Quarter of a life

Om man multiplicerar min alder med fyra sa blir det (nastan) hundra. Jag vill grata. Jag brukar forbereda en quarter av full batch margaritamix pa jobbet, sjalv ar man quarter life. Om ett liv ar hundra ar. Vilket det oftast inte ar. Shit. 
 
Tur att jag inte rokt en endaste cigarett pa 6 veckor. Alltsa, jag vet att jag inte rokte speciellt mycket innan, men att anda saga nej nar man kanner for en underbar cancerpinne tillsammans med ett glas vin, ar anda ratt bra. I alla fall att gora det i 6 veckor. Jag misstanker att det kan vara nog nu. Jag ar inte 19 langre, jag kan inte latsas som att jag ska leva foralltid. Jag har alltid vetat att jag ska sluta med detta festrokande, och tror det ar dags nu. Jag tror absolut att jag kommer avnjuta en typ, var tredje manad kanske. Eller kanske inte alls. This might be it. It's not me, it's you. 
 
Okej nu till vad jag har gjort idag. Ledig. Sa javla underbart. Vaknade halv tolv, at frukost, sloade i sangen och sen gymmet. FAN vad bra det gick. Inervaller, squats, utfall, plankan, mer intervaller tills mina armar skakade sa mycket att jag var tvungen att sluta. 50 minuter senare och nastan 700 kcal fattigare och sakert 4 liter svett rinnande nedfor ryggen, ranglade jag ut fran gymmet. Fake-bacon, eller facon, till lunch med halloumi och aubergine. Nu maste jag kopa mjolk och nya jobbkyxor (rev sonder mina haromdagen, ooops) och SEN ska jag fan ligga i sangen hela kvallen, kolla pa Greys Anatomy och dricka gront te. 
 
 
Love makes you do crazy things. Insane things. Things in a million years you never thought you'd see yourself doing. 

come up for air

Jobbade till 16, dott hela dagen sa stadade hela javla baren, skrubbade kylar, moppade bakom margaritamaskiner och dammade spritflaskor. I 6 timmar. Easy money, thank you very much. 
Sen hoppade jag pa bussen hem som tog sa forbannad lang tid pa sig, rusningstrafik pa Oxford Street ar inte rolig. Sen lite mat, sen skype med mamma och pappa (som kommer hit snart, weeei!!) och sen gym. Gick vid 21, tankte att da kanske det inte ar lika mycket folk dar sa sent. Eh. Helt javla packat, varenda crosstrainer och lopband var upptaget. Bara att borja ro. Fick till en 40 min cardio i alla fall. Better than nothing. 
 
At rakfria rakor till middag idag. Sa sjukt bra. Rakor och fisk har ju varit det jag haft daligt samvete over att jag inte kan sluta ata. Och sa hittar jag rakfria rakor. Som innehaller massa protein. Supernyttiga. Och, SJUKT GODA. Alltsa, sadar att man inte kan sluta ata. 
Linda McCartney gor basta vegomaten!
 
Ledig imorgon!! Weeeeeeeeee!!
 
 

love, and saturdays

Lordag. Jobbade dubbelpass igar och nasta vecka har jag dubbelpass pa fredag IGEN fan jag orkar inte. Frustration osv. Idag ar det dock bara eftermiddags/kvallspass och sen ar jag sa javla ledig imorgon.
Funderar pa gym idag eller imorgon. Tror det blir idag.
Ja, mitt liv har blivit sadar trakigt igen. Jobb jobb och jobb. Med en enstaka ledig kvall har och var.

Okej maste handla nu .

Think before you... what?

Traningsvark overallt, tror fan jag har traningsvark i lillfingret. Korde pa anda pa gymmet idag. Fan, det har ar ju jag. Nar jag far doda mig sjalv pa gymmet, springa tills benen viker sig och svettas floder. Inte konstigt att man madde sadar mestadels av forra aret, hade inga rutiner i traningen alls. Det gar hand i hand for mig. Alskar nar man hittar ett bra gym som inte kostar speciellt mycket, vi betalar liksom 20 pund i manaden. Da ingar alla grupptraningar dessutom. F&S har att lara. 
 
