hot outside, still I'm cold inside

Kanske kan det vara pms-depp. Inte gjort mycket idag. Varmt att sola. Varit med vovven och tränat en sväng. Funderat lite på hur snabbt saker och ting kan ryckas ifrån en.
Jag ska aldrig sluta vara tacksam.

Såg en död skata förut och jag började grina.
Det är ingen bra dag.
Fast å andra sidan har jag varit väldigt glad hur länge som helst.
så efter solsken kommer väl regn.

life can really be a pigsty.

MJ

Ja, jag är också ledsen för att king of pop är död.
Och jag tillhörde dom som trodde han var oskyldig.

hur kan man tro nåt annat efter att ha sett hela den här dokumentären?


Idag blir det solning i vanlig ordning! puss

badaaa

Igår blev det cider och vin ute, mys. Idag blir det sol och bad, woho! återkommer när jag har lust att sitta framför datorn....


moz

Lyssnade en del på den här låten under mitt tillfälliga vinterdepp efter skottlandseskapderna.... det är skönt att lyssna på den nu igen och känna att allt faktiskt är bra nu. Även om du känns lite extra i hjärtat då och då.

Life is a pigsty, morrissey



I can't reach you anymore
Can you please stop time?
Can you stop the pain?
I feel too cold
And now I feel too warm again
Can you stop this pain?
Can you stop this pain?
Even now in the final hour of my life
I'm falling in love again
Again

Life is a pigsty


summertime

Jaa, det är sommar! Därav dåligt bloggandet. Och dåligt läsande, ett par stycken har låtit bli att titta in här de senaste dagarna. Jag förstår er. Sitt inte inne vid datorn, gå uuut och sola! Har legat på stranden hela dagen idag, sedan jobbat och nu har systeryster slingat håret på mig. Lite ljusare. Funderar på att go blonde. Inte blonde, men... blondare? Well. Imorn blir det kanske lite festligheter. Mys.

Är sjukt trött idag efter träning och massa timmar i solen! Imorn ska jag nog upp och jogga en sväng i skogen innan frukost... älskar lukten i skgoen på morgonen. Det är sommarlyx.

pusssss

bite me, beach 2009

Kollat igenom lite bloggar. Översvämmas av "nu är min detox snart slut..." eller "imorn börjar min diet på äppelkärnor" typ. Det är ganska synd att söta helt normala tjejer får extrem ångest när dom ser en bikini bara för att man inte är strl 34. Jag vill väl bara säga.. ni är fina. Jaa, jag tycker ni är fina. Tycker man borde njuta av sommaren istället för att oroa sig över lårens omkrets. Jag tänker inte säga att jag är bättre. Men när jag äter lite mindre godis och tränar så jag mår bra, ja då känner jag inte att jag måste vara Nicole Richie längre.
Jag vill känna mig stark och vältränad, inte benig och senig.
Så... brudar. Ni är snygga. Visst, skär ner på godiset. Men ät för helvete. Det är inte snyggt att vara superskinny. 

                                                                     


Lindsay Lohan säger ofta att hon vill bli den nya Marilyn Monroe. Hon lyckas ju verkligen....

Beach 2009 kan faktiskt dra åt helvete.

in the abscent of your touch

Åh vilken undberbar dag! Ibland gillar man Sverige ändå... Supervarmt och superhärligt. Vi åkte ut till gardesanna och badade ett par timmar, solade och chillade. Kom hem och käkade lite grillade grönsaker med keso MUMMA och om en stund ska jag på utejympa! Det är verkligen sommar... svettas i solsken.
Och till helgen skulle det inte vara fel att sitta på Strandgatan med ett glas vitt. Japp, efter en dag på stranden...

Imorn blir det Australien-planering med Agnes! Tänk, i höst kanske jag bloggar från andra sidan jorden istället...


En dag på kusten

Blev en häärlig dag på kusten med måsars skri och skvalpande vågor... Hrrrm. Det var ju poetiskt.
Nej men det var väldigt mysigt att dra ut med Anna och åka lite båt, sola och grilla majskolvar. Hur underbart som helst! Tror jag fått lite färg också, vore ju fint om Turkiet-brännan kunde stanna kvar en stund till...

