goodbye-new-zealand

Efter ett ar ar det dags att saga adjo. Det har varit ett fantastiskt ar. Tiden gar alldeles for fort ar ju en sak som ar saker. Sen att de senaste dagarna har varit soliga och underbara gor det inte lattare att lamna! Jag blev ganska rejalt blodig nar vi var nere vid hamnen en sista gang forut. En sista magisk solnedgang vid Wellington harbour.
imorn bar det av till staden dar allt borjade, Sydney! Tva veckor till svea land!!
so long

feels like yesterday

Jag har angest. Hade sa underbart roligt pa min hejda fest pa jobbet igar, blev nagra tarar och mycket skratt. Fick fin present, och drack helt gratis haha. Sjong och skalade tidigt in pa morgonen.
Angest over att man alltid behover lamna de underbara manniskor man traffar nar man ar ute och reser sahar.
I'll always remember those nights


uah.

Alltså, varför utsätter jag mig för det här? Haha. Så fort det går två veckor efter en rejäl utekväll så kommer nästa och då undrar man varföööörrr... Nåja hade fruktansvärt kul i alla fall. Sen har vi bara fem dagar kvar i Wellington!!
Nu ska jag till jobbet, gud hjälp mig.
.
she took my heart, I think she took my soul.

six/minutes

Det är precis sex minuter kvar på detta dygn. Ligger i sängen (tillgång till internet, aaaah) och lyssnar på regnet utanför. Helt okej.
Imorgon ska jag dricka kaffe med bästa Jenna för sedan åker dom vidare norrut. Så jäkla typiskt, dom kommer vara i Thailand en vecka efter att vi åker därifrån! Typiskt. Fast å andra sidan hade vi nog dansat för mycket för vårt eget bästa.
Sen blir det jobb resten av helgen, och min hejdå-fest på måndag. Jag ska göra sangria tror jag. Mohaha.
I lördags. Fan, jag ser vuxen ut. Gör jag? Panik.
Vi hade vår första och sista fest i Edward i lördags förresten, alla fyra som var där. Det var kul. Men en liten studio appartment är för litet för fest, liten eller stor. .
.
.
I'll have a glass of champagne with breakfast please.
.....?
I'm lactose intolerant!

argh

Sitter pa internet cafe och surar lite. Pengarna rykte ivag over 24 timmar. Betala for lakarbesok (gaaaahhhh varfor kan inte urinvagsinfektioner och annat bara VANTA tills jag ar i sverige och inte behover betala en arslon for tio minuter med en lakare???) och for att skicka massa saker till Sverige. Maste forsoka se det fran det ljusa sidan, nu kommer min vaska vara mycket lattare att slapa runt i Sydney och Thailand.
Ledig idag igen, jobbar bara fyra dagar denna vecka vilket suger, hade garna jobbat aset av mig nu det sista. Tjana de sista dollarna. Eh jaja.
En vecka tills vi ska ata The last supper, pa mexikansk restaurang och sen dricka massa sangria. Sista kvallen i Welly.
Stolt over mig sjalv att jag fick tummen ur och stadade badrummet, skrubbat mikron och dammsugit idag. Ta det bit for bit sa att vi inte behover cp-stada pa sista dagen. Dessutom gick jag till gymmet ocksa. Klapp klapp.
Nar jag kommer till Sverige kommer jag vara brun, fattig, arbetslos och antagligen lite lugnare i sjalen. Kanske lar mig meditera i Thailand till och med. Skulle jag behova tror jag.
Kanner att jag slosar bort denna kvall nar jag kunde jobbat istallet!! Men naaaah, dom maste trana upp nya tjejen. Snyft.
Herraa nu ska jag forsoka ha rad att kopa ett appela.

under the moonlight

everyone noticed,
everyone has seen the signs
I've always been known to cross lines

monday morning/night

Vaknade vid tolv, gick inte upp förrän halv två. Åt "frukost" och sen blev det gymmet. Sen var det dags för stonegrillll eftersom det är måndag, fast när vi kom dit var det slut. Helt sjukt hur fort dom säljer slut. Nåja åt en fin sallad och sen gick vi hem och kikade på blood diamond, alltid lika bra.
Dagen går väääldigt fort när man stiger upp halv två. Fast jag var ganska slut efter helgens bravader, paddys day i lördags och sen jobbade jag ju igår fast jag var sjukt trött. Slocknade.
Denna vecka SKA jag gå till posten och se hur mycket det kostar att skicka en box med saker till Sverige. Måste ta tag i detta nu. Kan ju inte semestra i Sydney och Thailand med alla mina grejer i resväkan, vill endast ha shorts och linnen där tack!
Imorn är jag leeedig igen woah. Ännu en lugn dag, ska gymma och försöka hinna till stonegrill denna gången! Ciaoooo
Såhär såg det ut i lördags, med några av de bästa från JJ's! Ahhh good times.

