and so it is just like you said it would be

life goes easy on me
... most of the time
.
.
it all comes down to your last thought before you fall asleep. go with. I'm not supposed to be here.
All I want is to run along Wellington harbour.
godnatt barcelona!
vi ska dansa. om jag sa ska do.
i can't take my mind...
.
...of you,
.
.out.

un cerveza, yes please

Drar till Barca istallet for att ga hemma och vanta pa att jobba ska borja eller inte, fuck this shit som jag sa sa fint en gang i tiden.
Sangria med the Eliassons, och inte vilken Eliasson som helst utan ANNA ELIASSON, varldens basta syster! Vi ska dansa pa borden och bestalla kannor av sangria! Och det ar inget forslag, det ar en order.
Peace.
Avslutar med en semesterbild fran Fiji. Samma kvall dansa jag och Luke runt en strippstang som tva cp-offer. Om nagon ville veta.

Mppff

Mmmpppfff. Väldigt kreativt där, Maria.
Mitt liv är en enda stor sugig röra just nu. Kan inte följa med hela familjen eliasson till Barcelona längre för att jag måste vara tillgänglig för ett jobb jag inte ens vill ha.
Går omkring med en ständig klump i magen och verkar väl bara irriterad till min omgivning, men det är inte irritation kan jag garantera.
Alltså, jag förstod ju att jag skulle längta tillbaka... men jag kunde aldrig ana hur mycket. Jag hade ett underbart liv där på andra sidan jorden.
Så nu blir det nog blogguppehåll tror jag.
Out.

I just couldn't go back to sleep again

Saturday night och det regnar icke! Stackars studenter igar som var tvungna att festa i pissregn. Har typ noll pengar fast vill ga ut anywaaayyy. Kop mina klanningar pa tradera vetja!! Mapleleave heter jag dar, jooo kop nu.
once upon a time var jag brun, blond och supervaltranad- och rund om fotterna pa en gayklubb i Sydney. 

big life

Har inte bloggat på ett tag nu. Livet är lite sådär just nu, har inte fått något jobb än så jag paniksöker in till utbildningar. Ska på min fjärde arbetsintervju nästa vecka så vi får hålla tummarna.
Jag har kommit på att jag ska hjälpa människor i alla fall. Eller djur. Starta eget hem för hemlösa djur kanske. Åka och hämta stackars plågade gathundar från Asien.
Seriös mini-livskris just nu.
Annars är det ju "sommar", hade glömt hur förrädisk den svenska sommaren är. Äsh har värre saker att oroa mig över.
Behöver gå ut och dansa fast jag har knappt råd med det. Gah. Arbetslöshet suger.
Kan ju påminna mig själv om en tid när jag jobbade som mest istället. När denna bild togs var jag nästan utbränd, då drömde jag minnsan om arbetslösheten haha. När jag inte drack öl dvs.

RSS 2.0