Anyways såhär mysigt hade vi det:





Jaja, kroppen är sommarfläskig efter bakischips och Turkietresor... whatevah!


Åååh, imorn ska jag ta lååång sovmorgon och sedan sitta ute i solen hela dagen. Mmmm. Man kanske får en hyfsad bränna denna sommaren ändå? Nej peppar peppar förresten.

posten om 2 veckor... njut så länge du kan maria!


just nu:

En av dom bästa kärleksfilmerna ever...


Eternal sunshine of the spotless mind


Imorn blir det kusten över dagen med Anna!
sol & bad, underbart.


g'day

Mmm, vakna upp till solsken. Inte illa alls. Sitter och äter grekisk sallad, välbehövligt efter lite gymmande.
Det är verkligen inte fel att vet att det är två veckor kvar tills jobbet börjar, två veckor till av slapp! Wuhu.
Ska snart klä på mig anständigt och fika med Emelie och Asra.

Det verkar som om våra Australienplaner blir av!! Vi har pratat mycket om det i helgen, nu gäller det bara att spara alla slantar som går, sen drar vi iväg (förhoppningsvis) i september.

puss.

Pics






Midsommar i Halmstad

Åååh, vilken underbar helg vi har haft! I fredags anlände vi till Halmstad där Sandra och Sofia hämtade oss för att lämna av lite grejer i lägenheten. Sedan begav vi oss hem till Sandra för att förfesta lite och göra oss midsommarkransar. Haha min blev ju... fin. (??) Sedan när vi blivit lite runda om fötterna bar det iväg till tidernas största brakfest. Alltså, Halmstadsbor vet hur man fixar fester! De hade hyrt partytält, bajamajor och musikanläggning med dansgolv. Var helt sjukt.
Igår chillade vi med chips hela dagen och på kvällen gick vi ut och åt, sedan ett par cider och sen tillbaka till lägenheten där vi kollade på Gossip girl innan vi stensomnade. Var så sjukt perfekt, hela helgen, tack till Sandra och Sofia!! Världens härligaste bruds, vi ses snart igen.

Jaaaappp, bilder kommer... när jag orkar. Antagligen imorgon. Jag är så trött, nu blir det tv-tittande i sängen.

Magic, Morrissey

Det var helt magiskt igår. När han kom på scenen kändes det som jag skulle lösas upp i en miljon partiklar ungefär. Det var så jävla underbart, han spelade flera Smiths låtar, och det var som absolut bäst under Girlfriend in a coma och Life's a pigsty.
Under Let me kiss you slet han upp skjortan (heeelt magiskt, när han sjöng "when you see someone that you physically despise) och kastade ut den i publiken. Vi slet, och slet och slet och till slut fick vi med en bit hem... den luktade underbart.
Avslutade med First of the gang to die, och sedan dess har jag svävat på moln.




Idag åker jag till Halmstad med Agnes, wooah!

Today's the day!

Wee jag känner mig pigg och superpepp, vi åker om nån timme bara! Vaknade tidigt förstås och stack till gymmet strax efteråt. Härligt härligt.
Det är äckelväder ute, men det kan inte förstöra nåt! Spelningen är dessutom inhomhus. Weee, vi har kollat spellistan också, everyday is like sunday var inte med.... fan. Hoppas han får ett infall och spelar den ändå.


puss.

jag vill ju inte göra nån avundsjuk. men..


AAright!

Idag har varit en sjuk dag. Har varit helt orkeslös. I hela kroppen, och i huvudet. Bidde ingen träning med andra ord. Ska nog ta en morgonpass imorn innan vi åker till Borås istället.
För imorgon är det Morrissey!! Vi ska dra härifrån vid tolv och börja köa så fort som möjligt. Måste stå längst längst fram!

Åååh, sedan är det Halmstad över midsommar! Ska bli så jävla kul att träffa Sandra och Sofia igen, vi kommer ha det fett.


Vi hade det bäst i Alanya..

och jag känner lite saknad. maybe I miss your laughter.

ååååh, alanya...