Far lon pa fredaaaaaaaag. Kanns javligt skont att jag lyckats fa tag i ett ganska valbetalt jobb, men pressen okar dock och det ar ju inget jobb man bara kan sticka ifran nar man fatt nog. A andra sidan ar ju det det har aret ska ga ut pa, att tjana och spara en massa pengar. 
 
Lyckas scrolla forbi den javla fagelvideon pa facebook hela tiden. Jag mar sa daligt av sant dar. Jag ar vegetarian och gor sa mycket jag kan for miljon, jag orkar inte se sadana videor for jag kan inte andra sa mycket mer pa mig sjalv. Eller jo, jag kan sluta ata fisk. Det ska jag gora igen. 
Vad ar det egentligen som ger oss manniskor ratten att ta ett liv, ar det bara for att det livet inte kan gora sin rost hord? Ar det for att en fisk inte ar lika gullig som en katt? Om nagon skulle ta livet av en katt skulle den manniskan anses vara hemsk och omansklig.
 
Still I cling. 

No man's land


The self-destruct button

Laddar hem Wicker Park. Har inte sett den pa ett tag. Nar det galler filmer har jag ett par favoriter som jag alltid ser med jamna mellanrum. Som jag kan de flesta repliker fran. Wicker Park och Closer ar exempel pa sadana filmer. Blev foralskad i Wicker Park som tonaring och har efter det sett den kanske.... 150 ganger? 
 
Nu borjar tiden ga sadar fort den bara kan gora nar man jobbar mycket. Helt plotsligt ar det 19e februari. Om tio dagar ar det mars. Jag maste ta ut semester annars forlorar jag den. 
Tanker pa Sydney. Pa Wellington. Everything that's passed. Kommer jag nansin bo dar igen? Och om jag gor det, kommer det nansin bli detsamma? 
 
 
It was the best of times, it was the worst of times. 
 
 

Tuesday heaven

Gud vad jag alskar mandag kvall - tisdag. Min fredag-lordag. Jobbade seg-passet under dagen igar, slutade fyra och sen degade i sangen ett tag. Bestamde mig for att nej nu blir det gymmet, sa sent som kl 21, och nar vi var klara var jag sa trott att jag dackade av ren fysisk utmattning. Fantastiskt. 
 
I sondags var vi pa Brick Lane markets. Det var sa mycket folk att man blev klaustrofobisk, men kul var det. At en vegtallrik och drack ol och en Brick Lane margarita med chili i. Bra sondag. Jobbigt bara att nar man ar ledig pa en sondag, sa har man slutat sent kvallen innan och ska upp tidigt nasta morgon. Oh well. 
 
Forsoker tanka att jag ska halla ut i typ 6 manader. Om det fortfarande ar jobbigt att ens tanka pa jobbet sa ska jag sluta. Forsoka hitta dagjobb. Det gick ju sadar sist gang jag forsokte. Till slut kanner man bara "men SKIT i det da, finns tusen barer som ar redo att anstalla mig anda!!". Och sa borjar det om. 
 
Idag ar jag da ledig. Ska till gymmet, stada och handla. Spela monopol pa surfplattan. Ata butternut squash och aubergine. Sant dar som gor att man alskar lediga dagar. 
 
 
En ol pa Brick Lane och var gata i London after dark. 

not so excited

Alla hjartans trams osv... Varit pa gymmet och nu ar jag dod som vanligt. 
Det basta med det har gymmet ar att man inte far ett gymkort eller liknande, de scannar ens fingeravtryck och nar man ska ga in sa haller man pekfingret mot scannern och sa oppnas grinden. Sa javla smart! Aldrig behova oroa sig over borttappade gymkort. 
 
