let's/do/this

Började dagen med en springtur, mindre lyckad sådan. Det blåser orkanvindar idag och insåg när jag kom ner till hamnen att jag inte skulle kunna springa längs vattnet. Fick vända och ta en tur halvägs uppför berget och genom stan. Ganska tråkig runda, och frustrerande när vinden bokstavligen skriker i öronen och överröstar mp3n. Nåja nu är det gjort i alla fall...
Och nu är det bara åtta och en halv vecka kvar. Vi räknar ner! Ska bli så fantastiskt. Längtar otroligt till Thailand, blir min första resa till fastlandet i Asien. Eller, Fiji räknas ju inte ens till Asien. Och Hongkong har jag ju bara sett från ett fönster på flygplatsen. Så första gången då!
Åt proteinbröd till frukost efter springturen, sjukt gott. Med löskokt ägg... Åh frukost är det bästa.
Bild från Fiji. Kommer ihåg denna dagen, vi hade hyrt skoter för att komma till denna strand. Påväg hem fick vi punka precis när den dagliga monsun-skuren kom. En snäll taxi chaufför stannade och ringde uthyrningen som fick boxera skotern tillbaka..

workout,

Träning är så underbart. Körde intervaller och ben+mage på gymmet ca 55 min, och nu känner jag mig som en ny människa. Tänk att det kan kännas så fantastiskt efter varje pass även fast man tränar 5-6 gånger i veckan.
NU är jag redo att ta tag i ledig-dagen. Blir nog även städning och rensa garderoben, bara för att jag har energi nu! (Mamma o pappa... det kommer nog komma ett par tunga paket om några veckor. Med kläder. Som jag får skicka i förväg för jag kommer inte få plats i resväskan...)
Såhär såg det ut i fredags förresten, blev ett par cider på favvo-puben och sen ett glas vin på JJ's. När klockan slog halv elva blev vi trötta så vi gick och köpte choklad och kollade på film... haha. gammal? JAG??
Runt hörnet bor vi! Elektriska bussar, ja wellington är bra nåt  i alla fall!

morning/session

Vaknade av sopbilen imorses och sen när Lukes skulle gå upp. Känner mig äcklig och tung i kroppen, antagligen pga massa kolhydrater i helgen... Får alltid betala med extrem vätskebindning i kroppen. Så ska ta mig till gymmet snart och hoppas att känslan släpper så småningom.
Annars ska jag väl försöka muntra upp mig själv idag genom att lägga en toning i håret. gå en långpromenad och försöka njuta av att vara ledig. ALLA flyg är bokade nu! 13 april anländer vi i Sverige!
denna strand ska vi bo 500 meter ifrån i Phuket

suuugggggggggggg

Fan allt är så jävla jobbigt. Jag orkar inte. Vad ska man ta sig till? Jag vet inte. Kass dag. Det är för mycket press på att spara pengar. Det känns som att det enda mitt liv kretsar runt är hur vi ska ha råd med allt. Åh, jag längtar tills jag kan bara stanna på ett ställe ett tag och bara andas ett tag. Inte längta efter något hela tiden, utan faktiskt njuta av IDAG. För tillfället är det enda dagarna går ut på att räkna ner. Åhhh. Återkommer när jag inte är lika frustrerad. Nu ska jag åka till jobbet.

Vinterglädje(?)

Såg bara reklam för en annan blogg och rubriken var vinterglädje. HAHA SUCK IT det är strålande sol på denna delen av jorden!
Kollade tillbaka i arkivet i bloggen och upptäckte att jag blivit lite... tråkigt. Två år sen var allt jag skrev om galna fester, hur bakis jag var, vilka snygga skor jag köpt osv. Nu skriver jag om att jag varit på gymmet 45 gånger, och om tvätten. "Idag ska jag tvätta och träna"
FAN VAD TRÅKIGT.
MEN.... mina vänner. Jag har en plan. Imorgon är det fredag. Inte vilken fredag som helst utan dagen efter Australia day (Australia day är idag alltså. Vad firar man egentligen...? "Fuck yeah, dom slutade skicka brottslingar över och tog över landet istället och våldtog och mördade urbefolkningen"). Inte tar det slut där heller! Denna fredag är jag ledig. Börjar inte jobba förrän 16 dagen därpå. L börjar sent han också. Hyran är betald, räkningen är betald och flyget till Thailand är bokat. DET FINNS INGEN ÅTERVÄNDO, TEQUILAN KALLAR. Men jag ska inte approacha ämnet rakt på, jag ska föreslå ett par fredagsdrinkar på lokala puben. Sen när han blivit lite öppnare i sinnet... Då slår jag till!
Helt stålsäker plan.
(fast.. såhär mycket ska vi inte ta i. Nån måtta får det ju vara.)