Födelsedag och sol

Sov ända till kvart i nio idag, det är länge för att vara mig! Speciellt med tanke på att jag somnade redan halv tolv. Har hunnit sitta ute en stund och fått lite färg till och med. Idag fyller papi 49 år och det ska firas förstås. Men det får bli lite stress, börjar kalajset vid fem och jag ska till jobbet kl sex. Får se ifall jag kan hålla mig borta ifrån tårtan nudå...

Ååååh jag längtar tills på torsdag jag ska se MORRISSEY! Det kommer blir så jävla magiskt. Första gången för mig... typ hundrafemtionde för Anna&Henrik. Hehe.

Nu ska jag följa slutspurten på min auktion på tradera och sen får det bli lite kondition på gymmet! TJOPP




angående spara pengar

" Jag gjorde slut på ca 15.000 på fyra veckor i AUS. Jag åkte med Oz experience längs östkusten, var på fraiser island osv. Jag tror nog att du klarar dig. Lycka till!"

Heey då räcker ju mina pengar om det dröjer ca en månad innan man får lönen! JAG SKA INTE BACKA UR NU.




tidsfördriv

Så effektiv jag har varit hela förmiddagen. Ute med hunden, handlat, dammsugit, kopierat massa bilder & musik från gamla datorn.
Och... spelat sims. Jag är lite besviken på spelet, men det är förbannat bra tidsfördriv. Inte för att jag egentligen har tid idag, måste köpa present till pappsen som fyller år imorn, träna och gå till banken.

Twilight var förresten bra, okej lite löjlig ibland, men bra. Mest för att han är så jääävla snygg! När jag tänker efter kommer jag inte ihåg så mycket av handlingen. Tänkte mest "jag...vill...att...du..tar..av..dig...tröjan..."

Ja, tänk om man var i Sydney nu istället. Strosandes omrking på gatorna i perfekta skor, solen i ögonen i en blommig klänning. Spanandes på australiensiska killar. Åh.


beroendeframkallande, yes indeed.

movienight

Mm, har varit en bra och mysig söndag trots omständigheter med magont. Först åkte syster, jag och mor ut till överby och köpte The Sims 3 (!!!) så eftermiddagen spenderades framför datorn och med att göra sallad (jag är mästaren). Nu har jag varit och kickat skiten ur mig själv på gymmet, fan vad jag behövde det.

Nu ska jag alldeles strax åka till ica och möta Emelie, vi ska se Twilight. Vi är hundra år efter, jag vet men vad ska man göra. Nu måste den fan vara bra.

Vart tog sommaren vägen förresten? Idag har det regnat. I fredags regnade det. Igår regnade det.
Jag vill flytta till Australien NU!

jag vill ha björnbär. GE MIG BJÖRNBÄR DIN RAGATA


stranded in this spooky town

Så var det natt igen. Kvällen spenderades med diverse f.d Sp3c:are mfl hos David J, the man and baldejt no 1. Kikade på Stepbrothers (så jävla genial), åt lite ostbågar och sedan styrde ekipaget mot Strandgatan där det blev en kaffe under värmelamporna på uteserveringen. Sedan var det dags för avsked för pojkarna ska ut i Europa på tågluff, de små rackarna. Well. Jag ska ju antagligen till Australien i höst så jag ska inte klaga.
Blev avsläppt i mitt lilla sandhem åter igen, drack lite te och tänkte fina tankar.

Imorgon ska jag sluta äta godis också. Får väl se hur det går med det med tanke på mitt chokladberoende. Drömde seriöst en dröm om choklad inatt. Jag blev lite rädd. Drömde nämligen att jag själv var gjord av choklad och jag gick och gnagde lite på min arm då och då. Brr.
Men imorn blir det gym och slut på godiset.

Först somna till The Smiths, för jag ska se Morrissey på torsdag!!!



I can't take my mind of you.


 


lördag

Mmm, nu har det blivit sådär att man inte riktigt kan skilja på veckodagarna. Det är en skön känsla..
Snart ska jag se Morrissey!! Wooooaaah!

Håller på att sälja lite grejer på Tradera, bland annat dessa skor, om någon är intresserad är det bara att hojta till.