Ah har sa javla jobbigt helg framfor mig. Alla hjartans dag idag vilket betyder sinnesjuk stress pa jobbet ikvall, dubbelpass imorgon och ja, det ar ju fredag imorgon, sen hela lordag eftermiddag och kvall. Vill inteeeeee. 
 
For trott for att tanka tror jag. Out. 

just like that

Ligger i sangen mor som fan efter gymmet. Gud vad det suger nar man marker hur mycket kondition och styrka man tappat. Fast det ar ju jakligt motiverande samtidigt. Ska klara springa 7 km igen, pa 35 minuter. Om nagra veckor sa.... 
Ska jobba ikvall, kanns inte sa farligt. Kort pass, dessutom kan jag ju typ allting nu. Allt kanns lite lattare i ovrigt. Kommit till ratta har liksom. Gym, jobb och boende. Ska komma in i ordentliga rutiner nu, fan vad jag langtat efter det. Efter allt flangande forra aret, ar det ganska underbart att sta still lite. Dessutom ar det svart att bli uttrakad i London. 
Jag forlorar pa monopol igen. Skit ocksa. 
 
Note to self; sluta bli sa forbannat beroende av digitala spel. 
 
Mat nu. 

one step closer

Idag har jag gymmat, erhmagerd! Det var ju ett tag sen. Glomde till och med vattenflaska. Javligt skont hur som helst. 
Och nu ar det slut. Jag har kollat klart alla sasonger av sex and the city, annu en gang. Och som vanligt grat jag. 
Laddar ner disney filmer nu istallet. 
Kom over den har bilden forut. Ah, Nya Zeeland, roadtripp. 
 
 
 

It's time

Ska joina ett gym idag. Har egentligen spenderat lite for mycket av lonen redan, men finns det nagot viktigare att lagga pengar pa an sin halsa? Exakt. Sen ska jag gymma senare idag, och efter det stada, kolla satc och ata lax! Bra dag! 
 

day off

Ledig. Jobbade arslet av mig i helgen. Bra med dricks dock, ovanpa service charge alltsa. Gud vad jag alskar service charge. Det ar det basta som finns nagonsin. Jag sjalv skulle nog inte ga till en restaurang som tar service charge, jag dricksar hellre sjalv, men FAN vad bra det ar for oss jobbar pa sadana restauranger. 12,5 procent av allt som saljs i baren, alla drinkar som bestalls av restaurang gaster, gar oavkortat till oss. Vi gjorde 850 covers bara i baren igar kvall, sa ja, det blir ratt bra alltsa.

Shoppat loss pa asos och missguided nu ocksa, sa javla bra att bo i UK det tar typ tva arbetsdagar och fri frakt!

Vi ska till en pub och kolla six nations rugby idag, Irland mot England, blir nog vilt.

Ska kopa skor ocksa. Jag alskar primark. Jag vet, det ar Londons ullared men vem fan bryr sig nar man kan kopa sjukt snygga skor och vaskor for 6 pund??

Who said I lied? Because I never, I never!

everything that just didn't fucking happen

Jobbat hela kvallen, ont i rygg, ont i ben, ont i fotter och ont i tandfanskapet. Mycket klagande. Men det gor ont pa riktigt. 
All of those words, were any of them true? Did you mean them, or did you mean them just at that moment?

Still, everything is different. And everything's the same. 
 
Om jag drommer samma drommar inatt igen ska jag hugga ihjal nagon med ett metspo!

I wants it!!


Ouch

Igar borjade en viss visdomstand gora sig hord. Blev varre och varre under dagen och nu kan jag knappt oppna munnen utan att det gor ont som fan. Varfor kunde det inte handa nar jag var i Sverige? Jag var i Sverige nastan halva 2012, kunde det inte hant da? Tank om jag maste ta ut den. Fan. Har inte tid eller pengar till san bullshit. Hoppas att det bara ar for att den ska genom tandkottet som det gor ont? Sen kanner jag aldrig mer av den? Ja sa ar det nog. 
 
