qtown!

Vi har varit med om sa mycket fantastiskt pa denna roadtrip, vi har sett sa mycket. Jag kan inte fatta att vi lamnade tillbaka bilen igar. Det var sorgligt. Den sotaste lilla Lollies nansin. Varldens bekvamaste sang och en massa utrymme. Jag har nog dessutom sett alla 20 miljoner far som finns pa nz. Och alla underbara ankungar. Jag vill ha en anka.
Nu ar vi i Queenstown och det ar fabulous, vart rum har utsikt over bergen. Fast det ska regna imorn IGEN. Jag saknar Australien kan jag ju saga... Tanken pa att behova ta sig tillbaka till Wellington pa nat satt, billigast mojligast, och sen hitta nya jobb gor mig trott redan nu. Och var semester ar inte ens slut an.. Fast man ska tanka positivt. Jag kan alltid ga tillbaka till JJ's tigga tillbaka mitt jobb om jag inte far jobb nan annanstans.
Vilket jag nog maste for pengar ar ju inte nat man har mycket av nu fortiden. Vi har spenderat.... ungefar halften av allt vi sparat ihop bara pa bensin.
KUL MED JUL. Naja, allt ordnar sig som alltid, jobb skaffar man alltid och pengar tjanar man ihop pa nat satt. Det loser sig. Behovde bara tjata av mig. Ska inte tanka pa sant nu, har tills fredag kvar innan verkligheten borjar, ska lasa min bok och ata langa frukostar dagarna i anda.
Nya Zeeland ar det vackraste landet i varlden forresten.
<3

hanmer springs

Dar befinner vi oss nu, idag skiner solen men igar nar vi kom hit sa regnade det heeela dagen. Sa vi badade i de varma kallorna och drack varm choklad hela dagen. Idag ar det som en helt ny stad, bergstopparna ar inte dolda av moln och alla ar ute och gar med sina hundar. Jag har sett typ 20 border collies hittills och jag stannar och drar efter andan foljt av ett ''aaaaahhhh'' varje gang.
Idag ska vi till Christchurch. Det kommer formodligen inte finnas nagot att se eftersom typ 50 procent av alla byggnader forstordes i jordbavningen, men vi ska ha kul anda och ga till kasinot.
Vi sag en salkoloni igar ocksa. Min favorit var en stor fet gigantisk mamma-sal som bara lag pa rygg och solade. Hon gjorde ett forsok att vanda sig om och se vad ungarna hade for sig men det var for jobbigt sa hon lag kvar.
Note to self: aterfods som en sal.
Dags att ake!! adios for now

roadtrippin

Allt ar sa javla asfantastiskt. Var bil ar bekvam att sova i och den har tv+dvdspelare. Vi ar i Tauranga nu, vid horisonten ser man oljefartyget som lacker ut olja. Det ar sa vackert har och att veta att den javla oljan kommer doda sa manga djur o vaxter ar sorgligt. Det ar halsovarningar pa strander fast man ser ingen olja nanstans, allt ar sjukt fint.
Idag ska vi ga upp till bergets hogsta topp och ta massa kort, sen kolla i affarer, ata lunch nanstans och ikvall aker vi till Rotorua.
Kopte en fin sommarklanning idag ocksa.
Detta ar det absolut basta att resa pa, aldrig kant mig sahar fri!
Okej, enough said. Adios!!

RSS 2.0