Ikväll blir det kanske grillning, mys! Fast vädret är ju piss fortfarande. Har bara lust att krypa in under täcket resten av dagen.

Baka muffins!! Det ska jag göra. Sjukt goda fullkornsmuffins:
ca 1 dl kesella
2 dl dinkelmjöl fullkorn
1 dl hermesetas
1/2 dl äppelmos
2 tsk bakpulver
valfri smaksättning, exempelvis kanel. (Tar alltid kanel, my drug)
In i ugnen tills de fått färg, ca 175 grader!


i can't take my eyes off you

vad ska man göra? vissa känslor kommer bara fram när man druckit några droppar. man inser att jag kanske inte alls är över dig. kanske har jag patetiskt bara trängt undan alla känslor hela våren, och så fort man känner efter så väller dom upp.

kanske.

nu ska jag leva livet.
och flytta till australien i höst.
godnatt.


hot tramp, i love you so




jävla pissväder.

Friday morning

Mm, jag är uppe tidigt som vanligt. Och måste snart ta ut hunden i spöregnet. Väldigt lockande, super.

Sedan ska jag chansa och dra och träna. Nu har det gått över en vecka sen sist och jag vill gå på ett roligt jympapass med bra musik och bli svettig!

Såg förresten på Snövit när jag låg och var sjuk hela dagen, i förväntan av att den skulle vara skitbra då de flesta gamla disneyfilmer är bra och underbara typ, MEN Snövit var fan det värsta! (Jag har ju sett den förr men var typ 6 år då) Snövit är ett patetiskt jävla offer som måste lära sig att ta för sig. Hon står vid en brunn en hel dag och sjunger om att "prinsen ska kooomma, idaag!" Och när han väl kommer springer hon in och gömmer sig. Sedan kommer hon till ett helt okänt hus i skogen GÅR IN - märker att ingen är hemma - STÄDAR HELA HUSET - och sen somnar i en av dvärgarnas säng.

Vad fan måste detta gett för signaler till små flickor? Kvinnor ska stå hela dagen och vänta på drömprinsen på vit häst, när han kommer måste du vara superblyg och knappt visa dig, du ska bara vara intresserad av städning och blommor.

NEJ, tacka vet jag typ Mulan.

Ikväll är det klassfest hos Dave, be there! Wee jag ska dansa i sofforna.



Agnes och jag på flyget från Alanya.
Snart drar vi till Halmstad, över midsommar,
och har återträff med Alanya-gänet!
Wooah!

Watch it and weap




Den som inte grinar måste vara gjord av sten eller nåt. Ååh måste man vänta hela sommaren???

Greys Anatomty??

Åååh, det var säsongsavslutning igår... Fyfan vad hemskt det var! Japp här satt jag i min säng lutad mot kära Oswald, inkletad i Dove och grinade som ett vattenfall. SÅ FÅR DET JU INTE SLUTA! Vad hände med George? Kommer Izzie dö? Och stackars Karev!!




Och för att bli ytterligare lite blödig, så var det faktiskt ganska tänkvärt. Att rätt som det är kan det man tar för givet försvinna..


Vad bjuder då denna torsdag på? Blir nog att träffa miss Sundberg för att planera midsommar lite mer och sedan jobb förstås. Imorn är det klassfest folks!!

I might need you to hold me tonight

bloody rainy day

Det hällregnar idag.. eller, det var ett litet uppehåll när jag skulle ut med hunden, men när vi varit ute i 10 min började det pissregna igen. Resultatet var dränkt katt när jag kom hem. Valle var bara glad. Och skitnödig.

Idag när jag äntligen känner mig bättre är det tvunget att regna. Och jag ska fika med Asra i stan halv tre, fast jag är utan busskort och körkort. Det blir antingen pröjsa det hutlösa priset på 27,50 eller cykla. JAG VILL INTEEE CYKLA

jävla västrafik. DET är fan värt att skriva insändare i ttela om! Fucking kuktrafik borde det heta.

Morning glory?

Alltså. Det börjar bli frustrerande att alltid vakna så förbannat tidigt. Okej, de senaste två nätterna har jag inte kunnat sova alls pga svårt att andas och ligga bekvämt men inatt så har jag ändå mått okej. Och jag vaknar 07.00. Well well, kommer väl ha nytta av det när jag börjar på posten i juli.