Gud imorgon ska jag shoppa. Ska ga forst till Primark och kopa nodvandigheter som typ jobbskor och jobbskjorta, men sen ska jag kopa klaaaaader! Skor, jacka och kanske till och med ny klanning? Jag blir sa trott pa min garderob att jag spyr. 
Ah sweet pay day!
 
 

If you ever need self validation

Som Morrissey en gang uttryckte det "I want the one I can't have, and it's driving me mad".
Ar det sa att vi bara vill ha de saker som verkar ouppnaligt? De som verkar have it all, dom blir ju anda lurade, har pojkvanner som ar otrogna och far psykanfall och rakar av sig har och sa vidare. 
Ar nyckel till att vara lycklig helt enkelt att noja sig? Okej jobb, okej boende, okej socialt liv. Eller ska vi fortsatta strava mot det som verkar omojligt, for att bli besvikna och deprimerade an en gang?
Hur manga ganger man an kastar sig ut i oandligheten och det okanda, kan det handa att man inte alls kommer ut pa andra sidan till slut? 

Milk and honey

Dricker varm mjolk med honung. Sa javla gott. 
 
Jag vill ha varme nu. Det racker faktiskt med vinter. Jag vill bli brun. Dricka mousserande pa en uteservering. Sola i Hyde Park. Studera ekorrar. Kall ol. 
 
Fan vad jag onskar att de kunde uppfinna tidsmaskiner NU. Da kunde jag aka fem ar fram i tiden och fraga Maria, 27 (hjalp!) om rad. 
 
Far lon pa fredag. Far mer an vad jag trodde att jag skulle fa. YES. Nu borjar vi spara folks!!!
t
Typ sahar. Det har var en bra dag. 
 

at least I tried

 

like a slap in the face


 
I've got no plans, ain't going nowhere
 
 
Mycket inspiration nu. Mycket bloggande. Kommer gora mig glad i framtiden. 
 
And just like that, I lost my head. 

the agony

Sex and the city dag idag. Ska nog ut och springa ocksa tamefaaan. 
 
The problem with kicking a habit, is you have to want to kick it first. 
 
Jag tror jag aldrig kommer sluta blogga. Det ar ju det basta sattet att ga tillbaka i tiden och minnas. 
 
Ett par instagrambilder i brist pa riktiga bilder. 
 
Maybe we could make something? 
 

Gotta make a decision

Jag alskar min sad fat unicorn.
Igar slutade jag vid halv fyra, nar jag kom hem bestamde vi oss for att faktiskt gora nagonting for en gangs skull. Inte bara hemma och kolla Walking dead. Vi gick till en sjukt mysig pub nagra minuter harifran. De var sa otroligt trevliga dar, koket oppnade inte forrans halv sju och vi kom dit klockan fem, sa vi funderade pa att ga nagon annanstans. Da kom kocken ut med en portion pommes med smalt feta ost "Jag forstar att ni ar hungriga och vi tankte testa detta pa var meny sa ni kan fa vara tespersoner". GOTT. Gratis ar alltid gott.
Bestallde sedan varsin rose-margarita (TO DIE FOR!!!!!!) och sen at jag musselpasta. Den var valdigt god, men musslorna var lite konstiga i konsistensen, ja alltsa det ar dom ju alltid men annu konstigare. Vi hade jattemysigt i all fall, sjukt trevlig personal.

Mindre trevligt dock.... Vaknade vid 1 inatt av magkramper. Jo, visst hade jag fatt matforgiftning. En mild sadan! Men anda. Jag tanker latsas om att det inte alls var musslorna. Aven om det var det tanker jag ga tillbaka! Vad gor ett par sketna musslor om personal och cocktailsen ar fantastiska?


Do you think of me? Where am I now, baby where do I sleep?


Gjorde performance review igar pa jobbet. Gick bra! Chefen verkar nojd trots allt.

Once upon a time, on a boat to Germany. 
 

