all I can think of is love, and saturday

Jobba jobba jooobba. Jag har insett att jag inte kan ha 9-5 jobb måndag-fredag. Det är alldeles för tråkigt och trögt för mig. Jag behöver verkligen variation, en vecka jobba sex dagar under nätterna, nästa vecka fyra dagar eftermiddagspass. Att ha sovmorgon och inse att man inte behöver gå till jobbet förrän vid fyra, det är underbart. Kan äta lååång frukost, träna osv. Speciellt när jag råkar ha pojkvän som också jobbar på nätterna.

Jag älskar vintern här. Eller kan man kalla det vinter när man kan gå i linne och jeans?

Och snart bär det av till queenstown, och kanske en spontan helg till norra australien efter det. För att jag förtjänar semester efter månader utav slit!

Kör även på alkoholfritt tills vi åker, tror min kropp skulle uppskatta det. Blir mest träning och jobb fram till 22 augusti.

Fick världens finaste brev från min syster igår. Åh vad jag saknar henne. Jag ska verkligen verkligen försöka komma hem i sept/okt... men det är så jäävla dyrt och jag kommer inte kuna jobba efter 30 september. Så om jag inte har pengar så förstår ni kanske...? Jag HATAR att det ska behöva bero på pengar men så är det. Men jag ska jobba rumpan av mig alright. 

Ska ta mig en chailatte innan jobbet ikväll också tror jag, lite kanelterapi innan man ska stå ut med fulla figurer hela natten lång. 


nog för att jag också kan vara en full figur på vissa utvlada fredagskvällar.

 

saknar min vovve lite och sånt


he's gonna change your mind

Slow- She’s burnin’ in your soul
With whispers in your ear
You’ll plead- you’ll get down on your knees
For just another taste
And when you think she’s let you in
That’s when she fades away


Jag vill ha värme nu... Vill sola och bli neger som i somras! Dumma vinter. En månad kvar tills vi åker till NZ nu, jääj! Innan dess blir det jobba, spara pengar, jobba, spara pengar... och lite fiesta också hehe.

En konstig grej hände häromdagen. Kände att det sved lite på rumpan, tänkte att det är säkert en finne. Skrattade till och med för mig själv, tänkte på jonas gardell-skämtet HAN HAR EN FINNE I RÖÖÖVEN.... hrrrm. Nåja. Det visade sig vara ett litet bett, som var alldeles blått runtomkring. Jag berättade för Luke och han sa att det kan vara en spindel. Att han faktiskt sett en spindel i vårt rum dagen innan, och inte vilken som helst utan JÄVLA SVARTA ÄNKAN. Jag fick paniken. Då sa han "men det är lungt jag dödade den". Jo, jag är lugn, den mest giftiga spindeln på jorden bodde i vårt rum men jag är lugn! Öhm, men hade varit den som bet mig så hade jag ju dött efter typ 15 minuter. Så det var alltså en "ofarlig" spindel som bet mig. Jävla land, kan dom inte hålla sig till harkrankar och snälla svarta husspindlar som i Sverige?

Hursomhaver, här bor jag. Himla fint


I might need you to hold me all night

Ligger hemma och lyssnar på savage garden, kommer ihåg min tonårsförälskelse Darren Hayes. Haha jesus. Träffat Agnes och Julia idag, Agnes åker hem till Sverige på tisdag... så sjukt. För mig är "åka hem" så jävla långt borta. Men jag har lovat min fina att ta med honom till Lisberg och bjuda honom på cider på Strandgatan. 

Vintern i Australien är ganska okej, promenerade till tågstationen idag och fick tillslut ta av mig till linne för att det var varmt. Men i Nya zeeland kommer det vara kallt, vantar och mössa ska inhandlas! 

Ut på middag och drinkar imorn med tjejer från jobbet, jobbet pröjsar... utan att veta om det hehehe. Det gäller att ha smarta managers.

Nu ska jag krypa ner bredvid vithajen i sängen och få lite kramar senare inatt när luke äntligen kommer hem från jobbet. 

 


RSS 2.0