in with the new

Igar var jag ute en svang med Mark & Lucy, De erbjod mig ett jobb pa deras pub, ca 45 timmar i veckan, och gratis boende. Eller, 15 pund var i veckan. Med tillgang till gigantiskt kok. 
Ett chill barjobb med halften sa mycket ansvar och skit man maste deal with. 
Men, halften sa mycket pengar. Minimilon. 
Ska fundera over helgen, men jag tror det lutar at att byta jobb.. Man pallar bara sa mycket. 
 
Tror det kan vara ett otroligt mycket mer bekvamare liv. Jobba med kompisar, inte behova ta tunnelbana / buss och slippa betala hyra. 
Hmm. 

addicted to the thrill

Onsdag och deppdag av nagon anledning? Jag vet inte varfor. Gymmade i alla fall forut, forsta gangen pa ett par dagar, motivation zero. 
Ska pallra mig bort till Mark och Lucy ikvall i alla fall. 
 
You feel like you're running? 
Now you know how I feel. 
 

Ah, gud gumtree.com ge mig ett tecken! Ett superjobb snalla! Eller en fantastisk lagenhet? Gah. 
 
-Why, what would you wish for? 
-Something I can't have. 

Bad karma

Jag har dalig karma. Vet inte riktigt hur jag ska bli av med den. 
Igar var vi ute och at, sen gick vi och dansade vid Piccadilly. Det var en fantastisk kvall, forst fantastisk mat och vin i Earls Court och sedan fantastisk dans. 
Idag nar jag vaknade kollade jag min internetbank, och jag hade 6 pund kvar. Tankte FAN DET AR INTE MOJLIGT. Raknade pa exakt vad vi spenderat och kom fram till att det fanns inte en chans att det kunde stamma. 
Kollade mina uppgifter och det visade sig att 140 pund hade tagits ut fran en bankomat i Piccadilly. 
Borjade fa panik, vart fan ar mitt kort da? Inte i planboken. Inte i vaskan. Inte i fickorna. 
Ringde banken och sparrade kortet. 
Borjade inse att nagon snott mitt kort. 
Gick till banken och fixade sa att nytt kort skickas hit, och ringde upp deras fraud-linje.
Fick svara pa sju tusen fragor och det kom fram att 6 MINUTER efter att jag anvant kortet i baren, hade nagon gatt till en bankomat och tomt mitt kort. Memoriserat min kod och rent av stulit pengar fran mig. Tack gode gud att jag overfort pengar till mitt sparkonto redan. 
 
Hur som helst, de frode tillbaka de 140 pund till mitt konto igen, de ska skicka ett formular med en crime reference number och jag maste polisanmala. Men jag fick tillbaka pengarna med en gang! Hur fantastiskt ar inte det. 
Mindre bra morgon, men nu kanns det bra igen. Sa jakla konstigt bara, det dar ar ju sant man hor talas om. Men att nagon faktiskt iaktagit mig och memoriserat min kod och sen fort som fan tagit ut pengar..... Sa laskigt. 

flux

Ah lyssnar pa bloc party.  Ack, nar jag var ung/.
 
Vet ni vad tva dubbelpass i veckan ger? TRE DAGARS LEDIGT!!!! Jag freakin alskar fyra-dagars arbetsveckor. Under de fyra jobbdagarna ater jag knappt och stressar sa mycket att jag far ont i magen, men nar man blir ledig kan jag laga mat och ga till gymmet. (Ja, jag vet att jag kommer do ung om jag fortsatter med den har livsstilen.) 
 
 
Jag har fatt otroligt langt har. Vilket ar sjukt for jag har misshandlat det sa mycket i mitt liv. Blekt, fargat, klippt, sparat och klippt, blekt igen och blekt IGEN. Anda ar det tjock och nastan, nastan sjalvfallande dessutom. 
 

on the first page of this story

Alltsa. Det har snoat och regnat hela formiddagen. Och jag maste snart slapa mig ur sangen och till jobbet, Vill inteeeeee. 
 
I don't know why I'm still surprised. 
 
Ont i halsen som en gnu dessutom. Vantar pa varen. Ah, varen. Dricka ol i solen. 
 
Jag vill vara full och dum i Trollhattan med min syster, vi hittar alltid pa de mest galna saker tillsammans. Ibland bra galet och ibland... mindre bra. Men snart kommer hon hit! 
 

only know you love her when you let her go

Sista lediga dagen, buhu. Sedan blir det mordar-helg med 2 dubbelskift. 
Blivit besatt av Passenger. 
Lagade lunch for one forut, och det var skam maste jag saga for satan vad gott! Cheddar-gratinerad aubergine med chili och vitlok, och sa  vego-rakor till. Jag dog aubergine-doden! 
 
Intervaller pa gymmet forut och snubben som gick i 2 km/h bredvid mig stirrade som en jag vet inte vad. JA, svetten rinner for att min puls ar i 190 (no kidding) och guess what, det ar ett GYM. 
 
 
Ska val kanske ta och organisera garderoben sen ocksa.... Kanske. 
 
Kickar ass pa monopol hela dagen, jamnt. 
 
Vet ni att honung gor sa att sar laker helt sinnesjukt fort? Hade fortfarande kvar mitt kottsar fran nar jag skar lime i lordags, en skinnbit som hangde och slangde och blodet sprutade, jag ni fattar. Googlade och hittade honung-tricket. Shit vad det funkar! Pa med honung och sen plaster. Nastan helt lakt nu, ett par timmar senare! Anvande inte ens manuka houng, utan bara vanlig honung fran Tesco. 
 