whatitfeelslike

Vaknade när L gick till jobbet och kunde inte somna om. Är väldigt, väldigt hungrig nu. Tror det får bli gröt med banan til frukost, så att jag kan köra ordentligt på gymmet sen.
Har insett att barjobb kan vara väldigt, väldigt varierande beroende på vem man jobbar med. JJ's var roligt för att jag jobbade med underbara människor, cafet var kasst för alla var jätteotrevliga. Det beror inte så mycket på själva arbetet, bara de man jobbar med är trevliga och roliga. Min nuvarande chef är verkligen jättebra, han tar hand om sina anställda. Bara en person jag inte står ut med, och det kunde ju vara värre alltså.
Dessutom har jag ju bara drygt åtta veckor kvar....
I övrigt idag vill jag shoppaaa!! Fast det går ju inte.
Nu ska jag lägga ut den första bilden som kommer upp när jag går in på filen "bilder".
oj. 2009.

after/midnight

Precis hemkommen från jobbet. Värsta kvällen hittills, så sjukt mycket follk + ett födelsedagsparty. Tjejen jag jobbade med skyllde allt som gick fel på mig. Nu är det över iaf och jag är ledig i två dagar. FÄNX.
Eh. Övertrött much?
Ska nog sova nu...
Jag har inte ätit fast föda förutom flingor imorses på två dagar. Kom ihåg: Laga storkok imorgon. Ät upp.
NATTI DÅRÅ

ehokej

Igår var en ganska kass dag. Med undantag för min braiga springtur så var resten ganska bläh. När L kom hem bestämde vi oss för att boka flyg till Phuket, men eftersom vårt förbannade internet ALDRIG sammarbetar nuförtiden gick det inte så bra. Vi fick snällt bege oss till internet cafe, när vi hittat hyfsat billiga flyg och ska betala så tar dom jävlarna betalt för ALLT extra. 5 dollar per sittplats (om man inte betalar, får man stå då eller??), per flyg. Låt mig tillägga att vi måste flyga Sydney-Melbourne-Kuala Lumpur-Phuket. Så det blir 30 dollar extra. Sen tog dom avgift för vilket kort man använde, utcheckningsavgift (???), om man ville checka in bagage och en massa annan skit. Ändå hade dom mage att skriva vid första priset "alla skatter och avgifter inkluderade". ÅH. Lyckades boka tillslut i alla falll så nu åker vi till Thailand den 4:e april! Så nu ska vi bara försöka hitta flyg till Sthlm..
Resten av kvällen spenderades klagandes över hur mycket vi vill härifrån. Ibland måste man få göra det.
Idag ska jag försöka muntra upp mig själv lite. Ska först och främt få tummen ur och gå och hämta mitt paket på posten från Sverige.
Sen träna sen jobba. Blunda och räkna till tio, så kanske de 9 o en halv veckorna har gått....

horsies/hardwork/dayoff

Jag är ledig idag och det känns riktigt skönt! Jobbade hela helgen så känner mig liksom förjänt en ledig dag.. Det är helgdag idag, wellingtons födelsedag tror jag. Oj vad jag bryr mig.
Drog ut på fetaste springrundan förut, åh vad glad jag blev när jag märkte hur lätt det gick! Alltså, jag sprang i ganska snabb takt i 45 min. Kutade sista tre-fyra minuterna. Fan vad skönt när man känner hur mycket bättre konditionen blivit! Sen att jag på något mystiskt sätt gått upp 2,5 kilo är ett mysterium. För andra betyder träna 6 gånger i veckan och äta massa frukt o grönt att man går ner i vikt. Nej, inte för mig. Men frukta icke. Ska säga hejdå till dom kilona och förhoppningsvis ett till innan nån hinner säga tjockis.
Fick betalt från festivalen idag! Nu har vi råd att betala räkningen också. Haha näää du! Vi ska använda dom pengarna till att boka flyg till phuket! NU JEVLAR. Sen får vi väl betala den jävla räkningen nån gång när vi för lön... Åh vad jag hoppas jag kan claima tillbaka så sjukt mycket skatt. Vill inte lämna ett öre åt detta land som låter dess invånare leva på existens minimum.
Märkte just nu att jag brände mig när jag var ute och sprang. Herregud vilka uv-strålar. Räcker att man räcker ut fingret genom fönstret så grillas man typ.
En sån här my little pony ska jag köpa så fort jag ser en förresten.

brumma!