February

Det ar februari. Snart var. 
Ledig idag, stackars pojkvannen jobbar, som vanligt. Ska vara basta flickvannen idag och tvatta, stada och laga god mat at honom dock! 
Sjukt stressig helg pa jobbet annars. Klar med alla kurser nu. Enda som ar kvar ar performance review imorgon med chefen, kul. Not. Kassan var nere 20 pund i torsdags, sjalvklart skyller alla pa nya tjejen. Who else? Alla som jobbat dar langre kan omojligt bega misstag! Eh. 
Well well. Far lon pa fredag. OMG. Alltsa, att ha rad att kopa ordentlig mat kommer vara fantastiskt. Och kanske till och med ta en ol? Jag dricker nastan ingenting langre. Forutom nagra kvallar da vi varit ute sen vi kom hit. Forut brukade jag ju i alla fall ta en tre, fyra casual ol eller glas vin i veckan - men nu, nada. Har inte rad, har inte lust, koper hellre mat. Osv. 
Ater brod, pasta och dylikt varje dag, anda mar magen hyffsat. Jag ar inte gluten allergiker i alla fall da! Jag ater dessutom mer an vad jag gjort pa typ tre ar, har antligen fatt in matrutiner. Aven om jag inte ar hungrig nar jag jobbat 14 timmar i strack utan mat - AT. Det ar inte normalt att knappt ata nagonting under en stressig jobbdag. Har insett det nu. 
Ska kopa gymkort ocksa efter jag fatt lon! Finns ett gym 5 min harifran, som bara kostar 40 pund i manaden. Plus alla mina promenader pa en och en halv timme till jobbet. Motion ar ingen bristvara direkt. 
Okej jag inser att jag svamlar om en massa strunt. Men den har bloggen ar ju anda till for mig. Sa screw you. 
 
Funderar ocksa pa varfor folk gar bartender utbildningar. Jag fattar inte. Varfor betalar man tusentals kronor for nagot man lar sig pa en vecka? Jag har aldrig gatt nan jakla bartender utbildning anda har jag jobbet i den branschen i 3 ar och blivit kallad basta anstalld nagonsin av chefer osv. Om nagon dar ute funderar pa att ga utbildning - DON"T! Det ar ett sloseri med tid och pengar, istallet ljug ihop att du jobbat pa nagra pubar har och var och sen lar du dig allt forsta veckan pa jobbet. OCH far betalt. 
 
Paret pa overvaningen brakar igen. De brakar jamt. Golv-tak isoleringen ar noll. Dessutom lade nagon av dom en spya rakt ut genom fonstret haromdagen, sa att det landade utanfor varat fonster och lite pa fonsterbradet utanfor. Vara rumskompisar tror sakert att det var vi som gjorde det. Skulle kunna se ut som det utifran. De ar losers anyway. Javla nazi-hus det har, vi far inte ens lamna ren disk i diskstallet for att torka. Badrumsmattan far aldrig vara blot (varfor har man da ens en badrumsmatta??) och man far inte lamna nagot pa handfatet pa toa. Inte ens tval. Did I mention jag far sjalvklart inte ta hit overnattsgaster? 
 
Det ar javligt skont att skriva av sig ibland alltsa. 
En husky for me, och en corgi for my sister. Okej corgin var for mig ocksa. 
 

Kill them walkers

Jag ar sa javla redo for Zombie-apokalypsen! Kollat nastan 3 sasonger av Walking Dead, sjukt peppad pa att skjuta zombies. Sen ar snart 3e sasongen slut ocksa dock, sen maste vi vanta.... Fan. Samma sak med Breaking Bad. 
 
Igar nar jag kom till jobbet muntrades jag upp ganska mycket, motte chefen i trappan och han sa att jag hade 95,5 % ratt pa provet! Helt galet. Han verkade valdigt nojd, och ja, det gjorde verkligen min kvall. Inte sa farligt att jobba igar med andra ord. 
Ska aterga till Zombies nu, sen jobb. 
 

RSS 2.0