tuesdayzz

Äntligen sol! Pallrade mig ut på en springtur, smörjde in mig med brun-utan-sol-hudkräm och låtsades att det var sommar. Även fast det var snö på bergstopparna!
.
Nu måste jag väl gör mig iordning, börjar jobba om 45 min. Fan, i mitt nästa liv ska jag bli en säl! 

rain...

Gaaah jag blir så TRÖTT på regnet!! Ja, jag är svensk ända in i själen som klagar på vädret. Men fan. Det pissregnar, blåser isvindar och det känns som man är på mt everest ungefär. Igår började jag inte jobbet förrän sju på kvällen och jag lämnade inte lägenheten förrän 18,45 för första gången på hela dagen. Det såg ut så här ungefär;
.
I onsdags var det finare, när vi gick två timmar tills vi kom till sälarna!!
.
.
.
.
.
.
.
Ja, sälarna brydde sig inte speciellt mycket om man bara stod ett par meter ifrån. Bara latade sig i solen och ibland nös de till, välidigt sött.
Jag vill ha en säl när jag blir stor.

I can't remember if i cried, but something touched me deep inside

Allt jag egentligen vill är att dricka Xider på strandgatan... Lite så ikväll.
såg ut nåt såhär härom kvällen innan vi gick till mitt jobb för att dricka öl med irländarna.

iajtfoijkldjfklds

Ååh ibland vill jag bara dränka mig i en vattenpöl. Ge upp mitt jobb som bartender och sälja gräs på gatan. Då kanske man i alla fall inte behövde jobba nio timmar utan rast och utan mat på tolv timmar. Eh
NU SKA JAG SOVA SÅ SJUKT GÖTT

we are the pretty ones

And we really don't give a damn.
.
Måndag och utvilad Maria för en gångs skull. Börjar jobbet om två timmar, har en lunch i magen och kan bara dega i sängen. Jag och L gick uppför berget idag för att få lite motion, och jag ramlade och skrapade upp knät. Två hål i träningsbyxorna blev det också. Precis som när man var liten, jag hade glömt hur ont skrapsår gör. Nu har jag plåster på knät, inte bamseplåster men ändå.
.
Denna bild är för nästan exakt två och ett halvt år sedan. Håret var brunrött, förväntningarna var höga, byrålådan var en enda stor skrynklig röra och musiken var på högsta volym. Vem sa att man blir visare med åren?
.
But that's just a part of it,

varm choklaaad

Dricker varm choklad efter mitt första mål mat på ca 32 timmar. Oops. Så går det när man blir övertalad av diverse arbetskompisar att följa med ut på ett par öl.
Ska sova så jävla skönt inatt. Börjar inte förrän fem så ska väl sova till typ halv fem...
eehhh fråga inte

it must be love

nu ska jag släpa mitt sjuka arsle till jobbet... eh. Fredag-lördag-söndag är absolut värsta dagarna i veckan. Har nog inte många som håller med mig.

photos, direkt från livet


- kan jag få en puss...
- ska bara ta kort
åt middag på indisk restaurang, innan jag fick sån splitter huvudvärk att jag bara ville gråta

day off

Ledig! Idag och imorn. Så otroligt underbart. L är iväg på arbetsintervju för han letar annat jobb så jag ligger kvar i sängen och gottar mig lite.. Verkar bli en ganska grå dag med regn men vad gör det! Blir bio ikväll (Harry Potter om vi får ta i biljetter) och middag nånstans. Life is goooood!
.
.
Även fast vinter är mysigt och så, så längtar jag till sommaren något otroligt. Till lata stranddagar och långa varma kvällar. Fiji var inte fel alltså...

tisdag

Tisdag, jobbdag. Börjar dock inte förrän sju ikväll och det suuger för nu har jag massa dötid att ha ihjäl. Fast egentligen spelar det ingen roll för jag har TVÅ dagars ledighet I RAD denna vecka. Dessutom är L ledig på samma dagar! Så efter jobbet ikväll ska jag tvinga honom att se på film och stanna uppe hela natten. Även fast jag alltid snarkar halvägs in i filmen... Har jag hört.
Idag har jag hunnit med springa (okej, jogga) uppför berget, handlat hårborste och nya jobbskor, och hämtat min nya mascara på posten. Duktigt. Nu ska jag bara städa också... När jag blir stor ska jag ha en hushållerska som lagar god och nyttig mat, städar och tvättar.
När vi var ute och gick bland de fina husen i söndags, hittade jag detta vid en ingång. Rika människor är läskiga.

tiredness

Jag vill bara sova, hela tiden. Hade slappdag igår med L, åkte ut till andra sidan Wellington och tittade på utsikten. Man kan se över till sydön! Sen såg vi på film på kvällen innan jag slocknade och sov tills 12 idag.
Ledsen och trött idag, jag är så jävla rädd att hemska saker ska hända min familj eller vänner medans jag är på andra sidan jorden. Tänker på min pappa idag och är tacksam över att han är okej.

regn, regn och mera regn

Regnet verkligen piskar mot rutan och det blåser så hela byggnaden svajar. Nästan. Dagen har varit ganska seg, köpt lite nödvändigheter, hyrt film och varit på en springtur. Är väldigt, väldigt trött på detta väder nu. Man blåser bort så fort man går utanför dörren. Och så detta eviga regn. Skynda på sommaren!!
Första lediga dagen på sju dagar, välbehövligt må jag säga. Ska spendera resten av denna kväll med filmer, The sims 2 (!!) och senaste numret av Cleo.
L vann en tävling i butiken runt hörnet, kredit för vårt mobila bredband. Ballt.
.
Det var kallt och blåsigt på väg till affären, jag var lika olycklig som jag ser ut. Sen fick jag en puss då blev jag glad igen.

winter

Det är kallt ute! Alltså, mössa-vantar kallt. Såg snö uppe på de högsta bergen förut!
Var med om min första jordbävning förut. Jag stod och lagade mat, L var på jobbet. Det skakade till riktigt jävla rejält och lite småsaker ramlade ner från hyllorna. Den var tydligen större än den hemska jordbävningen i christchurch i februari, men mycket djupare och alltså inte lika allvarlig. Sjukt läskigt var det i alla fall..Särskilt eftersom jag var ensam hemma.
Känns tryggt att vi antagligen kommer styra mot Sverige i april..Trygga, jordbävningsfria Sverige!

missing

Jag saknar Julia väldigt mycket. Att göra Sydney osäkert med henne en fredagskväll, oslabart.
.
Nu ska jag till jobbet, skräll va! Eh. Fast jag får dricka oändligt med kaffe och varm choklad. Från en riktig espresso maskin såklart! (Är grovt kaffeberoende igen, skulle kunna dricka 10 koppar om dagen. Håller mig dock till tre...)

i was going for a drink or two

Upp klockan halv åtta imorses för att knalla till jobbet. Efter att vi sänkte diverse Murphy's igårkväll på mitt jobb. Det var nog inte det smartaste beslutet jag tagit i mitt liv. Speciellt eftersom det var helt fullt med folk på frukosten imorses, hade inte ens tid att dricka kaffe. Visserligen var chefen som öppnade också väldigt bakis med tanke på att han drack med oss igårkväll! Slocknade när jag kom hem och vaknade först när L kom hem halv tio, haha. Nåja imorgon har jag sovmorgon och ska sova uuut.
En springtur är jag nog skyldig min stackars kropp också...
såhär såg jag ut när väckaklockan ringde imorses, typ.

RSS 2.0