Brumma! Brumma! Brumma! Min älskade katt. Kan alla bara ignorera det faktum att jag lever kvar i 2009 när min älskade katt Busan fortfarande levde och råkade nämna henne i inlägget nedan. Brumma menade jag såklart. Min tjockis.
Jobbat klart för ikväll och nu känns det bra, kommer tjäna lika mycket för en fyra-dagars-vecka som en full vecka på JJ's. Om inte mer, jag fick 15 dollar i dricks bara för ikväll .
Phett. Nu ska jag krypa ner bredvid min pojkvän som spelar nintendo och försöka få honom att massera min nacke tills jag somnar. Återkommer ifall jag lyckades. (Luke, om du läser min blogg. YES, this is a hint for you to give me a massage. Love you!)

friday/work/gym/kittens

Fredag idag och hade planerat en mysig kväll med pojkvännen fast då hörde jobbet av sig och frågade om jag kunde jobba, och jag kan ju inte säga nej i nuläget.. Så blir jobb ikväll. Får väl bara försöka se de reserande 10 veckorna som en parantes, bara jobba och spara pengar. Inte mycket nöje. Så får det väl bli ibland..
Blev även ett gympass imorses som började segt men avslutades starkt. Bara att fortsätta fast benen känns som tuggummi.
Jag vill ha en kattunge. Jag längtar tills jag kan kela med Riz och Busan igen. Har seriös husdjurs-abstinens.
Inte så mycket mer att säga. Tror det blir bloggtorka ett tag framöver. Gym-jobb-sova, så kommer vardagsrytmen gå.

NZ, it's over. It's not me, it's you.

Gaahhhh jag blir galen. Det tar ett par veckor att komma på fötter igen efter en svacka pengamässigt, men när jag äntligen har nytt (mer välbetalt) jobb så kommer fetaste jävla elräkningen. 400 dollar måste vi hosta upp. Helt jävla ologiskt eftersom vi knappt använder torktumlare, vi har gratis varmvatten och gas. kukukukukukukukukuukukuku
Dessutom händer det samtidigt som jag måste kosta på mig ett läkarbesök, och vi måste köpa nytt internet. Allt på samma gång. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA LANDET. There, jag sa det. Allt är svindyrt och är man här på visum måste man betala mer för att gå till doktorn, för att inte tala om att förnya p-piller recept. Mjölken kostar dubbelt så mycket som coca cola och ägg från frigående höns kostar alltid minst 5 dollar mer än burhöns. Jag. Kan. Inte. Bärga. Mig. Tills. Vi. Drar. Härifrån.
Nya Zeeland, underbart ställe att semestra på, KASST ATT LEVA I. Inte konstigt att dom är så bittra mot Australien, Australien är 595959595959 gånger bättre! Med bättre väder dessutom!
Åh vad skönt att få skriva av sig. Jag kan inte låtsas längre. Jag är fetingtrött på allt som har med nz att göra. We had a good run, but it is so over.

best/of/roadtrip/and/parties

jag hittade en telefonkiosk och insisterade pa ett turistkort

why is the wine gone?

