska snart, kommer detta vara över eftersom vi kommer befinna oss på olika sidor av jorden.

Ska inte tänka på det alls, förrän i slutet av september. Alls.

Lördag

Idag blir det kusten och biorio, fint. Det blev lite sensommar värme!
Påminn mig om att jag måste banta en timme eller två innan också!

Kolla hur långt hår jag har fått! Notera även blondheten.

It's the weekend baby!

Jaaa, det är fredag, det är varmt och jag fick gå hem tidigt! Whooop!
Igår var en mycket fin dag, badade (!!!) och solade, åt glass, hyrde film och myste. Lyckades utnyttja dagen igår, och ignorera att jag var trött efter jobbet. Härligt.
Den här helgen kommer bli så jävla skön, och den kommer framför allt att sammanfattas med ett ord; SOVA! Inget supande denna helg alltså. Idag står kort, kort springtur på schemat, och sedan träffa Anna för att fira henne lite granna. Sötan som nyss fyllt år.

Imorses vid frukostrasten bjöds det på tårta, fyra olika, bra start på helgen måste jag säga! Jag tog självklart den med maräng i, jag hatar "vuxen"-tårtor med marsipan och typ sylt. Jag vill ha massa maränger, choklad och godis i min tårta. Socker kan man också uttrycka det som.

Ikväll ska jag pallra mig tidigt hem från Anna och försöka komma ikapp med sömnen ordentligt. Fan, jag längtar nästan tills jag får slockna... hehe. Imorn blir det kusten med myssällskap och sen bio-rio - sommaren med Göran verkar ju fett bra!


Tååårtaaa! Schwarzwald är nog fan den godaste. Utom den mamma gjorde när jag var liten vid födelsedagar, då var det maräng, maraboubitar, chokladsås och nonstop för hele slanten.

Hmm, ska nog försöka vara uppe en liten stund ikväll ändå. Jag ska se på Titanic.
Jag anser att så som Kate W ser ut i Titanic är den perfekta Kvinnan, oooh tänk om man fick ha långt rött ostyrigt fylligt hår och vara allmänt superhet.

                                         






























Mitt-i-veckan

ALLTSÅ FYFAN VILKEN JÄVLA BÖGONSDAG DET HAR VARIT!!!!!


sådär. Nu har jag fått ur mig det. Är. Så. Trött. På. Jobbet.

Det är fan två månader sen vi tog studenten... helt sjukt. Det går sinnesfort alltihopa, snart är jag 19 och snart åker vi till Australien. Jag vill så gärna vara rik och shoppa och göra massa roliga saker på helgerna, men jag kan verkligen inte. Måste spara varenda litet öre till Aus. Sucks.

Alltså, jag är sjukt träningssugen nu. Ska till gymmet eller springa sen, har inte riktigt besämt mig än. Ska fan försöka ha godisstopp nu också, innan jag förvandlas till The Blob eller nåt. Ordning skare bli på mig! Fast det är ju fredag snart... då får man väl? He.

Nej nu ska jag ner och baka såna här. pöss.


Uppdatering:

Nu sitter jag i soffan med detta som sällskap. Ja, imorn börjar vi med salladerna. Lovar. Beach 2020 here I come!


puh.

Ush, hade helvetesdagen på jobbet idag. Men nu är den slut.
Sjukt trött, tänker inte göra något ansträngande idag i alla fall.

Hej, jag vill ha dig.

Varför ska jag alltid? Seriöst, när man äntligen fått pirrkänslor i hela kroppen vet man att det är tidsbegränsat, att snart kanske det blir jobbiga hejdå och så vidare. Skit.

Nån som kan ge bra förslag på film att se ikväll? Åh, såna här dagar önskar man att man inte redan sett Buffalo 66 5 gånger...

can you feel it?

It's in the air!

Måndag, måndag, måndag... måndagar alltså. Inte favoriten. Reklam idag, tjock reklam. Regn. När vi skulle cykla till jobbet imorses upptäckte jag att det var punktering på min cykel, fick väcka mamma och leta efter hennes cykelnyckel. Blev lite sena. Sedan i slutet av postturen fick jag RÅPUNKA på postcykeln också! FET JÄVLA PUNKTERING SNACKAR VI, alltså hela hjulet var kapput. Fick ringa och ca en kvart senare kom en postbil med en ny cykel, det är något som funkar på posten i alla fall..

Jaja, varit på gymmet idag och hurtat mig. Städat rummet och tänt rökelse. Ikväll blir det Simpsonsmaraton med mysigt sällskap.


true love way

Jag har lite söndagsångest. Men ändå är det något varmt som fyller mig, det bara bubblar upp i hela min kropp. Jag är, vad man nu säger, lycklig? Ja. Det är jag nog. Jag känner längtan, jag känner ångest om det går för lång tid mellan våra samtal, jag tänker fina fina tankar och när mobilen piper då skulle jag kunna hoppa två meter i luften.

eftersom jag inte kan äta något utan att min mage svälls upp som en ballong så får jag väl vänta med den där laxen, ta en promenad med hög musik i öronen.



It's a hard part, but the true love way

oj herregud.

Nu lovar jag att detta var sista festhelgen på ett tag. Mådde verkligen dåligt igår natt, inte för att jag blivit för full - jag kände mig nästan nykter - men mådde illa och hade frossa. Tror det kan vara lite för mycket alkohol över huvud taget det senaste. Nästa helg får det bli bio eller liknande.
Togafesten igår var mycket fin dock!


TOGA IKVÄLL!!

NU JÄVLAR BLIRE TOGA


dramaqueens

Fest igår. Vaknade idag, inte alls bakis. Fast jag somnade full och illamående. Hmm. Har nog börjat vänja mig vid det way too much.
Är inne på mitt femte Sex and the city avsnitt och funderar lite över gårkvällen, livet as it is right now, vad jag vill. Jag tror att så fort något blir tillgängligt så blir det lite för säkert, lite för tråkigt. Men så fort du får ett wake-up call att det kan försvinna när som helst - då inser du hur mycket du vill ha det, hur mycket det är värt. Då vill du ta tag i det, hålla om, krama och känna att det för en gångs skull inte är något tillfälligt, det kanske är något som kommer betyda något även i morgonljuset.
Då känner du att du inte bara lever för ikväll, du lever även morgonen efter - även om ditt huvud är så tungt att du knappt orkar bära det. Då finns det där för att hjälpa dig hålla uppe det, och kanske hämta lite vatten åt dig.




RSS 2.0