night at the movies

Vi gick på My week mith Marilyn ikväll. Den var jättebra! Liksom, inget mästervärk men underhållande. Perfekt när man inte vet vad man känner för att se. Michelle Williams är sjukt vacker och begåvad dessutom.
Var ledig idag. Sprang en runda imorses, sen kollade jag på Sex and the city i två timmar, begav mig ut i solen för att shoppa, köpte ännu fler smycken, sen kom jag hem och åt soppa, sen somnade jag i en kvart och vaknade med dreggel på kudden. Sov inte alls bra igår natt nämligen, jag klarar verkligen inte tidiga morgnar längre. Väcktes när L gick till jobbet och kunde inte somna om. Nåjaaa ska sova bra inatt tror jag. Om inte en lurkandes urinvägsinfektion bestämmer sig för att blossa ut och hålla mig vaken hela natten...
hahahahahaha jag dör.

life's a party, let's crash it

SESSION! (Ska sägas med ilsk irländsk dialekt) för på lördag är det st patricks day och jag är l-e-d-i-g! Alla från jj's är tillbaka i Wellington och vi ska PÅ't! Fan vad laddad jag är. Ligger i sängen och lyssnar på irländsk musik och minns slavarbetet på jj's. Good times! Så på lördag ska jag & L äta pannkakor till frukost, njuta av det fina vädret (ta i trä,) sedan dricka ett par jugs med cider och ta på oss nåt grönt och sen dricka murphy's som om det inte finns någon morgondag! TVÅ VECKOR KVAR!
Är ledig morn dessutom. Åh det är fint att leva ibland.
sist vi gick hårt... när jag fyllde 21. shit jag fyller 22 i år. Vad hände med att stanna vid 20 :(

coffeeeeee

kaffe beroendet ar ganska patagligt. om tva och en halv vecka aker vi harifran.
det ar fint vader i wellington idag.
ar sa otroligt trott av nagon anledning, vill bara sova. gaaaahhh.
total blogg torka, varfor skriver jag da?
bra fraga.

Pink skies and loved ones

Soon, oh so soon.
fatso doggy and pretty kitty,
soon!!

it's all a lie

vem lyssnar på gyllene tider 2012? Maria gör.
helt seriöst NU ska jag sova.
KING OF SAND haha gayest song name ever
if we're gonna make love, we're gonna make love to buddy holly (nu snackar vi lyrics)
NATTI HEJDÅ

nightiiimee... daytime!

oooh. jag skrattar på mig.
har precis tryckt i mig ost o kex (ja mer ost än kex), jordnötter och en rostad macka. Känns bra innan man ska sova. och tre cider på det.
någon har sönderspammat min blogg, ja det var ju kul. Thank you for your honesty, now fuck off and die.
helt seriöst. TRE VECKOR KVAR I WELLYWOOD. TRE JÄVLA VECKOR. Vart tog åren vägen? Jag är 21 och jag säger redan såna saker. TVÅ OCH ETT HALVT ÅR SEN JAG ÅKTE HEMIFRÅN SKJUT MIG NU OM DET ALLTID SKA GÅ SÅHÄR JÄVLA SNABBT
caps lock ooppps.
night.
"are you coming back soon?"
"even if I have to walk every mile on my knees"

night

natten. jag älskar natten. att gå hem och lyssna på damien rice, vad mer kan man begära?
jag vill åka till sverige och gosa med valle.
får uppdatera när jag inte ska sova.

parteh/day/off

Okej så helgen var fylld med jobb och fest. I lördags efter jobbet så gick vi hem till en på jobbets nya hus, och drack öl och skrattade. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Sista gången jag kollade på klockan var den halv sju på morgonen och sen somnade jag raklång på en soffa. Det var absolut inte meningen men den var så himla bekväm... fick förklara mig för en mindre impad pojkvän och sen äta chips hela dagen.
Idag var jag ledig och vi åt stone grill på kvällen. Bästa. Tränade även idag, tre dagar sen sist. Meh vem bryr sig.
Sen ska jag jobba varje dag resten av veckan, klagar inte behöver pengar. Spara spara sparraaaaaa.
sist vi åt stone grill. Jag åt halloumi som vanligt, och drack spy valley vin. Alltså, det godaste någonsin.

utan dina andetag

Lyssnar på kent och taggar SWEDEN. Så som man säger här.
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu
Helt seriöst kommer jag palla? Det är frågan det.
Nu ska jag sova. Tror jag. Varför ska det vara såhär svårt? Allt jag vill egentligen, är att dansa bort natten, glömma bort allting, pussa på min L, helt plötsligt upptäcka att det är 6am och inse att det är dags att gå hem och laga pannkakor.

my/unicorn


fattas bara en runt halsen, och en i nacken... 

peaches

i want one.

rubrik typ

Vi var och såg The devil inside ikväll. Den var precis som alla andra exorcism filmer. Meh typ. Exakt samma story, samma saker som händer. Jag borde sluta obsessa om exorist filmer typ nu.
I övrigt lite matkoma efter underbar middag på southern cross (bästa restaurangen ever), jag åt en filo parcel (jag vette fan vad det heter på svenska alltså) med grönsaker och basil pesto inuti. GOTT.
Sen lite choklad och nötter på det också, och nu känner jag mig lika smärt som en elefant. Så värt det dock.
Uttråkad är jag också. Meh. Bilder? Okej. Inga nya för det har jag inga.
looong time ago... nypiercad i sydney typ


RSS 2.0