Helgen har bestått av jobb, träning, sol i parken och filmkväll med pojkvän. Begav mig ner till hamnen idag igen för att sola lite, men det är så sjukt blåsigt ute. Alltså, jag låg uppe på gräset kanske 50 meter från vattnet, men det blåste ändå upp vatten i ansiktet på mig! Falska förhoppningar när man tittar ut och så är det blå himmel, när man kommer ut blåser det värsta orkanvindarna.
Blir mest huspyssel idag då, tvätta sängkläder (gör det alldeles för sällan tror jag. Det är ju ett sånt jävla mission med alla våra hundrafemtio kuddar), dammsuga och så vidare.
Börjar nytt jobb på onsdag. Fast mentalt har jag redan slutat där med, och är på väg till Sydney/Thailand/Sverige.
Nu kom jag på att vi har en flaska vin i kylen.

your body can do anything, it's your mind you have to convince

Vaknade och kände mig hängig och trött. Kaffe och frukost hjälpte inte. Funderade på vilodag från gymmet, jag kommer ju kräkas på det gymmet om jag är där varje dag. SÅ jag funderade på en runda utomhus igen. Man måste variera träningen. Jag vet. Så jag joggade iväg till en park med mördar-trappa. Alltså en såndär trapa man måste ta bamse kliv för att komma någon vart i. Intervaller blev det, kuta upp, jogga ner. Upprepade 6 gånger, sen var jag rätt död och joggade hem. En halvtimme blev det, men jag tror jag fick en bättre work out av det än 45 min på corsstrainer helt ärligt.
Ska jobba senare ikväll, och ännu senare blir det myskväll med luke.
Fan vad jag önskar vi bara kunde dra härifrån nu. Bara åka iväg till Sydney och Thailand och Sverige. Det kommer bli så fantastiskt!!
Är det bara jag som har ögonbryn som växer jättesnabbt? Jag måste helt seriöst noppra var tredje dag typ. På roadtrippen började jag se ut som en grottmänniska.

so-over-this

Jag är ganska trött på detta nu. Funderade på om jag skulle bege mig på en springtur utomhus imorses, men så tittade jag ut och kom på hur trött jag är på Wellingtons gator. Jag skulle vara hundra procent mer uttråkad om jag sprang utomhus än om jag sprang på bandet och kan kolla på dr oz. Saknar att ha en bra runda att springa utomhus. Det fanns en jättebra där vi bodde i Sydney. Tog ca 45 min att springa runt när jag först sprang, 35 min sista gången jag sprang. Men jag kan springa sandhemsspåret snart så vem bryr sig...
Jag längtar efter att träffa alla mina kompisar igen, hoppas att dom inte har glömt mig. Jag tror inte det, fast man vet inte. Asra, Agnes, Agnes, (ja båda Agnes alltså), Emelie, Angelica, Anna. För att nämna några jag jättegärna vill träffa när jag kommer hem. Fast alla bor väl på olika ställen nu? Ni kanske inte ens läser min blogg överhuvud taget och har glömt att jag faktiskt också kallar Sverige för hem. Fan vad ledsamt.
Jag har för mycket tid till att tänka som nu kanske förstår.
Såg i alla fall Eagle vs Shark för första gången igårkväll. Den är jättebra och jag blev alldeles varm inombords. Och den är filmad i Wellywood!
Wellington.. en hatkärlek tror jag. Hatar att det blåser hela tiden, varje dag, älskar de få underbara soliga dagarna vid hamnen. Hatar att lönerna är kassa och man måste jobba arslet av sig om det ska löna sig ens lite grann. Älskar galna kvällar på Courtenay Place och shotta Tequila för fem dollar en tisdagskväll. Hatar jordbävningar som gör att man skiter på sig lite varje gång. Älskar att de har nötter i "smågodisform" alltså, plocka och blanda, mängder av olika sorter. Hatar alla fyllon som envisas med att gå förbi vårt fönster halv tre på natten och sjunga, gapa och spy i gathörn. Jag älskar att de har ett stort sortiment av mörk choklad i de flesta mataffärer. Och jag hatar att även om man tjänar skitkasst, så är allt dyrare här in i Sydney.
Nu ska jag möta upp min fina kille som jag älskar mer än all mörk choklad i hela världen för att storhandla.