Jag hatar nar smink tar slut som man behover typ varje dag, sasom foundation. Min ar verkligen superslut och jag har inte riktigt rad att kopa en ny forrans nar jag far lon. Oh well, sorry sparkontot far ata lite av dig igen. 
 
 
Standigt dessa instagram-bilder, men kameran ar gomd nagonstans och jag kan inte htta den. 
 
 

with all you know, and how you speak

Tredje dagen.... ledigt! Freakin fantastico. Vi har blandat guniess-drickande med vegoburgare och harda pass pa gymmet. 
Idag blir det nog en pubrunda i Maida Vale, bara for att vi har varit sa himla duktiga idag och tvattat och gymmat. Dessutom lagat en freakin underbar lunch med fish-free prawns. 
 
Lovar att ta en bild eller tva. 
 
 

tell me the one about the last good night we toasted to

Are you coming back soon? 
 
If I have to walk every mile on my knees. 
 
 
Det ar ju lordag kvall osv. Dricker lite vin ur en kaffekopp, class all the way. 
 
 
Slow, he's burning in your soul, with whispers in your ear

I has a day off

Det ar lordag. Och jag ar ledig tills pa torsdag. Kanns helt overkligt kan jag lova. Kanner mig som en i trissreklamen, "plotsligt hander det". 
Dessvarre hor jag hur mycket det blaser och regnar ute. Men det ska jag inte bry mig om! Ska gymma, stada och fixa under dagen och sen ikvall far vi se. Vill definitivt ta ett glas vin.
 
Sjukt att det ar 16e mars redan. Tre och en halv manad har redan gatt av 2013. 
 
Det bor en gammal corgi ett par gator fran oss. Ser den nastan varje morgon med sin gamla agare, vet inte vem som ar aldst. Den gar jattelangsamt och rumpan vickar sadar gulligt som den gor pa corgis. Varje gang strirrar jag som en sinnesjuk person, hoppas inte tanten tror jag ar en stalker. 
 
 
 
Just det. Har ni sett katten med ogonbryn? Han heter Sam. Samhaseyebrows pa instagram. Varsagod. 
 
 
 

mad world

Hola la blogg. Jag har varit lite inaktiv det senaste. Jag har varit inaktiv i allt som inte har med jobb att gora. Men nu ar det bara tva dagar kvar, och ett dubbelpassa innan jag far ledigt i nagra dagar. Har ju inte varit ledig i mer an en dag i taget sedan jag borjade sa det ska bli fabulous. 
En grej som ar lite sjuk ar att vara kompisar fran Ringwood, Mark och Lucy, har flyttat hit. De visste inte vart vi bodde eller nagonting, men sa skriver de till oss pa facebook helt plotsligt "vi driver en pub i maida vale, vart i london ar ni" och det ar en pub 5 min fran vart hus! Helt galet. Varlden ar liten. Sa nu har vi ett local, pa riktigt. 
 
Jobbat, gymmat och handlat idag. Happ sa ar klockan nastan halv atta. Snart dags att sova. Snart dags att ga i pension. Allt gar for fort. 
 
Pa jul pa Liseberg i julas! 
 
 
Och en gammal hund i snon. 

just when you think you're in control

Bajsveckan har borjat. Gick till gymmet efter jobbet, sen stadat och tvattat. Kuwl. 
I mandags hade vi hets-kvall. Kande hets over att ha kul. Kandes som att vi inte gjort nagot riktigt kul pa evigheter. Sa det blev ol, sedan skulle vi ga till ett quiz pa en pub som var aldre an Australien (ja, helt sant) men det var installt. Sa vi drack margaritas istallet, och bartendern bjod pa tva gratis shots av min favorit tequila, som ar sa javla smooth att det ar farligt. Sedan var jag valdans glad, och vi gick till en gaybar (covent garden och soho kryllar av gaybarer, aven de barer man ar helt saker pa inte ar en gaybar) och dansade till en transa som sjong en remix av Titanic- "My heart will go on". Sedan gick det val mest utfor. Dansade till rolling stones och ja, sen akte vi hem. 
Eftersom jag inte druckit alkohol pa, vad som kanns som aratal, var jag valdans bakis igar. Det blev pizza och cola hela dagen, ah underbart. 
 
Sa nu denna veckan som kryllar med dubbelpass och tidiga morgnar.... Ge mig nasta vecka da har jag fan i mig ledigt ett par dagar! 
 
 
 
Sahar glad var jag i mandags. 

sunday

Sondag, antligen typ. Forstar inte riktigt hur jag tog mig till gymmet, men det gjorde jag. Sen somnade jag i handduk pa sangen, och vaknade nu klockan 20. Lite trott sadar bara. Sen ska jag upp och gora imorgon pa jobbet, sen ar det mandag kvall och sen TISDAG ledig och sen borjas det igen.... Hmmm. 
Greys anatomy och varm choklad raddar denna kvall. 
There's too much water under the thing.. or whatever.. 
 
 

girlfriend in a coma

Alltsa. En sak att jobba dubbelt pa en fredag. Men nar man blir tillfragad (eller ja, mer eller mindre beordrad) att jobba dubbelt imorgon ocksa ar valdigt likt tortyr. Ingen somn. Sov fem timmar inatt och sag sa sjukt mycket fram emot att ha sovmorgon imorgon, men nej. Gud jag orkar inte. Dessutom stinker mina jobbklader tequila. STINKER. Tvungen att slanga in en tvatt och dra pa varmen sa de hinner torka tills kl 8.... Hoppas detta smiter obemarkt forbi vara rumskompisar. 
 
Nu vill jag bara bli full efter jobbet imorgon. Det har jag inte langtat efter pa ett javla tag. Bli full och dansa och latsas som att man faktiskt visst har ett liv pa helgen. 
 
Gayest gay ever. 

RSS 2.0