Ja, mår som sagt bättre idag. Medicin är grejen alltså. Lite läskigt i måndags dock när dom tog sån där "snabbsänka" och det normala värdet ligger på drygt 4, jag hade 147. Hmm, tur att vi inte väntade.

Nej nu är det SLUTtjatat om min sjukdom.

Två härliga bilder från Alanya;



Hmm. Jag är förbannat hungrig. Jag känner starkt för mat man kan tugga idag. Det är förbluffande vad en diet bestående av glass och c-vitaminbrus kan göra för aptiten. Nu ska jag äääääta!

seasick yet still docked

Fortfarande sjuk. Inga nyheter där.

Jag har förresten ändrat mig angående chokladen. Jag vill ha glass. Choklad måste man ju tugga, vilket känns lite motbjudande i dagens läge. GLASS I STORA LASS. Tur att jag har en snäll mamma som precis gav sig iväg efter dels lite mer antibiotika och även GLASS åt mig. Glasss.



Sickness

Jahapp, så har man alltså åkt på lunginflammation. inget vidare kul när det gör ont som fan så fort man drar ner luft i lungorna. Men var på vårdcentralen igår så nu har jag fått antibiotika.

Ligger i sängen med mina fina studentpresent (laptop that is) och slökollar på tv. Febern har för tillfället gått ner så just nu är det "skönt" att bara slappa. Tror egentligen att det är detta min kropp behöver nu, vila vila och åter vila. Tur att jag är ledig!

På fredag är det klass-reunion! ALLA F.D SP3C:ARE SKA KOMMA!!
Det suger lite att jag fortfarande kommer äta antibiotika då... man får ju inte konsumera alkohol då. Fast å andra sidan kanske det inte är så fel nu, behöver nog avgiftad lite.

Jahapp, kom gärna hit och ge mig en krya på mig-kram. Och en chokladask. Jag är chokladsugen. Gärna Merci. Den stora asken då förstås. Tack.

we danced all night and danced all day

Så var den över... studenthelgen. Jag kunde inte varit mer nöjd. Allt har varit så fantastiskt, från början till slut. Balen igår var perfekt med alla som var så fina, godm mat och dans in på natten. Jag kastade mina killer-heels det sista och dansade utan (detta var jag inte ensam om, det gör ont att gå med 10 cm klack i 8 timmar..) Tillslut slog klockan ett och studenthelgen led mot sitt slut. Stapplade ut med mina klackar ut mot bilen, och somnade lycklig.

Sedan vaknade jag... med extrema smärtor i bröstet, svårt att dra luft längre ner i lungorna och feber. Jag misstänker lunginflammation, men de på sjukupplysningen sa att det kunde vara vanlig influensa och att jag skulle avvakta.Även om denna helg kan varit skyldig till att gett mig lunginflammation, så var det värt det!!





Bal, student och minnen från Alanya

Sitter och lyssnar på låtar som påminner förbannat mycket om Alanya. Det var så roligt där nere, antagligen bästa semestern i mitt liv. Jag hoppas verkligen att vi får ner hela gänget till Halmstad över midsommar!!

Ikväll är det balen, tänk att den här helgen lider mot sitt slut. Studenthelgen. Den man väntat på och räknat ner dagarna till under hela trean. Det sista året gick läskigt fort. Nu väntar en månads ledighet och sedan 6 veckor på posten, och efter det förhoppnngsvis Australien.

Och imorn ska jag nog köpa gymkort på Sportlife, behöver badly en nytändning i träningen.



emma och jag i fredags på studenten.

STUDENT 09

Jag höll löftet.

Studenten igår var absolut det roligaste jag varit med om, från början till slut. Att åka vagn och bara vråla och tro att man är bäst och äger världen -inte fel. Dock var både jag och mna fötter trötta till döds när kvällen blev sen och det blev bara fest på swania till ca halv ett. Men hela dagen var 100 procent perfekt.

Nu sitter jag och tittat på reseforum om Working Holiday i Australien....

Och imorn är det BAL!

RSS 2.0