I ran away in my sleep

Äntligen! Nu kan jag slappna av. Börjar på onsdag nästa vecka! Han har gett mig tre skift fast sa att det kommer bli fler. Nu kan jag njuta av att vara ledig istället för att gå runt med en klump i magen!
Blir frulle nu sen thaa gyymm

treasure what you've got

Hur kommer det sig att gräset alltid är grönare på andra sidan? När jag har mörkt hår vill jag bli blond, när jag är blond vill jag ha mörkt. När jag äter vaniljglass ångrar jag mig efter halva och önskar jag beställde choklad och tvärtom. Färga håret blir det inget med i alla fall. Operation långt hår. Skiter i om jag har slitna toppar helt ärligt.

after sunrise

Dagens lycka: Köpte nya fina superbekväma jeans för 15 dollar!! Tänk vad ett par nya, perfekt sittande jeans gör för självförtroendet. Tack vare att min söta farmor satt in pengar på mitt svenska kort!
I övrigt idag, skickat mail till nya puben (om ni fortfarande är intresserade vill jag har svar nu, annars söker jag nytt jobb), tränat, ätit bästa äggröran till frukost och ska snart iväg på personalmöte. Känns ju nödvändigt när man har två skift kvar men vad gör man inte.

apples and trees

Det är måndag och jag spenderade mestadels av helgen på jobbet. Kändes det som i alla fall.. Fick göra tre skift after all, ändå fick jag bara ihop 14 timmar. Jag menar, om jag ändå är där och slösat pengar på buss då kan jag väl lika gärna jobba 8-9 timmar? Neeej. Det är så jävla dött på den puben att jag får fem timmar om jag har tur.
Förhoppningsvis hör de av sig typ nu från det andra stället. Det börjar dra ihop sig, jag behöver börja spara pengar NU. Helst 250 dollar i veckan. Vilket betyder att jag måste tjäna ca 530 dollar i veckan för att kunna ha råd med hyra och mat. 500 skulle gå kanske. Okej, det löser sig. Ingen panik.
Ser ut som att det spruckit upp ute, får nog ta och lägga mig i solen en stund! Blir ju ingen Aussie-bränna i år det förstår jag, men att få lite solkysst-jag-har-solat-med-spf45- bränna är ju inte fel det heller.
Kommer antagligen inte kunna gå imorn efter morgonens gympass så man får ju passa pöö.
Bilduppdatering;
Vi tog ett par cider i fredags på den lokala puben. Jag ser ut som en hippie med mitt ruffs, jag vet.

123

Alltså.
Okej, jag hörde tillbaka från nya jobbet. Verkar rätt bra och kommer antagligen börja nästa vecka. Men nu är mitt nuvarande jobb tydligen väldigt noga med att jag ska ge dom fyra veckors varsel. Ja för jag har ju jobbat där så länge och så många dagar i veckan. EH. Orka med detta.
Det får lösa sig, ska prioritera nya jobbet och om jag hinner får jag väl jobba på gamla också.
Nåjaaaa.
Låg uppe inatt med extremt illamående, bara vaknade mitt i natten och mådde skit. Ungefär när man druckit för mycket och så vaknar man helt plötsligt och måste spy. Låg inne på badrumsgolvet och skakade av illamående. Sen lyckades jag somna igen och när jag vaknade var illamåendet nästan borta men var vrålhungrig istället. Så jag tänkte att yoghurt är ju bra för magen, men efter jag ätit det började jag må illa igen. Låg i sängen i två timmar och sen gick det över. Men kul natt dårå! Eh. Mår i alla fall okej nu även fast jag känner mig utmattad. Har bakat lchf bröd som är i ugnen. Sen ikväll vill jag bara dricka cola och kolla film med Luke.
Vilodag från gymmet, ibland får det bli så...

pissed off

Blir så jävla trött.. Så jag fick ett mail från bio-cafet i söndags om jag jag fått jobbet. Jag mailade tillbaka och sa att jag kunde börja på måndag. Inget svar. Skickade ett till mail, försökte ringa och skickade sms. Inget svar. Fan vad jag inte orkar.
Jobbar TVÅ dagar denna veckan. TVÅ. Så jävla sugigt. När jag började sa dom att det skulle bli ca 20+ timmar i veckan, till att börja med eftersom puben haft dåligt rykte innan de tog över och det skulle ta ett par veckor innan kunderna kom tillbaka, men så fort det började rulla på skulle jag få 35-40 i veckan. Nu har det ju gått en månad. Det är ju inte ens halvtid... det är ingen-tid. Blir så jävla frustrerad.
Nu ska jag till gymmet och träna bort lite frustration....

