it's getting dark in this heart of mine

We're born with millions of little lights shining in the dark
and they lead us the way
one lights up when we feel love in our hearts
one dies when it moves away 
 
one went out when I lied to my mother 
said the cigarettes she found were not mine
one went out within me
and I smoked like a chimney
it's getting dark in this heart of mine
 

Sammy har fnatt. Hon jagar svansen, far tag i den, biter for hart, gnaller och sa borjar hon om igen. Hon ar sa fin. 
 
Det ar varmt i London. Man behover inte jacka, knappt ens strumpbyxor. Jag som forvantade mig miserabelt vader med regn och iskalla vindar. 
 
Stadat och skurat golvet. Det ar sa frustrerande, hur rent man an gor golvet pa toaletten ser det anda smutsigt ut. Aaahh jag langtar tills vi flyttar. 
 
Den nya puben ar helt sjukt fin forresten. Gar inte ens att jamfor med Eagle. Har inte sett vart rum an men ska forsoka aka dit i helgen. 
 
Har googlat pa hur lang tid ett skadat revben tar att laka. Lang tid tydligen. Det gor bara ont nar jag kommer at det, sa sa himla farligt ar det inte. Men sen har jag ju en vrickad fotled ocksa... fast springa gar bra. Det ar ju huvudsaken. 
 
Revbenet skadade jag i Varna nar jag ramlade fran en bank. Sa gar det nar man ar glad och ska dansa pa borden. Fotleden vrickade jag i Paris nar jag skulle ner for en trappa. Det ar fortfarande svullet, 6 veckor sen idag. Men sa lange man kan funktionera som vanligt behover man val inte kolla upp det? 
 
Pa sondag kommer min foraldrar hiiiiit!! 
 
 

My liver may be fucked, but my heart is honest

Hej bloggen! Det var ett tag sen. Vi har rest genom 14 lander pa fem veckor och jag vill tillbaka. Jag trottnade liksom aldrig. Trodde man skulle vara less pa att aka tag och slapa pa sin ryggsack efter fem veckor, men inte. Vi har sett massor. Traffat massor med fina manniskor. Allt for mycket har vi sett och varit med om for att skriva i ett inlagg. Jag berattar om vi traffas istallet.

Vi flyttar till Victoria den 16e oktober. Storre pub och centralt. Inte illa.

Jag shoppar pa Missguided just nu for att det ar fan dags for nya klader. Till och med mamma kommenterade nar jag var hemma att jag nastan aldrig har nya klader pa mig. Jag koper ALDRIG nytt. Koper mest jobbklader, kanske en ny topp eller klanning 2-3 ganger om aret. MASTE ha nya klader nu. Sa nu kommer det ett paket imorgon med lite utfyllnad till garderoben for Maria.

Jag saknar min familj. Mina foraldrar kommer om en vecka och syster om en manad, ah det ar sa bra att bo nara Svergie!

Sommaren 2013 var fantastisk. Vadret var varmt och London var vackert. Sverige var sadar somrigt som bara Sverige kan vara. Dansade (och badade) med min syster och myste med hela familjen. Nej, inte hela. Min alskade Valle var inte med. Men han fanns dar, i korten, i vara minnen och i tradgarden. Och jag kunde nastan kanna hans doft i hallen. Det blev mycket tarar pa Bryggumsgatan.
Jag ar sa lyckligt lottad som far ha en hund i mitt liv anda, lilla Sammy. Vi tog henne ut pa en langpromenad forut och hon traffade en border collie som var radd for henne, saklart.

Sprang imorses for forsta gangen pa 6 veckor. Helt okej. Regents canal ar balsam for sjalen.


RSS 2.0