dance the night away

Lördag, första lediga dagen på TIO dagar!! Whooopa. Blir Side bar ikväll med Julia, dansa dansa dansa.
Jag har aldrig i hela mitt liv uppskattat så mycket att vara ledig. Vaknade helt utvilad vid 12, slöade i soffan med min man, gymmade som bara den och nu är det snart dags för daaaans!

Har sparat så mycket pengar det senaste att det är galet. Ser så sjukt mycket fram emot allt, nya zeeland, resten av australien osv. Wooo!

Ikväll blir white russians som vanligt.

det snurrar i min skalle

Herrejesus vilket dygn. Jobbade med Alana igår, en av mina managers, och vi tog oss igenom kvällen genom att dricka white russians på jobbtid. Jag kan säga att det blev MYCKET roligare. När vi stängt puben så tänkte vi att vi kan ju inte sluta här. Speciellt inte när jag fått över 900 dollar i lön. Det blev Eastwood och där mötte vi upp Robin, min andra manager. Det blev drinkar till klockan fyra på morgonen kan jag säga. AJ MITT HUVUD.

Fick reda på en hel del om högsta chefen, och ja, han är verkligen ett svin. Nu tycker verkligen alla det och gör han nånting mer som gör mig förbannad så drar jag.

Och just det Alana som ska sluta vill att jag ska ta över hennes plats som manager, hehe ooops.


Baby, baby dry your eye

Okej, jag tjatar mycket om jobbet. Men nu är det alltså tio dagar i sträck med jobb, och ja, en hel del 12-timmars pass. MEN, på min nästa lediga dag, då tänker jag dra med Julia ut på Sex and the city och sedan utgång!! Yay!

Pappan min är 50 år numera. Du är bäst!! Saknar och tänker på dig.

Sparar en himla massa pengar, det är väl det som är bra när man i princip bara jobbar - man har aldrig tid att göra av med alla pengar man tjänar.
Jag vet, jag är en tråkig bloggare men hallå vad ska jag skriva om? "IDAG så blandade jag sjuttio tusen drinkar och hällde upp arton mijloner liter öl." Typ.
Jag tycker inte om vinter! Det värsta är att jag har typ "glömt bort" hur det är när det är riktigt kallt. Hur ska man bete sig? Vad ska man ta på sig? Jag bylsade på mig tjocka tröjor och varma byxor häromdagen, det fick jag ju sota för. Visade sig bli typ 17 grader hela dagen. Australisk vinter gör mig förvirrad.

Snart kan jag också resa en massa och bara dricka massa öl för jag kommer vara riiiik snart!!

Förresten, är det ett dåligt tecken om håret på armarna bara ramlar av lite då och då? Upptäckte att mina armar som vanligtvis är superhåriga, var typ nästan släta. Hmmm.

söndag

Ledig dag. Laddar för att jobba 55 timmar nästa vecka, 6 dagar. En av dom är public holiday = 35 dollar i timmen efter skatt, och en annan är en söndag vilket betyder 20 dollar efter skatt. Jag kommer vara rik om två veckor!

I övrigt ska jag försöka sova bort min envetna sjukdom som inte ger med sig.


would you be an outlaw for my love?

Det är officiellt juni. Ett år sedan jag tog studenten, stod och skrek som en galning på ett flak att vi var bäst och drack en massa cider samt turkisk vodka. Tittade på bilder från årets studenter på facebook, alla var så himla fina och det såg ut att vara fint väder! Studenten måste verkligen vara bästa dagen i typ 90 procent av sveriges befolknings liv.

Men men, jag är ju här i Sydney och lever ett ganska fint liv, jobbar och partajar, partajar och jobbar. Och idag var jag ledig så steg in på gymmet runt hörnet för första gången. Anledningen till att det tagit så jäkla tid att få det gjort är att det är en jävla process att ens bli medlem. FÖRST måste den som äger lägenheten skriva under att du bor där, sen måste du hämta ett formulär från en regeringsgubbe, sen tillbaka till gymmet och fylla i tillsammans med gymvärd, få en introduktion där och sedan tillbaka till fastighetsbyrån och få kortet och allt signat. JESUS, bara för att det är ett privat gym. Visserligen kostar det 25 dollar per år.... det är ju helt okej.

Så nu är jag helt slutkörd och myser med en varm grönsaksoppa.

Längtar som en galning till nya zeeland som vanligt. Men det kommer bli så brraaa!!


RSS 2.0