sweat it out

Ååååh bästa passet imorse!! Var så sjukt bra att jag vill iväg och köra lite kondition på det nu ikväll. Man ska ta vara på energifyllda dagar!
Sen att jag har alltid känt mig uppblåst och orkeslös när jag ätit för mycket kolhydrater har aldrig känts mer logiskt. Nu har jag det senaste ätit protein och fett och nästan inga kolhydrater och jag har så sjukt mycket mer energi och ork. Jag känner mig aldrig hungrig och får inte blodsockerfall. Bara att fortsätta så va!
Läste dessutom en intressant artikel om detta...
klicka på länken här under, syns inte förräns man för musen över... (orkar inte ändra just nu)
:http://www.kostdoktorn.se/jonas-colting-om-kolhydratsbluffen/:
.
I torsdags i Martinborough innan vi åkte till festivalen. Jag ser lite röd ut och det är för att jag brände mig lite förra veckan. En halvtimme i solen utan spf och jag blev kräfta. Man måste verkligen vara så sjukt försiktig här.
heeejjjdddåååå

2nd day of the year

Tänkte sammanfatta 2011 då jag inte har något bättre för mig denna morgon.
Bästa: Roadtrippen runt Nya Zeeland. Jag och L firade två år.
Sämsta: Regnväder i Wellington, läskiga jordbävningar, blev nästan utvisad från Australien, jobba 24/7 under Rugby VM.
Highlights: Många roliga utekvällar med arbetskompisar, min födelsedagshelg, några härliga sommarveckor i Wellington, provade två olika gym, mysiga innekvällar med pojkvännen.
Växte ännu mer, fick ännu fler erfarenheter och mer skinn på näsan. Belöning kommer alltid efter en tid med hårt arbete.
Fortsätta med / sluta med 2012: Fortsätta vara försiktig med pengar. När man tjänar nästan hälften av vad vi gjorde i Sydney känner man verkligen av pengars värde. När vi slösade pengar lättvindigt i Sydney, de pengar har man fått hålla hårt i nu.
Sluta med: Ta ut stress och för lite sömn över mig själv. Istället för att ta sovmorgon och hoppa över frukost o lunch, vakna i tid och ät lång frukost - ta mig tid att göra det som får mig att må bra. Se till att alltid ha tid till träning. (Blir inte svårt med 24 timmars gym!)
Antagligen fixa visum till Australien igen. Jag saknar verkligen aus. Om vi gör det så får vi tre somrar i rad - Nya Zeeland sommar, Sverige sommar, Aussie sommar!
Och kanske viktigast.., Se till att vi alltid har tid för varandra.

2012

Nu är det året jag fyller 22, världen går under, vädret kommer löpa amok och konspirationsteorier kommer flöda likt ölen på roskilde. MEN framför allt är det året jag får se min familj igen!!
Under helgen jobbade vi på en festival i Martinborough, det var blött. BLÖTT. När vi skulle tillbaka till vår bil i fredags efter vårt skift så blev vi helt chockade. Jag hade mina gamla (tack o lov) converse på mig och de är ju förstörda vill jag lova. Leran gick upp till knäna. Vi kom tillbaka till bilen och lyckades sova nån timme, sen var det nyårsafton och vi skulle jobba 13-14 timmar. Sagt och gjort, det var trots allt 8000 pers som försökte hålla modet uppe genom att dricka massa alkohol. Folk gick barfota för att de hade gett upp, en del fick tas till sjukstugan för att de fått lera i ögonen och kunde inte se, tält flöt omkring i leran. Så fort vi slutade tog vi vårt pick och pack och lyckades ta oss ut, körde rakt mot Wellington i dimma och mörker men det gick bra. Har aldrig varit så tacksam över att få bli torr och varm igen! Första och sista gången jag jobbat på festival! Men den 22 jan får vi betalt och då kommer det nog vara värt det...
Även första nyåret på... ja flera år, där jag inte druckit en droppe alkohol. Så hur kommer det sig att jag vaknade med dunkande huvudvärk a la riktig bakfylla? Kanske antog helt enkelt min kropp att jag var full igår och satte på auto-piloten och körde igång bakfyllan när jag vaknade. Inte rättvist.
Nåja jag har nytt jobb igen i alla fall och nu måste jag sluta på mitt nuvarande vilket är sorgligt för jag älskar det jobbet. Synd att de inte kan ge mig fler timmar.
Sånt är livet i guess. Nu ska jag göra nåt nyttigt som att typ hänga upp tvätten. Gott nytt år dårå!

RSS 2.0